DaLooney Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2009 Μιας και δε βρηκα καποια σχετικη κατηγορια βαζω εδω το ερωτημα μου...Δεν εχω προβλημα με τα γραφικα στα παιχνιδια μου ... εχω ομως προβληματα με τα MS/PING... LAG (ο καθενας το ονομαζει οπως θελει) Καρτες του στυλ http://www.bigfootnetworks.com/killer-xeno-pro/http://www.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=128-P2-KN02-TR&family=Killer%20XenoΕιναι ικανες να κανουν κατι?Τι ακριβως κανουν δεν εχω καταλαβει...Εχει δοκιμασει κανεις?Επισης θα μπορουσε να μου πει καποιος ποια ειναι κατα καποιο τροπο τα "optimal settings"(για παιχνιδια στο ιντερνετ) για την καρτα δικτυου που εχουν πανω οι μητρικες? (Συνηθως MARVEL YUKON 88...μπλα μπλα) ...Τι κανει το Energy Star/Flow Control κτλ κτλ ...Ευχαριστω
WizarD1416003179 Δεκέμβριος 25, 2009 #2 Δεκέμβριος 25, 2009 Οι καρτες NIC ειναι πεταμενα λεφτα στους σημερινους υπολογιστες (αν μιλαμε για υπολογιστη 5+ ετων ισως να κανει δουλεια) δεν αξιζουν με τπτ τα 200+ ευρω που τις πουλανε.Θεμα ποιοτητας γραμμης και ISP ειναι... τσεκαρε πρωτα τι συσκευες εχεις συνδεδεμενες πανω στις πριζες και αν εχουν ολες φιλτρα,αν το σπιτι σου ειναι παλιο και εχει πολλες πριζες τηλ. σου προτεινω να καταργησεις τις υπολοιπες πριζες και να αφησεις μονο μια την κεντρικη στην οποια θα εχεις συνδεδεμενο το router και τη συσκευη του τηλ. σου ή να αλλαξεις τα καλωδια (πραγμα δυσκολο το δευτερο και αν δεν ειναι εκει το προβλημα τζαμπα κοπος και χρημα,προτεινω να κανεις δοκιμαστικα το πρωτο αν δεν πετυχει δεν χανεις τπτ απλα ξανασυνδεεις και τις υπολοιπες πριζες στην κεντρικη).Τα παραπανω ειναι δοκιμασμενα σε φιλο και σε μενα με αξιοσημειωτες διαφορες,συγκεκριμενα εγω ειχα παρα πολυ θορυβο στη γραμμη που προφανως προερχοταν απο την καλωδιωση του σπιτιου με αποτελεσμα καθε τρεις και λιγο να πεφτει σταδιακα η συνδεση μου με μοναδικη λυση το restart στο router,μολις "εκοψα" ολες τις πριζες του σπιτιου αφηνοντας μονο την κεντρικη ολα στρωσανε ως δια μαγειας..:033:
DaLooney Δεκέμβριος 25, 2009 Author #3 Δεκέμβριος 25, 2009 Το θεμα ειναι να βρω καποιον που εχει κατι παρομοιο η εχει χρησιμοποιησει στον υπολογιστη του τετοιο πραγμα... Να μας πει τι ΑΚΡΙΒΩΣ παιζει
WizarD1416003179 Δεκέμβριος 25, 2009 #5 Δεκέμβριος 25, 2009 Killer NIC M1 την εχει φιλος και την πουλαει....δεν σταματησε να παιζει απλα δεν την χρειαζεται λεει....:105:
DaLooney Δεκέμβριος 25, 2009 Author #6 Δεκέμβριος 25, 2009 Ποσο την πουλαει?Ποια ειναι η εμπειρια του επι του θεματος για ρωτησε τον σε παρακαλω
panoc Δεκέμβριος 26, 2009 #7 Δεκέμβριος 26, 2009 Anandtech.com και διάβασε το review.100E κάρτα και με το ζορι πιανει megabit ταχυτητες, για κλαμματα ειναι... α ναι κερδιζεις 2 ms ping και απο τα 60FPS πας στα 62, WOW. πεταμενα λεφτα.
billpeppas1442169085 Δεκέμβριος 26, 2009 #8 Δεκέμβριος 26, 2009 Ναι, αλλά είναι eVGA ( j/k ) Looney, άστο βρε αγόρι μου, τζάμπα παιδεύεσαι με το θέμα. Αν θες να βελτιώσεις το ping σου δεν έχεις πολλές επιλογές... 1) Αλλαγή ISP σε περίπτωση που είσαι σε κάποια από τις χάλια στον τομέα εταιρίες ( Forthnet, Wind/Tellas, On Telecomms ) 2) Τηλεφωνάκι στον ISP/ΟΤΕ και ζητάς αλλαγή από Interleaved Mode σε Fast Mode ( αν είσαι σε Interleaved Mode έχεις περί τα 20 - 30ms πρόσθετο χρόνο σε κάθε αίτημα )
WizarD1416003179 Δεκέμβριος 26, 2009 #9 Δεκέμβριος 26, 2009 Οπως εγραψα και στο πρωτο post πεταμενα λεφτα... πριν 1.5 χρονο περιπου η Μ1 κοστιζε 200+ ευρω (επισις αν μπεις στο site τους η καρτα ειναι discontinued με οτι αυτο συνεπαγεται....) χωρις μεταφορικα νομιζω,δες ποσο τις πουλανε στο ebay τωρα...:116:Ετσι οπως ειναι τα πραγματα στο Ελλαδισταν με τους καραγκιοζιδες ISP να κοβουν bandwidth και με 1024 upload δεν μας φταινε οι καρτες δυκτιων...
DaLooney Δεκέμβριος 26, 2009 Author #10 Δεκέμβριος 26, 2009 Ξερει καποιος τουλαχιστον πως θα κανω optimize αυτες που εχουν πανω οι μητρικες?Marvel Yukon συγκεκριμενα...Εχει στο advanced καποια settings..οσο και αν εψαξα στο νετ δε βρηκα καποιο site που να εξηγει τι κανει το καθενα...Γνωριζει κανεις?
billpeppas1442169085 Δεκέμβριος 26, 2009 #11 Δεκέμβριος 26, 2009 Ότι και να κάνεις στις ρυθμίσεις τις κάρτας το ping σου δεν θα αλλάξει.Αν μιλάμε για ενσύρματη σύνδεση ( Ethernet cable ) μεταξύ του PC και του router τότε μιλάμε για ping κάτω από 1ms.Αν είναι ασύρματη η σύνδεση του PC σου με το router πάλι αν έχεις καλό σήμα θα είναι κάτω από τα 15ms ( αν έχεις αρκετά καλό σήμα θα είναι και εκεί κάτω από 1ms ).
DrYannof Δεκέμβριος 26, 2009 #12 Δεκέμβριος 26, 2009 Δεν νομίζω να υπάρχει λόγος για μια τέτοια κάρτα. Παρέα με τις παραπάνω προτάσεις, έχεις την δυνατότητα να επενδύσεις σε ένα καλύτερο router αν επιθυμείς. Προσωπικά δουλεύω πολύ τα Netgear, zyxel, 3com και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Επίσης από φίλους και γνωστούς έχω δεί τα linksys και speedtouch, επίσης πολύ καλά router.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.