spakas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2005 Παιδιά γεια σας,Θα ήθελα την βοήθεια σας. Λοιπόν αγόρασα πρόσφατα ένα σύστημα ABIT KV8 PRO και AMD64 3GHz μνήμη 512.Το πρόβλημα είναι ότι ενώ εργάζομαι κανονικά κάνει επανεκκινήσεις μόνος του.Παρατήρησα ότι όταν πάω να εγκαταστήσω κάτι γίνονται οι επανεκκινήσεις(όχι πάντα εννοείτε) ενώ αν βλέπω DVD δεν κάνει.Έχω κάνει update drivers, BIOS.Έχετε να προτείνετε κάτι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κατσαβριάς Ε Φεβρουάριος 21, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 τι τροφοδοτικο έχεις?? αν έκανεσ αναβάθμηση κ έχεις ακόμα το παλιό σου κ είναι κάτω απο 300 watt τότε τρέξε να πάρεις άλλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Φεβρουάριος 21, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από spakas Παιδιά γεια σας,Θα ήθελα την βοήθεια σας. Λοιπόν αγόρασα πρόσφατα ένα σύστημα ABIT KV8 PRO και AMD64 3GHz μνήμη 512.Το πρόβλημα είναι ότι ενώ εργάζομαι κανονικά κάνει επανεκκινήσεις μόνος του.Παρατήρησα ότι όταν πάω να εγκαταστήσω κάτι γίνονται οι επανεκκινήσεις(όχι πάντα εννοείτε) ενώ αν βλέπω DVD δεν κάνει.Έχω κάνει update drivers, BIOS.Έχετε να προτείνετε κάτι; Κατ' αρχάς δεν πήρες AMD 3GHz πήρες AMD Athlon64 3000+ στα 2GHz που η απόδοσή του είναι ίση και καλύτερη ενός Pentium 4 στα 3GHz.Μήπως το τροφοδοτικό σου δεν επαρκεί? Μήπως η RAM είναι ελλατωματική? Αν μπορείς τρέξε το memtest για 4-5 ώρες για να βεβαιωθείς οτι η RAM είναι OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spakas Φεβρουάριος 22, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Το τροφοδοτικό το είχα αλλάξει και είχα βάλει ένα (όχι πολύ καλό ) Q-TEC 500W.Όσο για τις μνήμες και εγώ αυτό είχα υποψιαστεί και έτρεξα τα τεστ που έχει το Hirens Boot CD 6.0ver για μνήμες, επεξεργαστή και μητρική αλλά και αυτό όλα καλά τα βρήκε.Θα πάω να δανειστώ μνήμη άλλη και θα δοκιμάσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Φεβρουάριος 22, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από spakas Το τροφοδοτικό το είχα αλλάξει και είχα βάλει ένα (όχι πολύ καλό ) Q-TEC 500W. Q-TEC? :-O Ασε τις μνημες οπως ειναι και κοιτα για τροφοδοτικο γιατι μαλλον αυτο σου την κανει τη ζημια.Κανονικα δεν επρεπε να λεει 500w αλλα 500w/2=250w. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Φεβρουάριος 22, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 ενταξει ηρεμηστε ρε παιδια....αν το παλικαρι τρεχει default δεν νομιζω να φταει το τροφοδοτικο...εγω θα σου προτεινα να κοιταξεις μνημες...απο θερμοκρασιες πως εισαι?υπαρχει περιπτωση να μην παταει καλα ο επεξ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Φεβρουάριος 22, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Προβλημα τροφοδοσίας. Πέτα τα Q-tec και πάρε ένα άλλο (προτείνω Chieftec ή HEC). Ρε παιδιά, το ουσιαστικό πρόβλημα με τα Q-tec ΔΕΝ είναι τα υποτιθέμενα Watt! Είναι τα ψεύτικα Α και η μη σωστή/ομαλή τροφοδοσία ρεύματος. Εγω σας λέω οτι η ΗΡ δίνει έτοιμα συστήματα Α64 3400+ με τροφοδοτικά 250W. Aλλά είναι σωστά τροφοδοτικά (customized βέβαια) δίνουν σωστό ρεύμα ακόμα κι αν τα Watt είναι φαινομενικά λίγα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Φεβρουάριος 22, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 από εμένα συμβουλή ....ΚV8 pro REV 1.1 3200+ 9600Pro ούτε το chieftech επαρκεί......ψάξε για μεγαλύτερο το φτηνό το κρεας ούτε οι σκύλοι σήμερα δε το τρώνε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spakas Φεβρουάριος 22, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Το πρόβλημα όπως δείχνει (εδώ και 5 ώρες) ήταν της μνήμης.Είχα αγοράσει KINGSTON και τώρα με μια άλλη λειτουργεί κανονικά.Να ξαναπάρω KINGSTON ή άλλη μάρκα;Ακούω προτάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konilio Φεβρουάριος 25, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2005 Εγω εχω Q-tec και δεν εχω κανενα προβλημα με τον Winchester 3200+@2600mhz. Με 1.475V. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.