Jump to content

Δυο διαφορετικες καρτες μαζι

ionas1442169305

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μια ερωτηση πριν δοκιμασω για να μην κανω καμια στραβη:

Αν βαλω μια Νvidia 8500 μαζι με την 4550 που εχω απλα επειδη κανω κατι bench να δω κ γενικα για να μπορω να αλλαζω θα υπαρξει προβλημα,γινεται κατι τετιο?

Αν δεν κάνω λάθος, διαφορετικές κάρτες μπορείς να δοκιμάσεις μόνο άμα είναι από την ίδια εταιρία σε crossfire ή σε sli ανάλογα. Πχ 4550 και 4870. Αν κάνω λάθος κάποιος να με διορθώσει.

δεν εννοω sli i cf απλα λεω εαν γινεται να τις εχω κ τις δυο πανω κ απλα να λειτουργω η με την μια η με την αλλη αλλαζοντας το καλωδιο της οθονης,οχι να τις εχω κ τις δυο μαζι ταυτοχρονα...

Οχι ... γιατί θα αποκτήσεις πρόβλημα με τους drivers.

Εγκατάσταση-απεγκατάσταση συνέχεια τους drivers (ati-nvidia) ?

Γιατί συνήθως όταν υπάρχουν μόνιμα εγκατεστημένοι και οι δύο στο λειτουργικό ... προκύπτουν προβλήματα.

Βάλε τη μία κάρτα πάνω ... κάνε τις δοκιμές σου.

και μετά κάνεις πλήρη απεγκατάσταση τους driver ... και δοκιμάζεις την επόμενη.

δεν παιζει προβλημα με τους drivers κανενα κ τωρα εχω μεσα κ Nvidia και ATi κ κανενα προβλημα,αμα το θεμα εινα με τους drivers μονο να το δοκιμασω τοτε...

Μπορεις άνετα. Προχωρα.... Ουτως ή άλλως απο πολύ παλιά τα ΧΡ υποστήριζαν 2 pci κάρτες. Για δε τα 7 , θα σου βάλουν και μόνα τους οδηγους.

Το να έχεις τις δύο κάρτες επάνω και να διαλέγεις ποιά θα χρησιμοποιείς γίνεται σε Windows Vista / 2008 Server / 7.

Και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τους drivers.

Στα Windows XP / 2003 Server όμως δεν γίνεται αυτό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.