Jump to content

Προταση για κατεβαστηρι

Braveheart1980

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Δυστυχώς το παλαιό μου κατεβαστηρι τα έπαιξε τελειώς.......

Αυτο που ψάχνω είναι να το αντικατατήσω με κάτι φθηνό είναι η αλήθεια και σε καμμία περίπτωση δυνατού υπολογιστικά και ει δυνατόν με μικρή κατανάλωση

Από αγγελίες εχω δει κάτι μεταχειρισμένα , αλλά μήπως η διαφορά με καινούργιο είναι μικρή;

Απαραίτητη προϋοπόθεση είναι να μην έχει πρόβλημα με ubuntu.

Εχω κουτι,dvd-rw drive,τροφοδοτικό,σκληρούς και 1 gb ddr2 μνήμη όλα οκ

Οπότε θέλω μητρική(με κάρτα γραφικών onboard)+cpu ή μητρική+καρτα γραφικών+cpu .

Ακούω (διαβάζω βασικά....) προτάσεις

Κατεβαστήρι μόνο?

Και ένα απλό NAS μπορεί να σου κάνει την δουλειά και δεν θα καταναλώνει τίποτα.

Καμμια πρόταση;

Παίδες αυτό το etrayz πολύ μου άρεσε...το έχει κανένα ελληνικό κατάστημα?

Αξίζει περισσότερο να φτιάξουμε ένα Ατομάκι ή να κάνουμε σε παλιό hardware undervolting?Έχω παράδειγμα 2 παλιούς αχρησιμοποίητους υπολογιστές έναν Αθλον 2500+ κ έναν Πέντιουμ4 3.0ghz.Αξίζει ή καταναλώνουν πολύ?

Κατεβαστήρι; Το Wii σου φυσικά. Bootmii και whiite σε external HDD, στήνεις ότι app θες να τρέχει και ξεμπέρδεψες με 20watt μηχανάκι.. ;)

Ήταν η πρώτη μου σκέψη , αλλά τώρα με nswb wii και silent hill και metroid κλείνω κανα 10 ωρο τη μέρα......

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.