Jump to content

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΝΕΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΥ Η/Υ

@lexTheGreat

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα παίδες,

θέλω να συνθέσω έναν υπολογιστή κυρίως για gaming -με πολύ καλές επιδόσεις-, web-surfing, μουσική, video-editing, εργασία με dj console, audio ripping. Θα ήθελα να έχει προοπτικές βάθους στο χρόνο, ενώ μπορώ να δώσω μέχρι και περίπου 2000€. Παραθέτω μία σύνθεση στην οποία έχω καταλήξει. Παρακαλώ πέστε μου απόψεις ή εναλλακτικές προτάσεις για κάποιο υποσύστημα (οι τιμές ενδέχεται να έχουν πέσει λίγο, τις παραθέτω ενδεικτικά):

------->επεξεργαστής: Intel Core i7 860 (255€)

------->μνήμη: Corsair Dominator 4 GB DDR3 - 1600 Intel Core i5/i7 Ram Kit (129€, 8-8-8-24, dual channel)

------->κουτί: CoolerMaster Cosmos S Black Case (199€)

------->τροφοδοτικό: Corsair CMPSU 850HXEU PSU 850W (145€)

------->motherboard: Gigabyte GA-P55-UD5 (189€, dual channel)

------->κάρτα γραφικών: ATI 5870 (όποιας εταιρίας βρω)

------->σκληροί δίσκοι:

------->SSD - για ΛΣ και βασικές εφαρμογές: Intel Χ-25Μ G2 80GB (205€)

------->για αποθήκευση δεδομένων: WD 1TB Caviar Green 32MB Cache (74€)

------->οπτικό driver: LG BH08LS20 Blu-ray ReWriter (166,5 €)

------->κάρτα ήχου: SB X-Fi Xtreme (50€)

------->οθόνη: LG Flatron W2486L-PF (329€) ή Samsung SyncMaster 24945W -πολύ καλή για games- (τιμή δεν έχει ανακοινωθεί) ή Samsung SM-P2370H TFT Monitor 23''(249€);

------->ΛΣ: Windows 7 Ultimate 64-bit

------->Ψύκτρα επεξεργαστή: Noctua NH-U12P ή Noctua NH-U12P SE1366

Σε συνάρτηση και με το κουτί, η ψύξη θα είναι αρκετή για ένα σύστημα τέτοιου βεληνεκούς ή θα πρέπει να προσθέσω ανεμιστήρες και/ή υδρόψυξη;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

η προσφορα που εχεις βαλει ξεπερναει κατα πολυ τα 2000ευρω φιλε μου αν βαλεις λειτουργικο κ ψυκτρα μεσα,το blueray σου χρειαζεται κ το εβαλες?

θα συμφωνησω μαζι σου σε επεξεργαστη,μνημες για 8 γιγα,μομπο,σκληρους,καρτα γραφικων,τροφοδοτικο.

για το κουτι κοιτα κατι ποιο φθηνο υπαρχουν καλες λυσεις(οχι οτι αυτο που επελεξες ειναι ασχημο αλλα to much για τα λεφτα του)

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650804

επισης κοιταξε κ για 1366 socket εκει ειναι λιγο χειροτερα τα πραγματα ως προς επιλογες βεβαια αλλα ολο κ κατι βρισκεις, καμια gigabyte ud5 με τον I920 πας σε λιγο καλυτερη κατηγορια οχι οτι αυτα που εβαλες ειναι ασχημα κ γω για 860 παω συντομα αλλα κουβεντα να γινεται!!!

δεν χρειαζεσαι υδροψυξη αμα εχεις full tower κ του βαλεις τα ανεμιστηρια που δεχεται το κουτι φτιαχνεις πολυ ωραιο κλιμα εκει μεσα,η υδροψυξη ειναι υπερβολη,κ overclocking Να του κανεις χαλαρα θα εχεις χαμηλες θερμοκρασιες κ παλι.

εγω θα σου προτεινα 1366 socket θεωρειτε high end λυση σε συγκριση με το 1156 οπου περισσοτερο φενεται ως mid end,για κουτι επισης παρε αυτο...κ αμα θες το δουλευεις κ για ερκοντισιον!!!http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/CoolerMaster-Haf-932-Black-RC-932-KKN1-GP.htm στα υπολοιπα εισαι μπαμ κ αν τελικα αλλαξεις το socket βαλε κ 6gb ocz/corsair...

Ok παιδιά, αν πάει κανείς τελικά στον i7 920 και το 1366 socket, ποιά τριπλέττα πριτείνετε; Εγώ πάντως σκέφτομαι αυτήν:

------->επεξεργαστής: Intel Core i7 920 (250€)

------->μνήμη: OCZ Platinum Low-Voltage 6GB DDR3 - 1600 RamKit 7-7-7-24, triple channel (145€) ή κάποια Corsair;

------->mobo: Asus P6TD Deluxe (257€)

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

αμα σου πω οτι αυτα εχω!!!ελιωσα δυο μηνες ψαχνωντας να βρω οτι καλυτερο και τωρα που το ανοιξα φεναιτε να παει ταπα το εργαλιο!!!αυτα απο μενα αν κ ακομα ειναι αρχη...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.