iamal0ne Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2009 Καλημέρα και απο μένα (περασμένες 1)Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα έκανα format τον υπολογιστή μου και όταν πέρασα τα drivers της κάρτας γραφικών μαύριζε η οθόνη μετά την ένδειξη Windows στο άναμα του υπολογιστή. Μετά απο πολύ ψάξιμο κατέληξα κατα 99% πρέπει να κατάργησω το default monitor της μητρικής μου κάρτας η οποία είναι 10ετίας Μήπως μπορεί να μου δώσει κάποιος οδηγίες ώστε να το κάνω αυτό ;Ευχαριστώ για το χρόνο σας
kyr_soronas1442169136 Δεκέμβριος 12, 2009 #2 Δεκέμβριος 12, 2009 καλησπέρα...καταρχάς δώσε μερικά στοιχεία για το μηχάνημα και τα χαρακτηριστικά του...αυτό που θες κατά πάσα πιθανότητα γίνεται μέσω του BIOS...
MadCatMk21442169156 Δεκέμβριος 13, 2009 #3 Δεκέμβριος 13, 2009 Όπου συνδέσεις την οθόνη εκεί αυτομάτως δίνει και σήμα, ασχέτως BIOS συνήθως (εκεί υπάρχει επιλογή για να είναι default η onboard GPU ή η κάρτα που έχεις βάλει).Δοκίμασε να μπουτάρεις σε safe mode και να βγάλεις τους drivers, reboot και τους ξαναπερνάς.Αν και πάλι έχεις πρόβλημα χρειάζεσαι είτε άλλους drivers, είτε λειτουργικό στο οποίο θα λειτουργεί σωστά, είτε μία άλλη κάρτα γραφικών.
iamal0ne Δεκέμβριος 13, 2009 Author #4 Δεκέμβριος 13, 2009 την οθονη την εχω συνδεδεμενη εκει που την έχω τόσα χρονια απλα νομιζω πως πρεπει να το αλλαξω καπως ωστε να χρησημοποιει την κανονικη καρτα γραφικων μου και οχι την defaultη καρτα γραφικων μου ειναι η εξης NVIDIA GEFORCE 7600 GS
stealth1442169213 Δεκέμβριος 13, 2009 #5 Δεκέμβριος 13, 2009 την οθονη την εχω συνδεδεμενη εκει που την έχω τόσα χρονια απλα νομιζω πως πρεπει να το αλλαξω καπως ωστε να χρησημοποιει την κανονικη καρτα γραφικων μου και οχι την defaultη καρτα γραφικων μου ειναι η εξης NVIDIA GEFORCE 7600 GSΠου την εχεις συνδεμενη τοσα χρονια?Η εξοδος της onboard ειναι επανω στην μητρικη και η εξοδος της καρτας επανω στην καρτα.Μολις βαλεις καρτα στην AGP/PCI-E συνηθως η onboard απενεργοποιειται αυτοματα.Πες μας τι μητρικη εχεις να δουμε αν εχει στο bios επιλογη να απενεργοποιησεις την onboard.stealth
iamal0ne Δεκέμβριος 13, 2009 Author #6 Δεκέμβριος 13, 2009 στην καρτα γραφικων την εχω συνδεδεμενη η μητρικη μου ειναι asrock 939Α8Χ-Μ
stealth1442169213 Δεκέμβριος 13, 2009 #7 Δεκέμβριος 13, 2009 Η μητρικη σου δεν εχει ενσωματωμενη καρτα γραφικων.http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=939A8X-MΜαλλον προβλημα με τους drivers ειναι, δοκιμασε αλλους drivers (καινουργιους/παλαιοτερους) να δεις αν θα λυθει το προβλημα.Αν κανεις απεγκατασταση τους drivers, εχεις το ιδιο προβλημα και με τους drivers των windows?Μπορει κατι να πηγε στραβα κατα την εγκατασταση των windows...αν δεν μπορεσεις να λυσεις το προβλημα ισως χρειαστει να τα ξαναφοτρωσεις (αφου τα φορτωσεις, εγκαταστησε πρωτα chipset drivers και υστερα graphics drivers).stealth
platonas1442169068 Δεκέμβριος 14, 2009 #8 Δεκέμβριος 14, 2009 Αν η συνδεση vga - monitor ειναι με dvi , κανε μια δοκιμη με vga cable.Σε εμενα για καποιο περιεργο λογο μετα απο 2 χρονια που δουλευε οκ , αποφασισε οτι δεν του αρεσει το dvi !!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.