Jump to content

i5 vs i7

nvidia31

Recommended Posts

Παιδιά θέλω να ρωτήσω τι διαφορα έχει ο i5@2.66 με τον i7@2.66. Απαντήστε μου πριν τελειώσουν τα χριστούγεννα να ξέρω να μαζεύω η όχι λεφτά

Μόνη διαφορά το ντου-θου (*), που είναι πεταμένα λεφτά.

Έχω i7-860 (με ντου-θου), πριν είχα Phenom-II-X4 905e.

Και όλα αυτά σε σοβαρό λειτουργικό, με σοβαρό task scheduling, άριστο load-balancing, και άμεμπτο σεβασμό των priority-niceness.

Άρα σου μιλώ εξ' ιδίας πείρας.

(*) ντούπερ-θρέντινγκ

δηλαδή ο i5 που φοράω να τον κρατήσω?

Εξαρτάται πόσο βαθύ multithreading κάνει το software που τρέχεις. Αν είσαι τυπικός desktop χρήστης, και ο i5 μια χαρά είναι. Τα παραπάνω χρήματα που ζητάει ο i7 ίσως να μην αξίζουν τον κόπο.

• 1 month later...

Μιας και το θέμα με αφορά άμεσα.

Να ρωτήσω ένας i5 για ταινιες HD και παιχνίδια σε 40άρα οθόνη TV θα ήταν αρκετός η να παω σε κάτι άλλο ?

Καλώς σας βρήκα by the way.

Μιας και το θέμα με αφορά άμεσα.

Να ρωτήσω ένας i5 για ταινιες HD και παιχνίδια σε 40άρα οθόνη TV θα ήταν αρκετός η να παω σε κάτι άλλο ?

Καλώς σας βρήκα by the way.

Δεν ειναι αρκετος,ειναι υπερ-αρκετος :023:

Λογικά θα είσαι οκ.Αιτιολογώ ,τα παιχνίδια τα τελευταία χρόνια έχουν πιο μεγάλη εξάρτηση απο την κάρτα γραφικών παρά απο το cpu.Άρα παίρνεις μια νορμάλ cpu ένα i5 ή ακόμα καλύτερα κάτι σε pII και μια δυνατή gpu.Kατι σε ΑΤΙ 58** . Τώρα οι ΗD ταινίες δεν έχουν πρόβλημα λόγω cpu μάλλον θα είσαι πάλι gpu limited λόγω 40 ιντσών οθόνης.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.