Jump to content

Μητρική για socket 478 !

Easyrider

Recommended Posts

Γεια χαρά,

Χθες το πρωί που άνοιξα το pc δεν με έβαζε καθόλου στο λειτουργικό με μήνυμα λάθους "ntldr is missing press ctrl+alt+del to restart" .

Για να μην τα πολυλογώ αφού δεν έκανα τίποτα με copy τα αρχεία του bootloader κλπ (δεν μπορούσε να τα αντιγράψει στον C ) το πήγα στο πλαίσιο νομίζοντας ότι ο σκληρός που είχα αγοράσει πριν 2-3 μέρες είχε το πρόβλημα.

Μετά από έλεγχο μου είπανε τελικά ότι έχει πρόβλημα η μητρική (Δεν κάνει εγκατάσταση το λειτουργικό, και δεν βλέπει καθόλου το σκληρό klp.) και αν ήθελα να επιστρέψω ένα σκληρό που είχα αγοράσει γιατί θα ήταν άχρηστος αφού δεν θα μπορούσα να βρω μητρική για αυτό το σύστημα και πρέπει να αγοράσω νέο μηχάνημα πλέον.

Δεν επέστρεψα το σκληρό γιατί αυτή τη στιγμή τα οικονομικά μου είναι δύσκολα και ψάχνω μήπως βρω κάποια μητρική να κάνω δουλειά μου μέχρι να πάρω νέο pc.

Είδα την Asus P4P800 κάπου εδώ στις αγγελίες.. κάνει αυτή για το σύστημα μου?

Το μηχάνημα είναι αυτό της υπογραφής μου

(Τώρα γράφω από ubuntu live cd.. περίεργο αλλα το live cd δουλεύει )

Καλησπερα, αν το προβλημα της μητρικής εστιάζεται στο PATA/SATA

controller μπορείς να πάρεις ενα controller σε pci να κάνεις τη δουλειά σου.

Επειδη στο ειπε το πλαίσιο δε σημαίνει οτι έχει πρόβλημα η μητρική.

Τρεξε προγραμματάκια (memtest, spinrite, systester,...) απο boot-cd ή απο

το ubuntu livecd να δεις που εχεις πρόβλημα.

Αν φταίει μόνο ο controller του δίσκου, πάρε ένα controller με 30 ευρώ

και θα παίξεις μια χαρά

http://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=2001&v_Item=9501

http://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=2001&v_Item=8311

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.