Easyrider Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2009 Γεια χαρά, Χθες το πρωί που άνοιξα το pc δεν με έβαζε καθόλου στο λειτουργικό με μήνυμα λάθους "ntldr is missing press ctrl+alt+del to restart" .Για να μην τα πολυλογώ αφού δεν έκανα τίποτα με copy τα αρχεία του bootloader κλπ (δεν μπορούσε να τα αντιγράψει στον C ) το πήγα στο πλαίσιο νομίζοντας ότι ο σκληρός που είχα αγοράσει πριν 2-3 μέρες είχε το πρόβλημα.Μετά από έλεγχο μου είπανε τελικά ότι έχει πρόβλημα η μητρική (Δεν κάνει εγκατάσταση το λειτουργικό, και δεν βλέπει καθόλου το σκληρό klp.) και αν ήθελα να επιστρέψω ένα σκληρό που είχα αγοράσει γιατί θα ήταν άχρηστος αφού δεν θα μπορούσα να βρω μητρική για αυτό το σύστημα και πρέπει να αγοράσω νέο μηχάνημα πλέον.Δεν επέστρεψα το σκληρό γιατί αυτή τη στιγμή τα οικονομικά μου είναι δύσκολα και ψάχνω μήπως βρω κάποια μητρική να κάνω δουλειά μου μέχρι να πάρω νέο pc.Είδα την Asus P4P800 κάπου εδώ στις αγγελίες.. κάνει αυτή για το σύστημα μου?Το μηχάνημα είναι αυτό της υπογραφής μου (Τώρα γράφω από ubuntu live cd.. περίεργο αλλα το live cd δουλεύει ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Easyrider Δεκέμβριος 11, 2009 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2009 Τελικά μετά από ψάξιμο κάνει αυτή η μητρική αλλα δεν κάνουν οι μνήμες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth1442169213 Δεκέμβριος 11, 2009 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2009 Ακριβως...με προλαβες.Αν χωρις να χαλασεις πολλα χρηματα μπορεις να βρεις 2Χ1GB DDR400 184pin...stealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Easyrider Δεκέμβριος 11, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2009 Βασικά βρήκα αυτή την αγγελία εδώ στο forum..http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=50947Αλλα δεν έχω μιλήσει ακόμα για να ξέρω στάνταρ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Easyrider Δεκέμβριος 11, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2009 Το περίεργο είναι ότι από το live cd βλέπω το σκληρό και το partition.. αλλα δεν μπορεί να μπει ούτε μέσω εγκατάστασης του kubuntu που προσπάθησα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
backgroundman Δεκέμβριος 12, 2009 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2009 Καλησπερα, αν το προβλημα της μητρικής εστιάζεται στο PATA/SATA controller μπορείς να πάρεις ενα controller σε pci να κάνεις τη δουλειά σου.Επειδη στο ειπε το πλαίσιο δε σημαίνει οτι έχει πρόβλημα η μητρική.Τρεξε προγραμματάκια (memtest, spinrite, systester,...) απο boot-cd ή αποτο ubuntu livecd να δεις που εχεις πρόβλημα.Αν φταίει μόνο ο controller του δίσκου, πάρε ένα controller με 30 ευρώκαι θα παίξεις μια χαρά http://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=2001&v_Item=9501http://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=2001&v_Item=8311 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Easyrider Δεκέμβριος 12, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2009 Νάσαι καλά φιλε backgroundman.. :023: τι διαγνωστικό πρόγραμμα προτείνεις να τρέξω γιατί είμαι σε ubuntu 7.0.4 live cd τώρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.