Jump to content

Benchmarking my PC

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εδώ και ενάμισι περίπου χρόνο έχω ετούτον τον υπολογιστή ο οποίος έχει τα παρακάτω:

Intel E8400

Asus P5Q Pro

SAPPHIRE RADEON HD4850 512MB DDR3 PCI-E DUAL SLOT COOLER RETAIL

CORSAIR XMS2 DHX DDR2 4GB (2X2GB) PC2-6400 (800MHZ) CL4 DUAL CHANNEL KIT

THERMALTAKE W0103 TOUGHPOWER 600W

THERMALTAKE CL-P0310 BIG TYPHOON 120 VX

WESTERN DIGITAL 640GB WD6400AAKS CAVIAR SE16 SATA

Έχω όμως την εντύπωση οτι δεν είναι και τόσο γρήγορος, αν και απαιτητικές εφαρμογές ή παιχνίδια δεν τρέχω/παίζω.

Το σύστημα τρέχει σε Windows XP.

Ξέρετε μήωπς κανένα καλό Benchmark να testάρω τις επιδόσεις του (συνολικά) και να κρίνετε τα αποτελέσματα?

Ευχαριστώ!

Υ.Γ Sorry για το ορθογραφικό στο τίτλο!

Υπαρχουν ενα σωρο απο δαυτα...PC Mark05, 3D Mark06, SuperPi 32M μερικα απο αυτα...

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=27&page=5&highlight=overclockers

Ομως τι εγινε ξαφνικα και μετα απο 1.5 χρονο σου φαινεται οτι δεν ειναι γρηγορος?Ισως μια επανεγκατασταση του λειτουργικου να τον φερει στα ισια του.

stealth

Βασικά γενικώς δε μου φαινόταν και πολύ γρήγορος. Πριν κανα μήνα έκανα format να έρθει στα ίσα του, αλλα και τώρα δε ξέρω, κάτι δε μου πάει καλά!

Ο τίτλος διορθώθηκε.

Μια πολύ καλή συγκριτική βάση είναι το hwbot.org.

Πας και επιλέγεις ένα αντίστοιχο σύστημα σε κάποιο bench που σε ενδιαφέρει και βλέπεις πώς τα πας στο περίπου.

Κανε κανα defrag...Τρεξε κανα ccleaner....Τι δισκο φορας?

WESTERN DIGITAL 640GB WD6400AAKS CAVIAR SE16 SATA

και έναν 250αρη ATAPI WD σαν 2ο απλά για τα επιπλέον αρχεία.

3dmark2001y.th.jpg

Πως τα πήγε?

Το PC Mark 05, SuperPi και SiSoft Sandra δε τρέχουν, θα ξαναπροσπαθήσω...

SuperPi

superpie.th.jpg

Μια δοκιμη που εκανα χθες βραδυ στο 3DM01... E8600 @ 4700MHz, Radeon HD4670 DDR3 @ stock ρολογια (750/900) μου εβγαλε 66000 marks περιπου.

Οπότε μάλλον δε τα πήγε και τόσο καλά ε?

Το PCMark αντιμετωπίζει πρόβλημα σε ένα test και μου βγάζει σφάλμα.

Το SiSoft Sandra καλά αποτελέσματα μου βγάζει...

Για να τρέξει σωστά και χωρίς προβλήματα το PcMark05 ... θα πρέπει το σύστημα να είναι σεταρισμένο σαν "adjust for best appearance" και να είναι εγκατεστημένα τα: windows media player και windows media encoder.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.