Jump to content

Τι fanακια να βαλω?

platonas1442169068

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημερα...εχω ενα thermaltake soprano.

Απο οτι ειδα εχει 2 120αριδες (1μπρος,1 πισω) και εναν 90αρι στο πλαι κ θελω να τους αλλαξω με δυνατοτερους.

Ποιους μπορω να βαλω με μεγιστη αποδοση και οσο το δυνατον λιγοτερο θορυβο?

Δεν το θυμομουν αυτο, το εχω βγαλει το πλαινο και εβαλα ενα που μπορω να ρυθμισω τις στροφες αναλογα τις εποχες, το καλοκαιρι κανει σαν τουρμπινα.:D

stealth

Τσαμπα θα πεταξεις τα λεφτα σου φιλε μου....Εχεις προβλημα με θερμοκρασιες?@ βαθμους θα κερδισεις κ θα σου παιρνει το κεφαλι οταν τον ανοιγεις απ την φασαρια...

Δεν βλεπω τον λόγο να τους αλλάξεις,εκτος βέβαια αν κάνουν θόρυβο.

Εγώ έβαλα 2

τέτοιους και βρήκα την υγεία μου.

Δεν ακούγονται καθόλου σαν να μην έχω βάλει fans είναι.

Ελεγα για ποιο δυνατους !! Κ ισως ενα πανελακι μπροστα για ομορφια και για να μην μου παιρνουν συνεχεια τα αυτια , παρα μονο οταν χρειαζετε!

Δεν βλεπω τον λόγο να τους αλλάξεις,εκτος βέβαια αν κάνουν θόρυβο.

Εγώ έβαλα 2

τέτοιους και βρήκα την υγεία μου.

Δεν ακούγονται καθόλου σαν να μην έχω βάλει fans είναι.

ποσο cfm εχουν οι συγκεκριμενοι coolermaster?

Ελεγα για ποιο δυνατους !! Κ ισως ενα πανελακι μπροστα για ομορφια και για να μην μου παιρνουν συνεχεια τα αυτια , παρα μονο οταν χρειαζετε!

Κοιταξε όσο μειώνεται το noise/cfm τόσο αυξάνεται η τιμή...

Μεχρι τι ποσο μιλαμε περίπου?

Τελικα παλια που εψαχνα βρηκα κατι IXTREMA 120 18dba 90cfm σε διαστασεις 120χ120χ38 ... αγορασα μπολικους! ... 2 απο αυτους ειναι πανω στην Τ120 μου...push/pull ... ειμαι τοσο ευχαριστιμενος προς το παρων που τους αλλους που εχω παρει τους αφηνω για μελλοντικη χρηση

Ειναι "γαιδουρια" ομως

Οτι εχω δει με led , μοιαζει να εχει χειροτερη αποδοση απο τους "μαμα" μου.

Ενδιαφερων βλεπω σε http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Case-Fans/Scythe-Fan-120Mm-Slip-Stream-1900Rpm-SY1225SL12SH.htm

Καλοι απο αποδοση κ σε τιμη...στα αλλα σοπς εχει και την διπλη τιμη !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.