Jump to content

AS SSD benchmark

tristeno1416003162

Recommended Posts

Κατατοπιστικό benchmark που δίνει και ένα συνολικό score. Μόλις μαζευτεί αντιπροσωπευτικό δείγμα θα δείξω και τα στατιστικά (όπως παλαιότερα με τους σκληρούς για laptop)

http://www.alex-is.de/PHP/fusion/news.php

Σημειώστε

SSD

OS

Chipset

Ελεύθερη χωρητικότητα

Καλα ο Ιντελ δεν παιζεται. Στα 4Κ Writes ειναι απλα αλλου. 10πλασιες ταχυτητες και πανω. Λεω να παρω εναν για το desktop και να βαλω τον Sammy στο λαπτοπ.

Δες το σκορ του tristeno το 2ο :)

Μου φαινεται λιγο καλυτερο! (τα read τουλαχιστον, στα write ειμαι καλυτερα) :075: Γενικα παιζει και το μηχανημα λιγο ρολο ετσι δεν ειναι?

Γενικα παντως οι Intel ειναι πολυ μπροστά, πολυ καλη αγορα μπορω να πω ;)

Δεν περιμενα να ειναι τοσο καλος. Μαλλον αυτον θα παρω για το λαπτοπ (40GB δεν φτανουν για το desktop).

Ρε παιδια, εμενα γιατι μου βγαζει IDE στο ASS ενω εσας msahci? Απο Bios σε ahci το εχω και εχω περασει τους drivers (γιατι κατα την εγκατασταση το ειχα σε IDE).

Να δούμε και πως υπολογίζεται το τελικό σκορ χωρίς να διαβάσουμε την απάντηση ΄-)

tristeno added 1 Minutes and 2 Seconds later...

Δε φιάχνει κανείς και τον τίτλο του thread.. :p

Όταν με το καλό γράψεις και συ κάποιο πρόγραμμα τότε μπορείς να το ονομάσεις αλλιώς :064:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.