RasBilly Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2009 γεια χαρα σε ολους...ειμαι ο βασιλης απο θασο και ειμαι νεος στο forum....θα ηθελα τις γνωσεις σας....θελω να φτιαξω ενα ενυδρειο pc σαν αυτο που εκανε ο LINOS και θελω να κανω μερικες ερωτησεις...1. μπορω να βαλω ολα τα εξαρτηματα μεσα?2. βρηκα καπου να λεει οτι μπορω να βαλω απιονισμενο νερο,baby oil,παραφινελαιο,καλαμποκελαιο..τι απ αυτα ειναι καλυτερο και οικονομικο?3.ποσο καιρο μπορει να μεινει το pc μεσα στο υγρο?4.χρειαζεται να βαλω πουθενα σιλικονι ωστε να μην βραχυκυκλωσει τπτ?5.μεχρι ποση ωρα μπορει να ειναι αναμμενος ο υπολογιστης?αυτα για την ωρα.....ευχαριστω για τον χρονο σας :001:
kinq1 Δεκέμβριος 3, 2009 #2 Δεκέμβριος 3, 2009 δες εδώ:http://www.tomshardware.com/reviews/strip-fans,1203-11.html?xtmc=case_oil&xtcr=1edit: το link ήταν η τελευταία σελίδα του άρθρου, η πρώτη είναι εδώhttp://www.tomshardware.com/reviews/strip-fans,1203.html
Linos801442169065 Δεκέμβριος 3, 2009 #3 Δεκέμβριος 3, 2009 γεια χαρα σε ολους...ειμαι ο βασιλης απο θασο και ειμαι νεος στο forum....θα ηθελα τις γνωσεις σας....θελω να φτιαξω ενα ενυδρειο pc σαν αυτο που εκανε ο LINOS και θελω να κανω μερικες ερωτησεις...1. μπορω να βαλω ολα τα εξαρτηματα μεσα? 2. βρηκα καπου να λεει οτι μπορω να βαλω απιονισμενο νερο,baby oil,παραφινελαιο,καλαμποκελαιο..τι απ αυτα ειναι καλυτερο και οικονομικο? 3.ποσο καιρο μπορει να μεινει το pc μεσα στο υγρο? 4.χρειαζεται να βαλω πουθενα σιλικονι ωστε να μην βραχυκυκλωσει τπτ? 5.μεχρι ποση ωρα μπορει να ειναι αναμμενος ο υπολογιστης? αυτα για την ωρα.....ευχαριστω για τον χρονο σας :001: Καλησπερα και καλωσηρθες. Σου απαντησα στο PM που μου εστειλες. Ελπιζω η προσπαθεια σου να παει καλα και οτι χρειαστεις το συζηταμε σε αυτο το thread.
RasBilly Δεκέμβριος 13, 2010 Author #4 Δεκέμβριος 13, 2010 Παιδια μηπως γνωριζει κανεις να μου πει αν γινεται να βαλω απιονισμενο νερο αντι για παραφινελαιο?
MadCatMk21442169156 Δεκέμβριος 13, 2010 #5 Δεκέμβριος 13, 2010 Παιδια μηπως γνωριζει κανεις να μου πει αν γινεται να βαλω απιονισμενο νερο αντι για παραφινελαιο?Όχι πως ξέρω φυσική ή κάτι σχετικό, αλλά το νερό δεν έχει τη θερμοχωρητικότητα που έχει το παραφινέλαιο και τα ξαδέρφια του. Επίσης στο νερό υπάρχουν πολύ περισσότερα ελεύθερα ιόντα που σημαίνει πως είναι πιθανότερο να έχεις διάφορα ηλεκτρο-μαγνητικο-και-δε-συμμαζευεται προβλήματα σε εξαρτήματα όπως τον επεξεργαστή.
kinq1 Δεκέμβριος 14, 2010 #6 Δεκέμβριος 14, 2010 Αν διαβάσεις τα λινκ που έδωσα παραπάνω, O Tomshardware δοκίμασε στην αρχή με νερό, αλλά αυτό έχει λέει την τάση να συγκεντρώνει άλατα σιγά-σιγά για κάποιο λόγο, οπότε μετά από λίγες ώρες γίνεται βραχυκύκλωμα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.