didicola Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2009 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801717πως το βλεπετε?εχει κανεις αποψη απο ιδια χρηση?περιμενω να ακουσω αποψεις
manolis1442169134 Δεκέμβριος 2, 2009 #2 Δεκέμβριος 2, 2009 Μια χαρα ειναι. Ευκολο inteface, μετα βεβαια την ρυθμιση του. Σπασιματα σπάνια (βεβαια αυτο ειναι αναλογα το δισκο).Τσιμπα το.Επεσε και η τιμη... Ενα παραπανω τωρα.
Viper-kt Δεκέμβριος 2, 2009 #3 Δεκέμβριος 2, 2009 Σε αυτη την τιμη δεν θα βρεις κατι καλυτερο. 2 ειναι τα μειονεκτηματα του.1. Αργει να διαβασει δισκο με πολλα δεδομενα (500GB μπορει να κανει και πανω απο λεπτο, εξαρταται βεβαια και απο τον δισκο).2. "Βαρια" mkv (1080p με πανω απο 5 reframes) δεν τα παιζει.
didicola Δεκέμβριος 3, 2009 Author #4 Δεκέμβριος 3, 2009 εξηγησε μου λιγο το δευτερο αν θεςps. dts downmix ειναι να ακουω ολους τους ηχους του 5,1 οταν το συνδεω στερεο?
apotsi Δεκέμβριος 3, 2009 #5 Δεκέμβριος 3, 2009 Εγώ τον τελευταίο καρό έχω μπανίσει το Xtreamer Media Station και παρακολουθώ και ένα σχετικό thread στο AVClub.gr όπου λένε ότι το μηχανάκι για τα λεφτά του κάνει παπάδες... Και δίνει και ασύρματο δίκτυο και έχει και πιό καινούργιο επεξεργαστή από το Egreat.Έχει και DTS downmix.
Viper-kt Δεκέμβριος 3, 2009 #6 Δεκέμβριος 3, 2009 Λοιπον, εχουμε τα mkv που ειναι 720p. Εκει δεν εχουμε κανενα προβλημα. Παιζει τα παντα.Εχουμε ομως και τα 1080p. Τα 90% των αρχειων που κυκλοφορουν ειναι μεχρι 4-5 reframes. Εκει δεν εχεις προβλημα. Μερικα ομως 1080p απο καποια group που κανουν το encoding, φτανουν μεχρι και 16 reframes! Σε αυτη την περιπτωση (πανω απο 5 reframes δηλαδη) δεν θα παιξει καθολου το αρχειο ή θα παιζει με σπασιματα.Μπορεις βεβαια να βρεις καποια αλλη εκδοση, απο αλλο encoder που να ειναι μεχρι 4-5 reframes. Οπως ειπα παντως ειναι πολυ λιγα αυτα που κυκλοφορουν.DTS downmix: Αμα το συνδεσεις μονο με την τηλεοραση, θα ακους ηχο αλλα στερεο. Αμα δεν ειχε DTS downmix, δεν θα ακουγες ηχο. Θα επρεπε να το μετατρεψεις σε AC3.viper-kt added 5 Minutes and 2 Seconds later...Εγώ τον τελευταίο καρό έχω μπανίσει το Xtreamer Media Station και παρακολουθώ και ένα σχετικό thread στο AVClub.gr όπου λένε ότι το μηχανάκι για τα λεφτά του κάνει παπάδες... Και δίνει και ασύρματο δίκτυο και έχει και πιό καινούργιο επεξεργαστή από το Egreat.Έχει και DTS downmix.Ασυρματο εχει και το egreat απλα δεν εχει μεσα στην συσκευασια την κεραια.Επισης, δεν εχει καινουργιο επεξεργαστη απο το Egreat. Εχει τελειως διαφορετικο απο το Egreat (απο αλλη εταιρια - Sigma το Egreat, Realtek το Xtreamer). Ειναι ομως των ιδιων δυνατοτητων. Ουτε το Xtreamer παιζει τα βαρια 1080p.
apotsi Δεκέμβριος 3, 2009 #7 Δεκέμβριος 3, 2009 Επισης, δεν εχει καινουργιο επεξεργαστη απο το Egreat. Εχει τελειως διαφορετικο απο το Egreat (απο αλλη εταιρια - Sigma το Egreat, Realtek το Xtreamer).Σωστός. Λάθος δικό μου. Ειναι ομως των ιδιων δυνατοτητων. Ουτε το Xtreamer παιζει τα βαρια 1080p.Γι' αυτό είσαι σίγουρος;
Viper-kt Δεκέμβριος 3, 2009 #8 Δεκέμβριος 3, 2009 Σιγουρος δεν ειμαι καθως δεν το εχω το Xtreamer. Οτι διαβαζω και εγω στο avclub:023:Παντως υπαρχουν διαφορες ταινιες με 5-8-12-16 reframes. Το Egreat πανω απο τα 5 δεν παιζει. Επειδη και το xtreamer εχει ιδιας γενιας τσιπακι, πανω κατω τα ιδια παιζουν.Το μονο που παιζει τα παντα ολα τι να λεμε τωρα, ειναι το WD live. Αλλα αυτο εχει αλλα προβληματα δυστυχως.Παντως μιλαμε για πραγματικα μικρο ποσοστο. Εγω σε 2-3 μηνες που εχω το Egreat, εχει παιξει οτι και αν του εχω δωσει. Παντα σε 1080p. Τωρα αμα καποιο δεν παιξει, ψαχνω καποια αλλη εκδοση:033:
didicola Δεκέμβριος 3, 2009 Author #9 Δεκέμβριος 3, 2009 αλλη ερωτηση διαβασα οτι παιζει με τα firmware του popcorn?και τελευταια παιρνει δισκο 2,5 μεσα?
Viper-kt Δεκέμβριος 3, 2009 #10 Δεκέμβριος 3, 2009 Ναι παιζει με firmware του popcorn αλλα δεν υπαρχει λογος να το κανεις. Αυτο το εκαναν παλια για να εχουν το DTS downmix. Πλεον ομως με το τελευταιο firm του Egreat, εχει DTS downmix.Οχι, το egreat M34 δεν παιρνει μεσα δισκο. Μονο εξωτερικο.Το Xtreamer παιρνει δισκο οπως και μερικα νεα μοντελα της Egreat.
didicola Δεκέμβριος 3, 2009 Author #11 Δεκέμβριος 3, 2009 ειναι ιδια σαν μηχανικα μερη και παιζουν με το ιδιο firm?δηλαδη να μην ψαχτω με του popcorn?δεν εξιζει? ποιο εχει ποιο ωραιο γραφικο περιβαλλον?
Viper-kt Δεκέμβριος 3, 2009 #12 Δεκέμβριος 3, 2009 Δυστηχως δεν γνωριζω περισσοτερα. Δεν εχω βαλει ποτε το firm του popcorn καθως δεν χρειαζεται. Μαλιστα πριν 2 μερες βγηκε νεο firm απο την egreat.Ο μονος λογος που εβαζαν το firm του popcron στο egreat (λογικα με καποια πανεντα για να το αναγνωρισει) ηταν το DTS downmix.Αν τελικα καταληξεις στο M34A και θες και ασυρματο, προσεξε γιατι δεν υποστηριζει ολα τα wireless usb. Μου φαινεται στην σελιδα τους γραφει ποια υποστηριζει.Επισης να τονισω οτι ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ αθορυβο καθως δεν εχει καν ανεμιστηρα μεσα (δεν εχει προβλημα θερμοκρασιας). Βεβαια το καλοκαιρακι με τους 30 βαθμους δεν ξερω τι θα γινει:033:
Dejan Δεκέμβριος 3, 2009 #13 Δεκέμβριος 3, 2009 Eπειδή σκέφτομαι και εγώ την αγορά του, για να δω εάν το έχω καταλάβει καλά, εάν το συνδέσω ενσύρματα ή ασύρματα πάνω στο δίκτυό μου, μπορώ να κάνω browsing μέσα στους κοινόχρηστους φακέλους των υπολογιστών του δικτύου και να παίζω media files που είναι αποθηκευμένα εκεί τόσο ταινίες divx όσο και μουσική?:047:
Viper-kt Δεκέμβριος 3, 2009 #14 Δεκέμβριος 3, 2009 Το Network Media Player της Egreat έρχεται ανανεωμένο με HDMI 1.3 για ακόμα καλύτερη multimedia εμπειρία! Όπως και ο προκάτοχος του, είναι ένα ικανότατο media player που μπορείτε, εκμεταλλευόμενοι τις ποικίλες συνδέσεις του, να συνδέσετε στην τηλεόραση σας (με ανάλυση έως και 1080p) και να απολαμβάνετε το multimedia περιεχόμενο που βρίσκεται σε εξωτερικό δίσκο(ο δίσκος δεν περιλαμβάνεται) ή στο δίκτυο σας αφού μπορεί εύκολα να συνδεθεί σε αυτό. Εκτός αυτών το Egreat μπορεί να λειτουργήσει ως server και να διαχειρίζεστε τα αρχεία του δικτύου σας μέσω αυτού, καθώς και να κατεβάζει αρχεία μέσω internet (π.χ. Torrent) έχοντας τον κυρίως υπολογιστή σας κλειστό.:023::023:
didicola Δεκέμβριος 3, 2009 Author #15 Δεκέμβριος 3, 2009 Δυστηχως δεν γνωριζω περισσοτερα. Δεν εχω βαλει ποτε το firm του popcorn καθως δεν χρειαζεται. Μαλιστα πριν 2 μερες βγηκε νεο firm απο την egreat.Ο μονος λογος που εβαζαν το firm του popcron στο egreat (λογικα με καποια πανεντα για να το αναγνωρισει) ηταν το DTS downmix.Αν τελικα καταληξεις στο M34A και θες και ασυρματο, προσεξε γιατι δεν υποστηριζει ολα τα wireless usb. Μου φαινεται στην σελιδα τους γραφει ποια υποστηριζει.Επισης να τονισω οτι ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ αθορυβο καθως δεν εχει καν ανεμιστηρα μεσα (δεν εχει προβλημα θερμοκρασιας). Βεβαια το καλοκαιρακι με τους 30 βαθμους δεν ξερω τι θα γινει:033:εχουμε και κανα λινκ για το νεο το firm?τελος ψηθηκα!!!!!
apotsi Δεκέμβριος 3, 2009 #16 Δεκέμβριος 3, 2009 Δεν περιμένεις λίγο;Κοίτα τί έρχεται... http://www.fullhd.gr/hd-players/media-players/2631-novatron-iamm-ntr81.html
Viper-kt Δεκέμβριος 3, 2009 #17 Δεκέμβριος 3, 2009 Πολυ καλο αλλα δεν νομιζω να κανει 100 ευρω. Το βλεπω και πιο ακριβο απο το xtreamer που εχει 140 ευρω.Firm για το M34A θα βρεις εδω. Μην σε παραξενευει που γραφει Μ33Α. Εχουν το ιδιο firm.Μεσα στο ΣΚ θα το περασω και εγω.
didicola Δεκέμβριος 3, 2009 Author #18 Δεκέμβριος 3, 2009 μπορω μα προσθεσω στα ραδιοφωνα και δικα μου ?απ το live24 ας πουμε?
AgAl Δεκέμβριος 4, 2009 #19 Δεκέμβριος 4, 2009 Δεν περιμένεις λίγο;Κοίτα τί έρχεται... http://www.fullhd.gr/hd-players/media-players/2631-novatron-iamm-ntr81.htmlΠως έρχεται; Και από που; Δυστυχώς ενώ δείχνει πολύ καλό, δε βρήκα καμια πληροφορία για αγορά του....:088:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.