Jump to content

Gigabyte kai ddr2

panx

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα εχω την μητιρκη Gigabyte ga-eg41mf-s2h και εχω αυτη την στιγμη επανω στην μητρικη τις μνημες ocz performance nvidia sli ps26400 sta 800 mhz .2x2gb και θελω να τις κανω 4x2gb.και οι 4 ειναι ιδιες και δεν εχουν καμια διαφορα!μολις τισ βαζω επανω ο pc κανει συνεχεια reboot!μολις παει εμφανιζονται τα γραμματα '' εκκινηση..'' κανει reboot!ενω σηκωνει εως 8gb για πιο λογο δεν γινετε αυτο?

Υ.Γ.

εχω λειτουργικο Windows 7 final 32 bit Greek

Ισως χρειαζεται μεγαλυτερη ταση στο chipset στις μνημες και φυσικα να βαλεις Βy SPD στα timings.Παντως ετσι και αλλιως θα βλεπεις 3.2GB με τα 32Βit windows.

και ποσο τάση πρέπει να βάλω και που πάω ?ξέρω στο βίος αλλα τι ακριβώς θα πειράξω.και αν βάλω 64bit θα είναι καλύτερα?θα εκμεταλλευτώ περισσότερη μνήμη?

προφανως δεν εχει κανενα νοημα να πας απο 4GB σε 8GB με 32bit λειτουργικο.

Αλλα επισης προφανως, πρεπει να λυσεις το προβλημα του boot πριν αρχισει να σε απασχολει το λειτουργικο...

Εν τω μεταξυ κι εγω εχω ενα προβλημα με gigabyte μητρικη αλλα για ΑMD.

Μια με το 780 chipset, εχω βαλει 2 kingston 800αρες, αλλα οπως και να τις βαλω βλεπει συνεχεια 64bit (single channel)

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι γινεται αυτο.

Εστειλα και mail στο support της Gigabyte, αλλα οι αχρηστοι το μονο που βρηκαν να μου απαντησουν ειναι να δοκιμασω και αλλες μνημες...

προφανως δεν εχει κανενα νοημα να πας απο 4GB σε 8GB με 32bit λειτουργικο.

Αλλα επισης προφανως, πρεπει να λυσεις το προβλημα του boot πριν αρχισει να σε απασχολει το λειτουργικο...

πριν περασω στα 32bit ειχα τα 64bit και εκει τα ιδια προβληματα ειχα!!κανεισ καμια ιδεα πως θα το δωσω παραπανω ρευμα?

panx added 1 Minutes and 31 Seconds later...

Ισως χρειαζεται μεγαλυτερη ταση στο chipset στις μνημες και φυσικα να βαλεις Βy SPD στα timings.Παντως ετσι και αλλιως θα βλεπεις 3.2GB με τα 32Βit windows.

και τωρα βλεπω μονο τα 2,9gb με τα 32 bit

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.