Jump to content

Για δυνατούς Λύτες (Asus Network adapter problem)

Angelo1442169311

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γειά σας παιδιά,

Αυτό είναι το πρώτο post που κάνω γι'αυτό συγχωρέστε με αν έχω παραλείψει κάτι. Λοιπόν...Έχω την asus P6T Deluxe η οποία πάνω έχει απο μόνη της 2 ethernet slots τα οποία κ χρησιμοποιούσα το ένα για τη σύνδεσή μου στο internet και το άλλο αποκλειστικά για LAN σύνδεση μέσω switch με ένα άλλο pc. Όλα δουλεύανε κομπλέ μέχρι που αποφάσισα να κάνω BIOS update στη μητρίκη :088:

Συγκεκριμένα έκανα το τελευταίο update (1804) σύμφωνα με το επισήμο site ths asus.Μετά απο αυτό η μία ethernet κάρτα την οποία χρησιμοποιούσα για LAN έπαψε να λειτουργεί. Έχω δοκιμάσει όλες μου τις γνώσεις πάνω στο θέμα απο τότε, πρίν πάρω την απόφαση να κάνω format (χρησιμοποιώ πάντα windows vista ultimate x64).

1)rollback driver

2)drivers cd μητρικής

3)latest drivers απο το site της asus.

4)Έκανα format και πέρασα πάλι windows vista ultimate x64 αλλά και πάλι στο device manager->network adapter δείχνει μόνο μια Marvel Yukon gigabit υποδοχή. Μπήκα στο BIOS και βλέπω πως δείχνει και τις 2 καρτες LAN enabled!!!Tις απενεργοποίησα έκανα restart και τις ξαναενεργοποίησα χωρίς καμία τύχη. Πήγα στο device manager kai πάτησα view-->show hidden devices μήπως είχε φάει σκάλωμα και τήν είχε περάσει εκεί αλλά και πάλι τίποτα :017:.Μετά το format έκανα και firmware update που χρειαζόταν σε κατι controllers της μητρικής και πάλι όμως τίποτα και βεβαίως όλα τα προηγούμενα βήματα απο την αρχή. Δε μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό αυτη τη στιγμή αλλά έχω προσπαθήσει σχεδών τα πάντα.

Πριν λοιπόν επιστρέψω το pc στο τόπο αγοράς του και χρησιμοποιήσω την εγγύηση για ελατωμματική μητρική θέλησα να ρωτήσω και εσάς που είμαι σίγουρος πώς ξέρετε πολλά περισσότερα απο εμένα.

Τι μπορώ να κάνω για να εμφανίσω στο device manager-->network adapter τη δέυτερη υποδοχή ethernet η οποία και δε φαίνεται και δε δουλεύει???:099:

Ξαναπερνα λοιπον το παλιο bios.

Απλα πραγματα.

Καποιες αναβαθμισεις τα εχουν αυτα, αντι να σε πανε μπροστα, σου κανουν κουλα.

Δε με αφηνει να το κάνω.Λέει στο BIOS πως το αρχείο που θέλω να περάσω ειναί παλαιότερο απο τωρινό και έτσι δε με αφήνει να το κανω flash

Σωστο και αυτο.

Ασε με να σκεφτω και τπτ αλλο, στο μεταξυ ολο και καποιος θα ποσταρει και βλεπουμε

θα σου φανει κουλο αλλα κανε το εξης.κλεισε το pc κανονικα,μετα τροφοδοτικο και βγαλτο απο την μπριζα.πατα το κουμπι που ανοιγει ο υπολογιστης για 10 δευτερα για να φυγει το ρευμα απο ολους τους πυκνωτες(μητρικης,τροφοδοτικου) και μετα μπριζωσε τον και ανοιξε τον να δεις αν εφτιαξε.οταν τρωει σκαλωμα η μητρικη μου με την μια lan ετσι φτιαχνει.

ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ MARVEL ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ TEAMING ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΚΤΥΟΥ. ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΡΥΣΗΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟ AFUDOSES ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE , ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ BOOTABLE USB STICK ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΠΑΛΙΟ BIOS ΠΙΣΩ

Gregorypeg αυτο που προτεινες με το τροφοδοτικο το έχω κάνει και το κανω αρεα και που. Ειναι ενα κολπακί που χρειαζεται να το κανεις ακομα κ αν δεν εχεις προβλημα με τον υπολογιστη.Δυστηχως όμως ουτε αυτο το δουλεύει.Όσο για τη λύση του φιλου vaios δε θα προλαβω να το δοκιμασω καθως το επεστρεψα πισω και χρησιμοποιησα την εγγυηση. Αργησα να απαντησώ γιατι δεν ειχα προσβαση απο καπου. Η υποδοχη μαλλον πρεπει να καηκε για καποιο λογο και ετσι απο οτι μου ειπανε θα μου αλλαξουν μητρικη και θα μου τοποθετησουν την p6t deluxe V2. Σας ευχαριστω πολυ παντως για τις προτασεις σας.Θα ποσταρω ενα μικρο comment για οσους ενδιαφερονται να διαβασουν καποιες διαφορες για τις συγκεκριμενες μητρικες στο αντιστοιχο θεμα που εχει ανοιχτει για αυτες τις μητρικες. Και παλι ευχαριστω πολυ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.