Herc Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2009 Καλημερα. Πηρα αυτο το επεξεργαστακι, οπου μπηκε σε ASUS P5-K. Προς το παρον ειμαι στα 3967.Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι ποια τιμη volt μετραει σε ενα επεξεργαστη.Αυτη σε idle, η σε full load; Kαλα, το τι δινω απο την P5-K :101: αφηστε το, καθως εχει μεγαλο v-droop. Tωρα σε idle ειμαι με 1.296(cpu-z) και αυτο γιατι οπως ειπα, η μητρικη εχει μεγαλο v-droop, με αποτελεσμα σε orthos stress να παει 1.2320:101: οπου ειναι σταθερος. Θερμοκρασιες, λογω καλης ψυκτρας εχω: orthos=60c games και αλλες εφαρμογες= 54c. Mονο στο orthos η σε αλλα προγραμματα στρεσαρισματος πεφτουν τοσο κατω τα volt.Στα παιχνιδια και αλλες εφαρμογες παει 1.26v περιπου. Πως ειμαι απο volt και θερμοκρασιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Νοέμβριος 24, 2009 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2009 Μιά χαρά είσαι από τάση,δέν έχεις πρόβλημα,είναι σε νορμάλ επίπεδα.Το vdroop είναι αρκετά μεγάλο πάντως (ακόμη και για Asus). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herc Νοέμβριος 24, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2009 Τι να κανω βρε ****το.Σε ιdle παιζει 1.288-1.296 και σε stress me orthos 1.232.Mονο ομως σε full στρεσσαρισμα.Σε παιχνιδια και αλλα ειναι στο 1.25-1.26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.