Gregorypeg1000 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2009 Παιδες,θα το σπασω το μαμημενο.ολο παγωματα και bsod ειναι.μηπως ξερει κανεις τι ειναι αυτα τα δυο bsod και αν εχει να προτεινει καποιος κατι για τα παγωματα και γενικα για το τι μπορει να φταιει γτ δν παει αλλο αυτη η κατασταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio1442169068 Νοέμβριος 22, 2009 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2009 σα μνημη μου φαινεται...αν το αφησεις μαμα σου πεταει μπλε??Βαλτο μαμα,δες αν πεταει μπλε οθονες και μετα βλεπουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Νοέμβριος 22, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2009 δν ειναι μνημες.εχουν περασει ολονυχτιο memtest.τωρα το γυρισα στα deftaul ομως να δουμε.και ολο το συστημα γενικα περασε 50 runs linx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
αντωνης 55 Νοέμβριος 22, 2009 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2009 δν ειναι μνημες.εχουν περασει ολονυχτιο memtest.τωρα το γυρισα στα deftaul ομως να δουμε.και ολο το συστημα γενικα περασε 50 runs linx.συγκεκριμενα που στο κανει αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Νοέμβριος 22, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2009 οποτε θελει.μπορει να παιζω κανα παιχνιδι.μπορει να βλεπω ταινια,ακουω μουσικη ή να μην κανω και τπτ.gregorypeg1000 added 11 Minutes and 41 Seconds later...διορθωση στο απο πανω.οποτε να ναι το κανει.μπορει να ζοριζεται ή μπορει και να idle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viper1442169065 Νοέμβριος 22, 2009 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2009 Κανένα καινούριο hardware τώρα τελευταία που άλλαξες?ή νέοι drivers?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Νοέμβριος 22, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2009 τπτ καινουργιο.ξεκινησε το προβλημα πριν ενα μηνα ωσπου πολυ μου ελεγαν πως ειναι το τροφοδοτικο.το αλλαξα αλλα τπτ.αρχικα μου εκανε bsod γτ γινοταν conflict μεταξυ drivers καρτας και ηχου.(σε περιβαλλον 3D).Αφου εκανα ενα φορματ και τα ξαναπερασα ολα απο τοτε δν εβγαζε bsod στα παιχνιδια με το που ανοιγαν.ισως να πεταγε κανενα κατα τη διαρκεια.οχι απαραιτητα.μετα αρχησε να μην βλεπει η μητρικη τη δευτερη θυρα λαν.επρεπε να βγαλω το pc απο την μπριζα και να το ξαναβαλω για το δει.και μετα συνεχιστηκαν τα παγωματα.δοκιμασα με αλλη καρτα nvidia αλλα τπτ.ο σκληρος περναει το wd diagnostic tool οποτε ουτε αυτος.χθες δν περναγε το pc linx.κολαγε στο δευτερο lap.κανω ενα clear cmos και με ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΡΥΤΘΜΙΣΕΙΣ στο bios με αυτες που ειχα πριν .περασε δυο 50 γυρα το linx χωρις προβλημα.μηπως η μητρικη μου κανει τα σκαμπανεβασματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
αντωνης 55 Νοέμβριος 22, 2009 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2009 για vga το βλεπω,δοκιμασε να αλλαξεις drivers?μήπως εχεις κανει κανα overclock την καρτα και γονατίζει ?και κατι ακομα επειδη λες εκανα cmos και εβαλα ακριβως τις ιδιες ρυθμισεις με πριν που ειχα και παλι τα ιδια.δοκιμασε μονο με cmos να δεις χωρις να πειραξεις τιποτε καμια ρυθμιση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Νοέμβριος 22, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2009 εχω δοκιμασει απο 9,2 μεχρι 9,11 τα ιδια.εχω δοκιμασει και με μια 8600gt.παλι τα ιδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
αντωνης 55 Νοέμβριος 22, 2009 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2009 οποτε δεν ειναι vga αφου εχεις δοκιμασει και αλλη!ο σαμινο ειχε γραψει οτι η συγκεκριμενη οθονη που σου βγαζει ειναι το vtt του cpu αν θυμαμαι καλα η το vcore ,παντως ενα απο τα δυο!τι λειτουργικό εχεις?και κατι ακομα για δοκιμασε σε safe mode στο κανει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Νοέμβριος 22, 2009 Author #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2009 οκ.θα δωσω παραπανω ρευμα αλλα αφου περναει linx μου φαινεται χλωμο να φταιει αυτο.δν το εχω δοκιμασει γτ δν το κανει συνεχεια.μπορει να το κανει 4 φορες σε μια ωρα μπορει και 1 στην βδομαδα.πχ απο τις 6 το απογευμα μεχρι τωρα δν το εχει κανει.ειμαι σε deftaul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Νοέμβριος 23, 2009 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2009 Λοιπόν το πρόβλημα μπορεί να ειναι και η μητρική αν σου χάνει την lan εκτός και αν κάποιο άλλο περιφερειακό πχ σε usb έχει αρχίσει και κάνει νερα. Πρέπει λοιπόν να ξεκινησεις απο τα βασικα. Αφαιρεση απο τον υπολογιστή οτι ειναι εξτρά και να αφήσεις δισκο , μνημες και δισκου λειτουργικου. Θα βάλεις και κάποιο πρόγραμμα ΄διαγνωστικού όπως η Sandra και θα στρεσάρεις τα υποσυστήματα. Αν δεν σου βγάλει κάτι , τότε θα αρχίζεις να προσθέτεις ενα ένα τα επίπλέον εξαρτήματα και ξανα δοκίμη για να δεις τι το προκαλει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Νοέμβριος 23, 2009 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2009 Μνήμες ή κοντρόλερ μνημών (cpu) ή λάθος ρύθμιση τάσεων σε vtt εφόσον είναι o/ced το σύστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Νοέμβριος 23, 2009 Author #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2009 καταρχας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.δευτερον τωρα κατεβαζω το sandra για να δοκιμασω.πανω στο μηχανημα δν εχω τπτ στις usb.μονο το logitech chillstream gamepad βαζω οταν παιζω.και αλλες δυο ειναι το ποντικι(logitech g9) και πληκτρολογια ενα microsfot pro keyboard.επειδη ειδα στο forum για οverclock πως οι υπολοιποι με gigabyte ud5 και i7 920 βαζουν vtt απο 1,3+ πανω και εγω το εχω 1,24-1,26 με τις μνημες στα 1810 ειπα να το βαλω 1,32 παρολο που περναει το linx και στα 1,26.τωρα ειναι ανοιχτος απο χθες το απογευμα και δν εχει δειξει καποιο προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Νοέμβριος 23, 2009 Author #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2009 εβγαλε ενα error στο πρωτο δευτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Νοέμβριος 23, 2009 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2009 Το Sandra ... δέν μου λέει τίποτα.Τραβάς κατά σειρά Superpi 32MWprime10243DMark063DMark VantageΑν θές γράψε μας ακριβώς τις ρυθμίσεις bios που έχεις τώρα.Clocks,τάσεις,mem,uncore,qpi και temps.Επίσης άν έχεις enabled το Vcore Vdroop (loadline calibration) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 23, 2009 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2009 Εγώ πάντως είχα ακριβώς τα ίδια προβλήματα. Έφαγα 6 μήνες αλλάζοντας διάφορα και κατέληξα ότι είναι τροφοδοτικό. Μπορεί να λες ότι το άλλαξες, αλλά το δικό μου, ΔΕΝ ήταν χαλασμένο. Έπαιζε τέλεια. Απλά, μετά από 12 μήνες λειτουργίας σε αυτό το μηχάνημα και χωρίς ΚΑΜΙΑ αλλαγή στο hware, αποφάσισε να με σκίζει με τον ίδιο τρόπο.Το έδωσα, πήρα ΆΛΛΗ ΜΑΡΚΑ και ΑΛΛΑ WATT και έκτοτε ησύχασα.Ασυμβατότητα; Έχασε την απόδοσή του με τον καιρό; Δεν ξέρω... Ειλικρινά δε με ενδιαφέρει να το ψάξω. Πάντως ήταν σίγουρα το τροφοδοτικό, ένα Tagan 750. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Νοέμβριος 23, 2009 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2009 υπαρχει και το θεμα με τα πινς που δεν πατανε και χαλαει σιγα σιγα η cpu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Νοέμβριος 23, 2009 Author #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2009 λοιπον,ξεκινησα να τρεξω super pi 32m και την πρωτη φορα εφαγα ρεσταρτ.σκετο χωρις μπλε οθονη.την δευτερη φορα παγωσε.χαμηλωσα τις μνημες στα 1086 mhz και τα περασε ολα μια χαρα.οι εικονες απο το bios ειναι πριν χαμηλωσω τις μνημες.απλως τωρα ο memory multiplier ειναι στο 6x και το uncore clocl ratio στο 12x.οι μνημες ομως περνανε memtest.οποτε καταληγουμε σε ψωφιο cpu ή mobo? Sakattack: αυτο δν ηταν για τα socket 1156? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Νοέμβριος 23, 2009 Author #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2009 · Hidden Hidden υπαρχει και το θεμα με τα πινς που δεν πατανε και χαλαει σιγα σιγα η cpu...αυτο δν ηταν για το 1156 socket? Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.