greekfragma Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2005 καλημερα παιδες...........ειμαι καρα ντιφολτ αυτη τη στιγμη........εχω λαθη ομως (50 ανα λουπα) στο τεστ 8..............να μπω να παιξω κανα lineage ή κινδυνευω να φαω κανα windows corruption?????ειμαι πραημ και Σ&Μ ροκ σταβλος(αυτο ελειπε να μην ειμαι στα ντιφολτ)ρωταω γιατι να ξανα φορμαρω δεν γουσταρω αμα χτυπησει τιποτα.......τι λετε?????:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 21, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Λέμε αυτό που λέμε πάντα.... ghost το φρεσκοστημένο λειτουργικό και άστο να διαφθείρεται(lol) μετά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 21, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 14:34] Λέμε αυτό που λέμε πάντα.... ghost το φρεσκοστημένο λειτουργικό και άστο να διαφθείρεται(lol) μετά. ειπα και γω που εξαφανιστηκες εσυ.........ουτε πεηντμπολ πια......:whistling ποστ #3000 σε θρεντ του φαρμα....... ξερω ρε φανη οτι ενα γκοστακι θα με σωσει αλλα παντα ξεχναω να το φτιαξω........αν και δεν εχω περασει ακομα τιποτα ιδιαιτερο αυτα + το Lineage2 βεβαιως βεβαιως Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Φεβρουάριος 21, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Μηπως η μητρικη σου δεν γουσταρει τις μνημες?Αν αυξησεις vdimm εχει διαφορα?Τα timings ειναι στο auto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 21, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από gfa3 [Σήμερα, στις 14:43] Μηπως η μητρικη σου δεν γουσταρει τις μνημες?Αν αυξησεις vdimm εχει διαφορα?Τα timings ειναι στο auto? η μητρικη μου εχει το τελευταιο βιος 218 optimized για tccd(pqi tccd3200 εχω) με την αυξηση του vdimm τα λαθη πολλαπλασιαζονται.τα timings ειναι αρκετα ψαγμενα(αν και ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος).... εχω κανει ομως αλλο θεμα οποτε ας μην ξεφευγουμε απο αυτο......σε αυτο το σημειο με τα προγραμματα που ειαμι αξιζει ενα γκοστ?????το μονο που μου κανει κατι κουλα τελευταια ειναι το diskeeper που δεν ανοιγει το boot time defragmentation παραθυρο...κατα τα αλλα ολα πανε σφαιρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris1416003205 Φεβρουάριος 21, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Noμιζω πως καθε φορα που κανεις συμπιεση με το DvDShrink μειωνονται κατα πολυ τα λαθη της μνημης στο συγκεκριμενο τεστ.Αν δεν πιανει τοτε ξεκινα καψιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Φεβρουάριος 21, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από aris [Χθες, στις 22:54] Noμιζω πως καθε φορα που κανεις συμπιεση με το DvDShrink μειωνονται κατα πολυ τα λαθη της μνημης στο συγκεκριμενο τεστ.Αν δεν πιανει τοτε ξεκινα καψιμο. ???????????? Αυτο πως προεκυψε ρε αρχηγε?? Το εχεις διαβασει καπου? Το εχεις δει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.