couveland Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2009 Γειά χαρά, έχω καιρό να ποστάρω αλλά ενίοτε παρακολουθώ το φόρουμ. Χρειάζομαι μια βοήθεια στο εξής:Στο HTPC έχω μια ATI 4650 (δε θυμάμαι μάρκα). Μέχρι τώρα την είχα στα default καθότι δεν ψάχνομαι γενικώς με overclocking, αλλά απόψε αφού απόειδα με το stutter στις ματρόσκες ενεργοποίησα το overdrive στο Catalyst Control Center μπας και δω βελτίωση (δεν είδα, είδα όμως από τη CPU, προφανώς κάτι κάνω λάθος αλλά αυτό είναι άλλο post).Στο Catalyst άφησα το auto tune να ρυθμίσει τις ταχύτητες εκεί που θέλει και αφού είδα ότι το σύστημα δουλεύει και δεν κολάει τα έβαλα όλα στο τέρμα. Μετά από μερικά sec κόλλησε το PC με την οθόνη γεμάτη artifacts (στο desktop, χωρίς να παίζει κάτι). Το θέμα είναι ότι όταν κάνω reboot κολλάει πριν προλάβω να ανοίξω ξανά το Catalyst. Άρα δεν έχω PC, ενώ η κα Couveland περιμένει να δούμε ταινία. Τι προτείνετε ?
viper1442169065 Νοέμβριος 21, 2009 #2 Νοέμβριος 21, 2009 Η πιο ευκολη λύση είναι:Από SAFE MODE, αφαίρεση του CCC και μετά από 1 boot το ξαναπερνάς, για να παίξει με τις στάνταρ ρυθμίσεις.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.