Jump to content

G.SKILL F2-8500CL5D-GBTD

Herc

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημερα.

Κρατωντας την αιθαλη P5-K εκανα μια μικρη αναβαθμιση σε τρια υποσυστηματα CPU-RAM-VGA.

Οι επιλογες εγιναν με γνωμονα το vallue for money.

Οι μνημες που επιλεχθηκαν ειναι αυτες http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.552233

http://www.gskill.com/products.php?index=204&c1=1&c2=2

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=228436

Με default ρευμα 1.8V ειμαι 1102 5-5-5-15 βραχος χωρις κανενα λαθος.

Τωρα.Οι χαμηλοβολτες μνημες εχουν πλεονεκτημα στο overlcolck, σε σχεση με αλλες που θελλουν 2.2v για τα 1066, η υπαρχει περιπτωση να μην ακουνε στο παραπανω ρευμα.

Ξερει κανεις τι τσιπακια φορανε.

post-2490-1442175596,9691_thumb.jpg

Οι χαμηλοβολτες μνημες εχουν πλεονεκτημα στο overlcolck, σε σχεση με αλλες που θελλουν 2.2v για τα 1066, η υπαρχει περιπτωση να μην ακουνε στο παραπανω ρευμα.

Ξερει κανεις τι τσιπακια φορανε.

Οχι δεν εχουν πλεονεκτημα η μειονεκτημα οι χαμηλοβολτες μνημες, ολα εχουν να κανουν με το τι τσιπακια φορανε.

Αυτες που εχεις μαλλον Elpida φορανε και δεν πανε πολυ παραπανω απο εκει που εισαι τωρα οσο ρευμα και να τους δωσεις.

Οι παλιες F2-8500 με τα 2.2V φορουσαν Micron D9GKH.

Μπορει να κανω και λαθος...ισως καποιος τις εχει δοκιμασει και μπορει να σου πει σιγουρα τι φορανε.

Τις εχεις δοκιμασει με παραπανω ρευμα (~1.9-2.0V)?Ακουνε στο ρευμα?

stealth

Τις εχεις δοκιμασει με παραπανω ρευμα (~1.9-2.0V)?Ακουνε στο ρευμα?

stealth

Οχι.Πρωτα θελω να δω με 1.8 ποσο θα πανε.Για μετα ομως, μεχρι ρευμα με ασφαλεια μπορω να δωσω.

Γιατι αλλες μνημες θελουμε 2.2v-2.4v για 1066Mhz.Π.χ διπλα μου εχω κατι μνημες τις GEIL και για 1066 5-5-5-15 θελουν 2.2-2.4.

Για πιο λογο θελεις να τις πας πανω απο 1100MHz που πανε με το 1.8V?Aν δεν benchαρεις δεν εχει κανενα νοημα, δεν θα δεις καμια διαφορα αν τις ανεβασεις 50 η 100MHz ακομα.

Mεχρι 2.0V για δοκιμες εισαι ενταξει (αν και με τις μνημες ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος).Αν δεις οτι με 1.9 η 2.0V δεν ακουνε και δεν πανε παραπανω απο τα 1100MHz που εισαι τωρα βαλτες πισω στο 1.8V και θα εισαι μια χαρα.

Γιατι αλλες μνημες θελουμε 2.2v-2.4v για 1066Mhz.Π.χ διπλα μου εχω κατι μνημες τις GEIL και για 1066 5-5-5-15 θελουν 2.2-2.4.

Διαφορετικες μνημες, διαφορετικα τσιπακια που χρειαζονται πιο πολυ ρευμα για τα 1066MHz.

stealth

Για πιο λογο θελεις να τις πας πανω απο 1100MHz που πανε με το 1.8V?Aν δεν benchαρεις δεν εχει κανενα νοημα, δεν θα δεις καμια διαφορα αν τις ανεβασεις 50 η 100MHz ακομα.

Mεχρι 2.0V για δοκιμες εισαι ενταξει (αν και με τις μνημες ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος).Αν δεις οτι με 1.9 η 2.0V δεν ακουνε και δεν πανε παραπανω απο τα 1100MHz που εισαι τωρα βαλτες πισω στο 1.8V και θα εισαι μια χαρα.

Σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου.Δεν υπαρχει λογος, απλως παιζουμε.Ετσι για δοκιμη.Θελω να βρω τα ορια τους με 1.8.Μετα να δοκιμασω με 1.9-2.1 το πολυ και εαν δεν ανεβαινουν αλλο τις κατεβαζω 1.8-1.9 και μενω εκει.

Τωρα κανω δοκιμες σταθεροτητας στα 1130 με 1.8.

Ποιο προγραμμα ειναι καλυτερο για τεστ μνημων

post-2490-1442175597,1868_thumb.jpg

Απο volt η mhz.

Απο volt φυσικα, βαλε ενα ανεμιστηρι να φυσαει επανω στις μνημες αν τους δωσεις πανω απο 2.0-2.1V.Καποιες μνημες πεθαινουν μονο και μονο γιατι τους εδωσες λιγο ρευμα πανω απο αυτο που λεει ο κατασκευαστης και οχι απο θερμοκρασιες.

Το overclocking παντα εχει ρισκο αρα θα πρεπει να εισαι προετoιμασμενος για την περιπτωση που κατι παει στραβα.

Η γνωμη μου ειναι να τις πας οσο γινεται με το ρευμα που λεει ο κατασκευαστης και να τις αφησεις εκει.

Δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι κατι αλλο απο το memtest86+, αν δεν βγαζουν λαθη στο memtest ειναι κατα 99% σταθερες.

stealth

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.