»A«DrUnKenSTeiN Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2009 Έχω wiXP sp2 κ g9 mouse.Ξαφνικά πριν 2 μέρες έσβησε ενω ήμοuν in game.Βγάζοντας το απο το usb k βάζοντας το ξανά δούλεψε.Αργότερα το ξανακανε κ συνεχίζει.Όλες οι άλλες usb συσκευές δεν έχουν πρόβλημα.Άλλαξα usb port,δοκίμασα άλλο mouse(mx518 που έχει κ άλλους drivers),repair τα windows,απενεργοποιησα το power management option για τα usb ports απο device manager,έκανα disable το O/C(δεν έχω o/c στα usb ports -για cpu o/c),δεν θέλω (εκτός κ αν δεν έχς άλλη λύση να το βάλω στο ps2 port,τα 500 response rate είναι πολύ καλά για να τα χάσω).Χθές που άλλαξα το power management δεν είχα πρόβλημα αλλά σημερα πάλι τα ίδια. Έχω 3 clan games μες την επόμενη εβδομάδα κ έχω σκάσει.Όποια βοήθεια σας παρακαλώ κ ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
»A«DrUnKenSTeiN Νοέμβριος 18, 2009 Author #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2009 Καμιά ιδέα;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Νοέμβριος 19, 2009 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2009 εγω δεν καταλαβα, και με το αλλο mouse που εβαλες παλι σταματαει να λειτουργει την ωρα που παιζεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
»A«DrUnKenSTeiN Νοέμβριος 19, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2009 εγω δεν καταλαβα, και με το αλλο mouse που εβαλες παλι σταματαει να λειτουργει την ωρα που παιζεις?Ναι.Πως μπορεί να έχουν πρόβλημα μόνο τα mouse κ όχι το πληκτρολόγιο π.χ. ή άλλες usb συσκευές?Βρήκα κ άλλα thread με παρόμοιο πρόβλημα αλλά όχι λύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Νοέμβριος 19, 2009 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2009 Έχει δικό του driver ή της MS? Αυτό το είδες?http://www.ehow.com/how_4460971_solve-pc-mouse-freeze.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
»A«DrUnKenSTeiN Νοέμβριος 20, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2009 Kαι τα 2 έχουν δικό τοuς driver.έκανα τα περισσότερα απο αυτά που λέει το thread maddoc.Σήμερα δεν είχα προβλήματα ...αλλά...παλι θα το κάνει το $%#&$&.έκανα format πριν 20 μέρες περίπου.Κ δεν πήρα ghost αναθεμά με.Μου κοβουν χρόνια τα format απο real life Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.