orontius_Angel Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2009 Φιλοι/ες μου εχω ενα προβλημα με τον υπολογιστη που μου βγαζει μπλε οθονη οταν πατησω ενα οποιοδηποτε παιχνιδι να παιξω...το θεμα το εβαλα στην καρτα γραφικων επειδη δεν ηξερα που αλλου να το θεσω.Τα παιχνιδια δεν εχουν προβλημα γιατι δοκιμασα και με αυθεντικα αλλα και με πειρατικα..κατεβασα και τα τελευταια drivers απο την Νvidia αλλα και παλι τιποτα,η θερμοκρασιες σε ολο το συστημα ειναι οπως ηταν παντα φυσιολογικες...δεν ειναι με overclock το PC ειναι σε default ολα..εχω το συστημα της υπογραφης μου!ευχαριστω εκ των προτερων!
Wizard! Νοέμβριος 16, 2009 #2 Νοέμβριος 16, 2009 Θα μπορούσες να μας βάλεις το μήνυμα της BSoD να το δούμε;
orontius_Angel Νοέμβριος 16, 2009 Author #3 Νοέμβριος 16, 2009 αυτο ειναι το μηνυμα,το τραβηξα με τρομερη καμερα κινητου οποτε δε φαινεται καλα..αν μπορεις να καταλαβεις τι λεει!http://i227.photobucket.com/albums/dd301/orontius/SP_A0318.jpg
mariosalice Νοέμβριος 16, 2009 #4 Νοέμβριος 16, 2009 SEAGATE BARRACUDA 7200.11 ST3500320AS 500GB SATA2Ο πιθανότερος φταίχτης.Είχε ακουστεί ότι αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα.
orontius_Angel Νοέμβριος 16, 2009 Author #5 Νοέμβριος 16, 2009 και τωρα??του ειχα κανει φορματ πριν κανα μηνα.αν δε μπορω να τον αλλαξω προς το παρον,τι λυσεις εχω??
αντωνης 55 Νοέμβριος 16, 2009 #6 Νοέμβριος 16, 2009 και τωρα??του ειχα κανει φορματ πριν κανα μηνα.αν δε μπορω να τον αλλαξω προς το παρον,τι λυσεις εχω??αν εχει χτυπήσει δισκο καμία!απλα παιρνεις καινούριο!
orontius_Angel Νοέμβριος 16, 2009 Author #7 Νοέμβριος 16, 2009 πως μπορω να καταλαβω αν εχει χτυπησει δισκο Η οχι?
αντωνης 55 Νοέμβριος 16, 2009 #8 Νοέμβριος 16, 2009 πως μπορω να καταλαβω αν εχει χτυπησει δισκο Η οχι?τσεκαρε και μια της μνημες σου πρωτα εαν ειναι κομπλε!κανε ενα memtest να δεις και οσο για να το τσεκαρεις τον δισκο που λες μια λυση ειναι να δοκιμασεις εναν αλλο πανω να δεις εαν σου κανει τα ιδια αλλα η γνωμη μου εμενα ειναι να τσεκαρεις πρωτα της μνημες και μετα την γραφικων σου γιατη μπλε οθονη βγαζει και η vga και δεν εχει να κανει με το πειρατικα η οχι!
orontius_Angel Νοέμβριος 22, 2009 Author #9 Νοέμβριος 22, 2009 παιδια εκανα ενα μεμτεστ για κανα 2 ωρο και δεν εβγαλε κανενα προβλημα,μετα εκανα ενα error check για τον σκληρο,και εκει ολα μια χαρα..τωρα πριν λιγο εβαλα το Burn In Test και μου εχει βγαλει σφαλματα 71 serious στο Optical Disk (D:) + 70 serious Optical Disk (E:),επισης 2 info στο Disk (A:) ...τι χρειαζετε να κανω για αυτα τα σφαλματα και που οφειλοντε?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.