orontius_Angel Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 2009 Εχω ενα περιεργο προβλημα στο Laptop κατα την διαδικασια του Format.οταν ειναι μεσα στα Windows και βαλω το CD των Windows το αναγνωριζει κανονικα και εννοειται οτι ο σκληρος του Laptop ειναι μια χαρουλα..Οταν κανω επανεκκινηση και φτανω στο σημειο που μου γραφει απο που να κανει Boot και παταω το DVD μετα απο αυτο το βημα μου βγαζει error και μου λεει οτι δε βρισκει σκληρο.....Ασχετο?πως γινετε την μια να μπαινει κανονικα στα Windows και την αλλη να μην βλεπει τον σκληρο?ευχαριστω εκ των προτερων για τις γνωσεις σας πανω σε αυτο το θεμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolis1442169134 Νοέμβριος 15, 2009 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2009 Για δες απο το bios πως ειναι δηλωμενος.Ειναι σαν achi ή σαν sata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrYannof Νοέμβριος 15, 2009 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2009 αν η υπόθεση μου είναι σωστή, έχεις ένα λαπτοπ το οποίο τώρα έχει πάνω vista ή seven, και επιχειρείς να του περάσεις xp.είναι μια ρύθμιση στο bios που πρέπει να αλλάξεις. ονομάζεται sata mode, και τώρα είναι στο AHCI. αλλαξέ το στο ΙDE και τα xp θα δουν τον δίσκο κανονικά. μετά κάνεις format κανονικά κλπ κλπαν περάσεις vista η seven στο μέλλον ξαναγύρνα το σε AHCIαν ψάξεις σε παλαιότερα thread θα βρείς τουλάχιστον ένα παρόμοιο στο οποίο είχαμε γράψει ακόμα και πως να δουλέψει xp με AHCI (θέλει ένα driver) το οποίο το βάζεις είτε μετά το φορματ manual, είτε το κάνεις slipstream στο xp setup cd.αυτά, ελπίζω να είναι εύκολο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Νοέμβριος 15, 2009 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2009 Μιλάμε για αυθεντικό bootable CD υποθέτω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orontius_Angel Νοέμβριος 15, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2009 Η υποθεση σου ηταν και ειναι υπερσωστη και σ'ευχαριστω πολυ.ολα καλα τωρα κανει Format..Σ'ευχαριστω πολυ και παλι!orontius_Angel added 3 Minutes and 48 Seconds later...Ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.