simboy Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 2009 Γειά σας παιδιάΜήπως μπορείτε να με βοηθήσετε ? γιατί δεν βρίσκω άκρηΕκανα και επαναφορά συστήματος αλλά τίποταΚάτι έχει πάθει ο firefox και εκτός του ότι αργεί πολύ και πολλές φορές δεν μπαίνει καν στο google , δεν μπαίνει με τίποτα σε κάποιες σελίδες , πχ στο youtube Και το κακό είναι ότι έχω βάλει να θυμάται όλους τους κωδικούς μου με αποτέλεσμα να μην μπορώ να μπω στους λογαριασμούς μου με explorer Τι στο καλό μπορεί να συμβαίνει ? Εβαλα και την τελευταία έκδοση του firefox αλλά τίποταΕυχαριστώTo θέμα δεν "μοιάζει" επείγον επειδή αφορά ίντερνετ αλλά για μένα είναι διότι δεν μπορώ να μπω σε διάφορους λογαριασμούς μου λόγω password
manolis1442169134 Νοέμβριος 15, 2009 #2 Νοέμβριος 15, 2009 Πηγαίνε tools - options - security - saved passwords και τσεκαρε την επιλογη show passwords.Παρε ενα χαρτί και γράψε τα. Δεν αξιζει να τα χάσεις αν κρασάρει το σύστημα.manolis added 1 Minutes and 57 Seconds later...Ο explorer δεν διαβάζει αυτά που έχει σώσει η αλεπου για αυτό δεν κανεις αυτόματα log in στα sites που εμπαινες.Μετά που θα σώσεις τους κωδικούς σου κάνε και ενα tools- clear recent history απο τον firefox.
simboy Νοέμβριος 15, 2009 Author #3 Νοέμβριος 15, 2009 Πηγαίνε tools - options - security - saved passwords και τσεκαρε την επιλογη show passwords.Παρε ενα χαρτί και γράψε τα. Δεν αξιζει να τα χάσεις αν κρασάρει το σύστημα. manolis added 1 Minutes and 57 Seconds later... Ο explorer δεν διαβάζει αυτά που έχει σώσει η αλεπου για αυτό δεν κανεις αυτόματα log in στα sites που εμπαινες. Μετά που θα σώσεις τους κωδικούς σου κάνε και ενα tools- clear recent history απο τον firefox. Σε υπέρ ευχαριστώ Πάρα πολύ χρήσιμο αυτό ,δεν το ήξερα ότι μπορώ να το κάνω Οπότε τώρα έχω τους κωδικούς μου Αλλά τελικά δεν το κάνει μόνο με τον μοτζίλα Γενικά δεν ανοίγει σελίδες , πήρα την βιβόντι και μου είπαν ότι δεν υπάρχει θέμα ταχύτητας και ότι τους δείχνει ότι όλα είναι οκ Δοκίμασα κι εγώ ένα speed test και μου έβγαλε 10Μbps οπότε κάτι άλλο συμβαίνει Απενεργοποίησα το firewall των windows αλλά πάλι δεν ανοίγουν πολλές σελίδες Τι να φταίει ?
manolis1442169134 Νοέμβριος 15, 2009 #4 Νοέμβριος 15, 2009 Καθάρισες την cache των browsers? Εκανες restart το router?
simboy Νοέμβριος 15, 2009 Author #5 Νοέμβριος 15, 2009 · Hidden Hidden Καθάρισες την cache των browsers? Εκανες restart το router? Ναι το έκανα ,και δεν άλλαξε κάτι Και από λάπτοπ να μπω πάλι δεν ανοίγουν οι σελίδες όλες ,και αργεί πολύ να φορτώσει μια σελίδα ή δεν ανοίγει καθόλου Ακόμα και του google
simboy Νοέμβριος 15, 2009 Author #6 Νοέμβριος 15, 2009 · Hidden Hidden Καθάρισες την cache των browsers? Εκανες restart το router? Ναι το έκανα ,και δεν άλλαξε κάτι Και από λάπτοπ να μπω πάλι δεν ανοίγουν οι σελίδες όλες ,και αργεί πολύ να φορτώσει μια σελίδα ή δεν ανοίγει καθόλου Ακόμα και του google
simboy Νοέμβριος 15, 2009 Author #7 Νοέμβριος 15, 2009 Καθάρισες την cache των browsers? Εκανες restart το router? Ναι το έκανα ,και δεν άλλαξε κάτι Και από λάπτοπ να μπω πάλι δεν ανοίγουν οι σελίδες όλες ,και αργεί πολύ να φορτώσει μια σελίδα ή δεν ανοίγει καθόλου Ακόμα και του google simboy added 1 Minutes and 57 Seconds later... Nαι αλλά πάλι στο κόσμο του Και δεν είναι θέμα του συγκεκριμένου pc διότι και με λάπτοπ το ίδιο κάνει Αργεί απίστευτα ή δεν ανοίγει καθόλου , η περιμένεις γύρω στα 30'' να ανοίξει η σελίδα του google ή εδώ του φόρουμ Aπό την vivodi μου είπαν ότι η ταχύτητα είναι μια χαρά όπως την βλέπουν simboy added 3 Minutes and 18 Seconds later... Συγνώμμη για τα πολλαπλά μηνύματα , αποτέλεσμα του προβλήματος .....έκανα "αποστολή ξανά"
simboy Νοέμβριος 16, 2009 Author #8 Νοέμβριος 16, 2009 Το βρήκα , ήταν τσεκαρισμένο στο μενού του μόντεμ το parental control .....Το download παραμένει χαμηλό αλλά τουλάχιστον ανοίγουν οι σελίδες στο ίντερνετΕυχαριστώ
Necro Νοέμβριος 21, 2009 #9 Νοέμβριος 21, 2009 πάντως ο 3.5.5 έχει πολλά τέτοια προβλήματα με σελίδες, refresh, να μην ανοίγουν κτλ.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.