Jump to content

Πρόβλημα με mozilla -firefox

simboy

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γειά σας παιδιά

Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε ? γιατί δεν βρίσκω άκρη

Εκανα και επαναφορά συστήματος αλλά τίποτα

Κάτι έχει πάθει ο firefox και εκτός του ότι αργεί πολύ και πολλές φορές δεν μπαίνει καν στο google , δεν μπαίνει με τίποτα σε κάποιες σελίδες , πχ στο youtube

Και το κακό είναι ότι έχω βάλει να θυμάται όλους τους κωδικούς μου με αποτέλεσμα να μην μπορώ να μπω στους λογαριασμούς μου με explorer

Τι στο καλό μπορεί να συμβαίνει ?

Εβαλα και την τελευταία έκδοση του firefox αλλά τίποτα

Ευχαριστώ

To θέμα δεν "μοιάζει" επείγον επειδή αφορά ίντερνετ αλλά για μένα είναι διότι δεν μπορώ να μπω σε διάφορους λογαριασμούς μου λόγω password

Πηγαίνε tools - options - security - saved passwords και τσεκαρε την επιλογη show passwords.

Παρε ενα χαρτί και γράψε τα. Δεν αξιζει να τα χάσεις αν κρασάρει το σύστημα.

manolis added 1 Minutes and 57 Seconds later...

Ο explorer δεν διαβάζει αυτά που έχει σώσει η αλεπου για αυτό δεν κανεις αυτόματα log in στα sites που εμπαινες.

Μετά που θα σώσεις τους κωδικούς σου κάνε και ενα tools- clear recent history απο τον firefox.

Πηγαίνε tools - options - security - saved passwords και τσεκαρε την επιλογη show passwords.

Παρε ενα χαρτί και γράψε τα. Δεν αξιζει να τα χάσεις αν κρασάρει το σύστημα.

manolis added 1 Minutes and 57 Seconds later...

Ο explorer δεν διαβάζει αυτά που έχει σώσει η αλεπου για αυτό δεν κανεις αυτόματα log in στα sites που εμπαινες.

Μετά που θα σώσεις τους κωδικούς σου κάνε και ενα tools- clear recent history απο τον firefox.

Σε υπέρ ευχαριστώ

Πάρα πολύ χρήσιμο αυτό ,δεν το ήξερα ότι μπορώ να το κάνω

Οπότε τώρα έχω τους κωδικούς μου

Αλλά τελικά δεν το κάνει μόνο με τον μοτζίλα

Γενικά δεν ανοίγει σελίδες , πήρα την βιβόντι και μου είπαν ότι δεν υπάρχει θέμα ταχύτητας και ότι τους δείχνει ότι όλα είναι οκ

Δοκίμασα κι εγώ ένα speed test και μου έβγαλε 10Μbps οπότε κάτι άλλο συμβαίνει

Απενεργοποίησα το firewall των windows αλλά πάλι δεν ανοίγουν πολλές σελίδες

Τι να φταίει ? :(

· Hidden
Hidden
Καθάρισες την cache των browsers? Εκανες restart το router?

Ναι το έκανα ,και δεν άλλαξε κάτι

Και από λάπτοπ να μπω πάλι δεν ανοίγουν οι σελίδες όλες ,και αργεί πολύ να φορτώσει μια σελίδα ή δεν ανοίγει καθόλου

Ακόμα και του google :(

· Hidden
Hidden

Και από λάπτοπ να μπω πάλι δεν ανοίγουν οι σελίδες όλες ,και αργεί πολύ να φορτώσει μια σελίδα ή δεν ανοίγει καθόλου

simboy added 1 Minutes and 57 Seconds later...

Nαι αλλά πάλι στο κόσμο του

Και δεν είναι θέμα του συγκεκριμένου pc διότι και με λάπτοπ το ίδιο κάνει

Αργεί απίστευτα ή δεν ανοίγει καθόλου , η περιμένεις γύρω στα 30'' να ανοίξει η σελίδα του google ή εδώ του φόρουμ

Aπό την vivodi μου είπαν ότι η ταχύτητα είναι μια χαρά όπως την βλέπουν

simboy added 3 Minutes and 18 Seconds later...

Συγνώμμη για τα πολλαπλά μηνύματα , αποτέλεσμα του προβλήματος .....έκανα "αποστολή ξανά"

Το βρήκα , ήταν τσεκαρισμένο στο μενού του μόντεμ το parental control .....

Το download παραμένει χαμηλό αλλά τουλάχιστον ανοίγουν οι σελίδες στο ίντερνετ

Ευχαριστώ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.