Borg Φεβρουάριος 21, 2005 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 και εγω μεσα ειμαι , αρκει να ειναι σαββατο .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Φεβρουάριος 21, 2005 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από hipro5 Δε χρειάζεται να πεθάνεις βρε....... Απ'όλα τα "παλιά" χορεύω.....όποτε και αν βρεθεί η ευκαιρία........Βέβαια ΚΑΛΑ θα ήταν να πετυχαίναμε και κανέναν "παλιό" εκεί για καμμιά κοντρούλα γιατί μου έχουν λείψει αυτά...... να δω photo σου να κανεις κοντρουλα με καποιον αλλο και να εχει η photo το all time classic με bold γραμμενο "hipro5" και τιποτα αλλο ! μεσα μεσα μεσα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Φεβρουάριος 21, 2005 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 θα ερθω και εγω , (αν και ειμαι 16 χρονων) , θα χορεψουμε Beegees(stay'n alive ) και john travolta? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Φεβρουάριος 21, 2005 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Για κάνα Βινύλιο ή Disco Boom Boom σας κόβω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Φεβρουάριος 21, 2005 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 μακαρι ρε παιδια να ημουνα Αθήνα. Δεν υπήρχε περιπτωση να έχανα τετοιο meeting. Η πιο ωραία δεκαετία ήτανε τα 80s για μενα απο άποψη τουλάχιστον μουσικής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Φεβρουάριος 21, 2005 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 ακουσα οτι 8α μοιραστουν οι σχετικες videoκασσετες μετα το event, για αυτους που δεν ειχαν τη τυχη να παραβρεθουν...Θα μπορουσε να ηταν dvds αλλα οι videoκασσετες ειναι πιο cult και ταιριαζουν και στα 80's.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Φεβρουάριος 21, 2005 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 καντε μαλλι αφανα , φορεστε καμπανα παντελονι και κολλητες μπλουζες και ειστε ετοιμοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Φεβρουάριος 21, 2005 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Κάποιος έχει φάει κόλλημα με το Βινύλιο Κλάμπ ή μου φαίνεται??? :D :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Φεβρουάριος 21, 2005 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Ωπα ............... ρε και οτι το συζητουσαμε με τα παιδια απο δω για κανα χορο στη Figaro ετσι να θυμηθουμε τα παλια (τα νιατα μας δηλ μερικοι ) Dagalidis @Last Night the DJ saved my life. απιστευτη καρέκλα (ετσι λεγοταν τοτε αυτου του ειδους ο χορος)Αρχική απάντηση από Zarrasλευκες καλτσες...πιετες, φουσκωτα παντελονια, στρομπολια, and disco spirit will raise again! Να συμπληρωσω : παπουτσι τρακτερωτο, παντελονι σωληνα πεντε δαχτυλα πανω απο τον αστραγαλο φαρδυ φουσκωτο μπουφαν και μαλι χαιτη .................Γιωργη πολυ ευχαριστως να τα λεγαμε στην πιστα οπως παλια αλλα κομματακι δυσκολο το βλεπω Ατιμες υποχρεωσεις ..............ειστε και μακρια γμτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Φεβρουάριος 21, 2005 Author #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Ναι καλά θα ήταν να μπορούσαμε να βρισκόμαστε όλα τα παιδιά ανά την Ελλάδα....... Παλιά χόρευα από τις 11.00 έως και τις 03.00 σερρί.........Τώρα νομίζω ότι θα μπορέσω από τις 12.00 έως τις 12.05 σερρί .........ξέρετε λόγω καπνίσματος , κ.τ.λ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Φεβρουάριος 21, 2005 #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 ρε ρε ΠΡΕΠΕΙ να κανονιστει αυτο το event....θα κλεισουνε σπιτια λεμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomhel Φεβρουάριος 21, 2005 #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 ΡΕ ΟΥΡΤ..ΚΟΛΟΓΕΡΟΙ που θελετε και χορους στις ντισκοπιστες..... Αντε ρε ολοι στα σπιτια σας , για κανα χαμομηλο και κανα ριζογαλακι....ΣΑΡΑΒΑΛΑ.... Θελετε να θυμηθειτε και τα παλια........ Εδω καλα-καλα δεν θυμοσαστε τι φαγατε το μεσημερι...... :whip: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Φεβρουάριος 21, 2005 Author #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από tomhel [Σήμερα, στις 18:37] ΡΕ ΟΥΡΤ..ΚΟΛΟΓΕΡΟΙ που θελετε και χορους στις ντισκοπιστες..... Αντε ρε ολοι στα σπιτια σας , για κανα χαμομηλο και κανα ριζογαλακι....ΣΑΡΑΒΑΛΑ.... Θελετε να θυμηθειτε και τα παλια........ Εδω καλα-καλα δεν θυμοσαστε τι φαγατε το μεσημερι...... :whip: :hehe: Καμμιά φορά οι "κολόγεροι" όπως λές , βάζουν κάρω κάτι μυξιάρικα που δεν ξέρουν ΤΙ θα πεί διασκέδαση και το μόνο που κάνουν όταν πάνε σε ένα κλαμπάκι είναι Ή να τη βγάζουν με ένα ποτό(όλη νύκτα) στο χέρι Ή να "χτυπιούνται" πάνω - κάτω...... :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomhel Φεβρουάριος 21, 2005 #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Αυτο ξαναπεστο.....συνομηλικε , παππου-hipro.... Εγω ειχα την ευτυχια να ζησω αυτην την ζωη απο πιο ' κοντα ' , μιας και που δουλευα (απο το 1988 και μετα ) σε διαφορα μαγαζια σαν.... δισκοβολος .... ΑΧΧΧΧ...περασμενα μεγαλεια,,,,και θυμοντας τα να :O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Φεβρουάριος 21, 2005 #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 17:06] Ναι καλά θα ήταν να μπορούσαμε να βρισκόμαστε όλα τα παιδιά ανά την Ελλάδα....... Παλιά χόρευα από τις 11.00 έως και τις 03.00 σερρί.........Τώρα νομίζω ότι θα μπορέσω από τις 12.00 έως τις 12.05 σερρί .........ξέρετε λόγω καπνίσματος , κ.τ.λ....... Οχ καμένος στα νιάτα σου και εσύ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Φεβρουάριος 21, 2005 #36 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 όποτε κανονίσετε ........μέσα και εγώ!δεκαέτια 80 η χρυσή μουσική δεκαέτια .......dj LEO ,dj SOULIS , dj PALMER...........όποιοι ξέρουν ....καταλαβαίνουν!:happy2: :happy2: :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Φεβρουάριος 21, 2005 #37 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 αμα ειναι και ο doctor μεσα δεν υπαρχει περιπτωση να εχω την δυνατοτητα και να μην ερθω!!! p.s. μπορουμε να κανουμε μετα και ενα διαγωνισμο drunken OCer ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Φεβρουάριος 21, 2005 #38 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 esdee......ακόμα και εκει θα σε πάρω παρά τα χρόνια μου!:toomuchne Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Φεβρουάριος 22, 2005 Author #39 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Λοιπόν........Έχουμε και λέμε.......... hipro5 RootX spc gfa3 esdee Zarras Borg xylokastro doctor DJD PGM Περιμένουμε κι άλλες συμμετοχές παρακαλώ...... Εγώ θα φέρω άλλα δύο ζευγάρια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Φεβρουάριος 22, 2005 Author #40 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Θα τρέξουμε : Dance-Pi 1min και μετά Dance-Pi 32min και όποιος αντέξει....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.