Jump to content

80's Meeting......

hipro5

Recommended Posts

Τι θα λέγατε να μαζευόμασταν ένα Σάββατο βράδυ και να πηγαίναμε σε ένα κλαμπάκι που να παίζει ξένη 80's μουσική........?......Να παίρναμε τις γυναίκες μας - κοπελιές μας - εξαδέλφες - φίλες και να κάναμε ένα "dance 80's meeting"......?...... :D

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 12:22]

Τι θα λέγατε να μαζευόμασταν ένα Σάββατο βράδυ και να πηγαίναμε σε ένα κλαμπάκι που να παίζει ξένη 80's μουσική........?......Να παίρναμε τις γυναίκες μας - κοπελιές μας - εξαδέλφες - φίλες και να κάναμε ένα "dance 80's meeting"......?...... :D

.....και να μας παρατησουν στα μισα γιατι θα τις πρηξουμε με τα νεα mod για τροφοδοτικα-maximizer κλπ....?....:D

Αρχική απάντηση από Dagalidis

Tι ωραία που θα ήτανε να ξαναχορεύαμε τα ΠΑΠΑΚΙΑ !!!!! :laughing::jump::T:

ΠΑΠΑΚΙΑ RULEZZZ!:hehe:

Αρχική απάντηση από RootX

Χεχε, πολύ καλή σκέψη, μέσα είμαι, άντε να θυμηθούμε τα νειάτα μας :T:

’ντε να κάνουμε και κανένα ντουέτο Headbanging :banging:

Εγώ είμαι μέσα πάντως....

Αρχική απάντηση από RootX

Χεχε, πολύ καλή σκέψη, μέσα είμαι, άντε να θυμηθούμε τα νΕιάτα μας :T:

τώται που ήμασται μοικρή και ποιγέναμαι κολίο και μαθέναμαι ωρθωγραφεία.....:p

(δεν φταίω εγώ, ο SLN μου ξύπνησε χθες το απόγευμα το hobby με σχετικό pm.....:D)

Αρχική απάντηση από hipro5

.........ή θα πάμε "κόντρες" INTEL v. AMD στην πίστα......για να ξεδιαλύνουμε επιτέλους αυτή τη χρόνια διαμάχη...... :p:D

αχχαχαχαχα εγω ειμαι μεσα παρολο που γενηθηκα στα '80 ...

τωρα για γυναικα δεν ξερω αν θα εχω μαζι :-P

ξερω 1-2 μαγαζια που παιζουν '80 στη αθηνα !

Αρχική απάντηση από hipro5

.........ή θα πάμε "κόντρες" INTEL v. AMD στην πίστα......για να ξεδιαλύνουμε επιτέλους αυτή τη χρόνια διαμάχη...... :p:D

πρόσεχε, γιατί αν έρθω και πιω τα ποτάκια μου, μπορεί να αποκαλύψω ευαίσθητες πληροφορίες οι οποίες θα σε εκθέσουν :p

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 13:22]

πρόσεχε, γιατί αν έρθω και πιω τα ποτάκια μου, μπορεί να αποκαλύψω ευαίσθητες πληροφορίες οι οποίες θα σε εκθέσουν :p

Εχχχχμμμμμμμ............Ο spc θα πιεί πορτοκαλάδα.......σκέτη....... :D

Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 13:29]

γιωργο να σε δω να χορευεις Samantha fox & Village people, και μετα ας πεθανω ησυχος....

ο Root δηλωσε ενδιαφερον για petshopboys....i wonder why?!?

80's rules....

Δε χρειάζεται να πεθάνεις βρε....... :DΑπ'όλα τα "παλιά" χορεύω.....όποτε και αν βρεθεί η ευκαιρία........Βέβαια ΚΑΛΑ θα ήταν να πετυχαίναμε και κανέναν "παλιό" εκεί για καμμιά κοντρούλα γιατί μου έχουν λείψει αυτά...... :D

Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 13:32]

Δε χρειάζεται να πεθάνεις βρε....... :DΑπ'όλα τα "παλιά" χορεύω.....όποτε και αν βρεθεί η ευκαιρία........Βέβαια ΚΑΛΑ θα ήταν να πετυχαίναμε και κανέναν "παλιό" εκεί για καμμιά κοντρούλα γιατί μου έχουν λείψει αυτά...... :D

ωχ ωχ εχουμε ενα party animal εδω!!!

λευκες καλτσες...πιετες, φουσκωτα παντελονια, στρομπολια, and disco spirit will raise again!

θελω breakdance με το φανη...

και πολκα με το DjD...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.