hipro5 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2005 Τι θα λέγατε να μαζευόμασταν ένα Σάββατο βράδυ και να πηγαίναμε σε ένα κλαμπάκι που να παίζει ξένη 80's μουσική........?......Να παίρναμε τις γυναίκες μας - κοπελιές μας - εξαδέλφες - φίλες και να κάναμε ένα "dance 80's meeting"......?...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Φεβρουάριος 21, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 12:22] Τι θα λέγατε να μαζευόμασταν ένα Σάββατο βράδυ και να πηγαίναμε σε ένα κλαμπάκι που να παίζει ξένη 80's μουσική........?......Να παίρναμε τις γυναίκες μας - κοπελιές μας - εξαδέλφες - φίλες και να κάναμε ένα "dance 80's meeting"......?...... .....και να μας παρατησουν στα μισα γιατι θα τις πρηξουμε με τα νεα mod για τροφοδοτικα-maximizer κλπ....?.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Φεβρουάριος 21, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Tι ωραία που θα ήτανε να ξαναχορεύαμε τα ΠΑΠΑΚΙΑ !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 21, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Χεχε, πολύ καλή σκέψη, μέσα είμαι, άντε να θυμηθούμε τα νειάτα μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Φεβρουάριος 21, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Saturday night fever.....:jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Φεβρουάριος 21, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Last Night the DJ saved my life..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 21, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από Dagalidis Tι ωραία που θα ήτανε να ξαναχορεύαμε τα ΠΑΠΑΚΙΑ !!!!! ΠΑΠΑΚΙΑ RULEZZZ! Αρχική απάντηση από RootX Χεχε, πολύ καλή σκέψη, μέσα είμαι, άντε να θυμηθούμε τα νειάτα μας ’ντε να κάνουμε και κανένα ντουέτο Headbanging :banging: Εγώ είμαι μέσα πάντως.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Φεβρουάριος 21, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Θα χορέψει για σας Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ "hipro5"........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Φεβρουάριος 21, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 12:32] Θα χορέψει για σας Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ "hipro5"........ Aυτό ΔΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ να το χάσω με ΤΙΠΟΤΑ..... :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Φεβρουάριος 21, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 .........ή θα πάμε "κόντρες" INTEL v. AMD στην πίστα......για να ξεδιαλύνουμε επιτέλους αυτή τη χρόνια διαμάχη...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Φεβρουάριος 21, 2005 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Να κλοκαριστουμε πιο πριν με κανενα ποτο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 21, 2005 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Χεχε, πολύ καλή σκέψη, μέσα είμαι, άντε να θυμηθούμε τα νΕιάτα μας τώται που ήμασται μοικρή και ποιγέναμαι κολίο και μαθέναμαι ωρθωγραφεία..... (δεν φταίω εγώ, ο SLN μου ξύπνησε χθες το απόγευμα το hobby με σχετικό pm.....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Φεβρουάριος 21, 2005 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από hipro5 .........ή θα πάμε "κόντρες" INTEL v. AMD στην πίστα......για να ξεδιαλύνουμε επιτέλους αυτή τη χρόνια διαμάχη...... αχχαχαχαχα εγω ειμαι μεσα παρολο που γενηθηκα στα '80 ... τωρα για γυναικα δεν ξερω αν θα εχω μαζι :-P ξερω 1-2 μαγαζια που παιζουν '80 στη αθηνα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 21, 2005 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από hipro5 .........ή θα πάμε "κόντρες" INTEL v. AMD στην πίστα......για να ξεδιαλύνουμε επιτέλους αυτή τη χρόνια διαμάχη...... πρόσεχε, γιατί αν έρθω και πιω τα ποτάκια μου, μπορεί να αποκαλύψω ευαίσθητες πληροφορίες οι οποίες θα σε εκθέσουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Φεβρουάριος 21, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 13:22] πρόσεχε, γιατί αν έρθω και πιω τα ποτάκια μου, μπορεί να αποκαλύψω ευαίσθητες πληροφορίες οι οποίες θα σε εκθέσουν Εχχχχμμμμμμμ............Ο spc θα πιεί πορτοκαλάδα.......σκέτη....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Φεβρουάριος 21, 2005 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Α ρε κριμα, αν δεν ειμουν μακρια δε θα το εχανα με τιποτα...Καλα να περασετε παιδια, χορεψτε και για μενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Φεβρουάριος 21, 2005 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 γιωργο να σε δω να χορευεις Samantha fox & Village people, και μετα ας πεθανω ησυχος....ο Root δηλωσε ενδιαφερον για petshopboys....i wonder why?!?80's rules.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Φεβρουάριος 21, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 13:29] γιωργο να σε δω να χορευεις Samantha fox & Village people, και μετα ας πεθανω ησυχος.... ο Root δηλωσε ενδιαφερον για petshopboys....i wonder why?!? 80's rules.... Δε χρειάζεται να πεθάνεις βρε....... Απ'όλα τα "παλιά" χορεύω.....όποτε και αν βρεθεί η ευκαιρία........Βέβαια ΚΑΛΑ θα ήταν να πετυχαίναμε και κανέναν "παλιό" εκεί για καμμιά κοντρούλα γιατί μου έχουν λείψει αυτά...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Φεβρουάριος 21, 2005 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Τι επιπεδο θεε μου!!Η διαπλοκη εχει εισχωρησει βαθΟΙα στον ΩργανΟΙσμΩ σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Φεβρουάριος 21, 2005 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 13:32] Δε χρειάζεται να πεθάνεις βρε....... Απ'όλα τα "παλιά" χορεύω.....όποτε και αν βρεθεί η ευκαιρία........Βέβαια ΚΑΛΑ θα ήταν να πετυχαίναμε και κανέναν "παλιό" εκεί για καμμιά κοντρούλα γιατί μου έχουν λείψει αυτά...... ωχ ωχ εχουμε ενα party animal εδω!!! λευκες καλτσες...πιετες, φουσκωτα παντελονια, στρομπολια, and disco spirit will raise again! θελω breakdance με το φανη... και πολκα με το DjD... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.