capusopp Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2009 Εχω παρει ενα εξωτερικο σκληρο δισκο Toshiba 1GB με τον οποιο εχω ενα προβλημα. οταν τον συνδεω με καποια pc με το που τον αναγνωρισει και πει οτι ειναι ετοιμος για χρηση δεν μου τον εμφανιζει στον υπολογιστη μου και στη συνεχεια μου παγωνει και οταν τον κλεισω πεταει μπλε οθονη το pc και κανει restart. Ξερετε πιο μπορει να ειναι το προβλημα? Συγκεκριμενα το κανει στα pc ενος internet cafe που πηγαινω και στη σχολη ενος φιλου μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
capusopp Νοέμβριος 17, 2009 Author #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2009 Καμια ιδεα κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Νοέμβριος 17, 2009 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2009 και γιατι να εχει πρόβλημα ο δίσκος κ οχι τα pc που τα συνδεεις.ιδικά αν ειναι κλειδωμένα με shell τα πσ του νετ καφε κ δεν εχεις πρόσβαση στα usb η κ το ιδιο με τα δικαιώματα του υπολογιστή στην σχολή σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
capusopp Νοέμβριος 17, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2009 Τα pc που τα συνδεω εχουν πανω το deep freeze αλλα δεν εχω κανενα προβλημα με τον αλλο σκληρο που εχω ουτε με flashakia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
caterpillar Ιανουάριος 12, 2010 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2010 Εχω παρει ενα εξωτερικο σκληρο δισκο Toshiba 1GB με τον οποιο εχω ενα προβλημα. οταν τον συνδεω με καποια pc με το που τον αναγνωρισει και πει οτι ειναι ετοιμος για χρηση δεν μου τον εμφανιζει στον υπολογιστη μου και στη συνεχεια μου παγωνει και οταν τον κλεισω πεταει μπλε οθονη το pc και κανει restart. Ξερετε πιο μπορει να ειναι το προβλημα? Συγκεκριμενα το κανει στα pc ενος internet cafe που πηγαινω και στη σχολη ενος φιλου μου.Τελικά λύθηκε το πρόβλημα? Τι έφταιγε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
STELEAS Ιανουάριος 16, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2010 Έχω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο κ εγώ Τoshiba 1ΤΒ με τον οποίο δεν ξέρω τι να κάνω καθώς όταν τον συνδέω στο PC μου δεν αναγνωρίζεται από αυτό. Παρένθεση έκανα Del ότι υπήρχε μέσα στο δίσκο...και τώρα πάπα λα μάλλον!Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
predator71442169227 Ιανουάριος 16, 2010 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2010 κ γω εχω ενα mybook wd500αρη κ αυτο που λες μου το εκανε κ εμενα παροτι τον συνδεα στα πισω usb,συγκεκριμενα δεν αναβε ο δισκος αλλα μαλλον ηταν προβλημα της πλακετας του κουτιου κ οχι του δισκου γιατι τωρα δουλευει μια χαρα(μετα απο γεναια πτωση κιολας)φιλε στελεα ποιο μοντελο ειναι αυτο που εχεις?γιατι αν ειναι στην ουσια μεσα σε θηκη ισως μπορεσεις να τον βαλεις μεσα στο Pc σου κατευθειαν να τον δεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
STELEAS Ιανουάριος 16, 2010 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2010 Είναι ο Quick Start Guide Store art μέσα σε μαύρο κουτί.Ο δίσκος ανάβει και τον ακούω που ξεκινάει, δεν τον βλέπει το PC όμως σε καμία θύρα usb.Αν δε βρω λύση θα αρχίσω τις εγχειρίσεις μάλλον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
caterpillar Ιανουάριος 16, 2010 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2010 Είναι ο Quick Start Guide Store art μέσα σε μαύρο κουτί.Μπορείς να δώσεις ένα link, μια εικόνα? :053: Βλέπεις, σκέφτομαι κ γω να πάρω Toshiba.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
STELEAS Ιανουάριος 16, 2010 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2010 Μπορείς να δώσεις ένα link, μια εικόνα? :053: Βλέπεις, σκέφτομαι κ γω να πάρω Toshiba....http://assets5.skroutz.gr/sku_pictures/0040/4096/ccc6e0cfd9d14b4146d5cddfa7ce46ee_medium.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
caterpillar Ιανουάριος 16, 2010 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2010 Thanks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
STELEAS Ιανουάριος 16, 2010 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2010 Καλά έπαθα πλάκα βέβαια όταν τον άνοιξα για να τον κουμπώσω στο PC, γιατί διαπίστωσα ότι ο σκληρός μέσα είναι ''Samsung Model:HD103SI Made in Slovakia'' τελικά!!!Υπάρχει συνεργασία? Δεν ξέρω, πάντως μου φάνηκε περίεργο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.