Jump to content

Προβλημα με εξωτερικο

capusopp

Recommended Posts

Εχω παρει ενα εξωτερικο σκληρο δισκο Toshiba 1GB με τον οποιο εχω ενα προβλημα. οταν τον συνδεω με καποια pc με το που τον αναγνωρισει και πει οτι ειναι ετοιμος για χρηση δεν μου τον εμφανιζει στον υπολογιστη μου και στη συνεχεια μου παγωνει και οταν τον κλεισω πεταει μπλε οθονη το pc και κανει restart. Ξερετε πιο μπορει να ειναι το προβλημα? Συγκεκριμενα το κανει στα pc ενος internet cafe που πηγαινω και στη σχολη ενος φιλου μου.

και γιατι να εχει πρόβλημα ο δίσκος κ οχι τα pc που τα συνδεεις.

ιδικά αν ειναι κλειδωμένα με shell τα πσ του νετ καφε κ δεν εχεις πρόσβαση στα usb η κ το ιδιο με τα δικαιώματα του υπολογιστή στην σχολή σου

• 1 month later...
Εχω παρει ενα εξωτερικο σκληρο δισκο Toshiba 1GB με τον οποιο εχω ενα προβλημα. οταν τον συνδεω με καποια pc με το που τον αναγνωρισει και πει οτι ειναι ετοιμος για χρηση δεν μου τον εμφανιζει στον υπολογιστη μου και στη συνεχεια μου παγωνει και οταν τον κλεισω πεταει μπλε οθονη το pc και κανει restart. Ξερετε πιο μπορει να ειναι το προβλημα? Συγκεκριμενα το κανει στα pc ενος internet cafe που πηγαινω και στη σχολη ενος φιλου μου.

Τελικά λύθηκε το πρόβλημα? Τι έφταιγε?

Έχω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο κ εγώ Τoshiba 1ΤΒ με τον οποίο δεν ξέρω τι να κάνω καθώς όταν τον συνδέω στο PC μου δεν αναγνωρίζεται από αυτό.

Παρένθεση έκανα Del ότι υπήρχε μέσα στο δίσκο...και τώρα πάπα λα μάλλον!

Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω?

κ γω εχω ενα mybook wd500αρη κ αυτο που λες μου το εκανε κ εμενα παροτι τον συνδεα στα πισω usb,συγκεκριμενα δεν αναβε ο δισκος αλλα μαλλον ηταν προβλημα της πλακετας του κουτιου κ οχι του δισκου γιατι τωρα δουλευει μια χαρα(μετα απο γεναια πτωση κιολας)

φιλε στελεα ποιο μοντελο ειναι αυτο που εχεις?γιατι αν ειναι στην ουσια μεσα σε θηκη ισως μπορεσεις να τον βαλεις μεσα στο Pc σου κατευθειαν να τον δεις.

Καλά έπαθα πλάκα βέβαια όταν τον άνοιξα για να τον κουμπώσω στο PC, γιατί διαπίστωσα ότι ο σκληρός μέσα είναι ''Samsung Model:HD103SI Made in Slovakia'' τελικά!!!

Υπάρχει συνεργασία? Δεν ξέρω, πάντως μου φάνηκε περίεργο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.