Jump to content

winamp & 5.1

fonzi

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από fonzi

winamp 5.08 & 5.1 ηχεία γίνεται?

Στις ρυθμίσεις δεν το βρίσκω...

Θέλει κάποιο πρόσθετο?

γιατι?

δεν σου παιζουν ολα!?

δεν ειμαι σιγουρος αλλα μου φαινεται

πως παιζουν μονο τα 4 και το woofer!!

Για mp3 εξαρτάται από την κάρτα ήχου.Τα mp3 είναι stereo και μόνο με software γίνονται upmix σε περισσότερα ηχεία.

Εγώ έχω την audigy 2 και έχει την επιλογή cmss 3d και παίζουν όλα τα ηχεία.

options - preference - output - directsound output - configure - devices - allow hardware acceleration - ok

και παιζει οτι ρυθμιση εχει κανει καποιος στον driver της καρτας ηχου

π.χ. 2.1, 4.0 , 5.1 , 6.1 ,7.1 κτλ

• 2 years later...

για να επανελθω στο θεμα αυτο μετα απο καιρο

Δε παιρνω και παλι 5.1 απο το winamp ουτε απο τον windows media player στα Vista.

Ενω τα speakers στο control panel παιζουν κανονικα 5.1 οπως και στο utility της realtek δε παιρνω 5.1 στα παραπανω...χρειαζεται κατι διαφορετικο στα vista ?

να απαντησω εγω !

αφου τα vista δεν εχουν directsound το παραπανω δεν κανει !!

Eψαξα και βρηκα καποια λυση που ΔΕΝ δουλευει σε μενα για τι λειπει το "Εnhancments" αλλα ισως υπαρχει σε αλλους...εγω εχω το Realtek 850...θα δοκιμασω και νεους drivers.

Πηγαινετε στο

Control Panel > Change soundcard settings > Speakers > Properties > Enhancements

και μαρκαρετε το "Speaker Fill".

Ειδαλλως οπως εγω εβαλα καποιο 3D περιβαλλον απο το sound manager της Realtek (πχ room) και γινονται ολα 5.1

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.