ntemian Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2009 Αύριο θα αγοράσω το καινούριο μου pc και ψάχνω για μνήμες.Το mobo θα είναι το gigabyte ga-ma790fxt-ud5p και ο 955 για επεξεργαστή. Ποιές μνήμες προτείνεται για την συγκεκριμένη σύνθεση? Μέχρι 80-100€.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrYannof Νοέμβριος 8, 2009 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2009 φίλε μου επειδή κι εγώ φτιάχνω σύστημα με τον ίδιο επεξεργαστή και ίδια μητρική (το στήνω αυτή την βδομάδα), έχω κατά νου να βάλω αυτές.όλες οι άλλες δεν μου γέμισαν και πολύ το μάτιOCZ Black Edition AMD Ready 4GB Kit DDR3-1600 8-8-8-24 1.65vγια πες μου κι εσύ πως τις βλέπεις?είναι κάτι παραπάνω (109Ε και internet only), αλλά πιστεύω ότι αξίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntemian Νοέμβριος 8, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2009 Τις είδα και εγώ αυτές αλλά δεν είναι διαθέσιμες και δεν ξέρω πότε θα έρθουν.Έχω δει και κάτι G.SKILL στα 1600MHz με 71€ στα multirama Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakattack1442169065 Νοέμβριος 8, 2009 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2009 απο τα διαφορα reviews εχει φανει οτι οποια μνημη και να βαλεις, δεν θα καταλαβεις διαφορα. οποτε βαλε οποια βρεις πιο συμφερουσα απο τιμη-εγγυηση-ευκολια αγορας. ομως δεν ξερω αν ειδες που βγηκαν νεοι phenomII c3 stepping ? λιγο σπαστικο να εισαι ετοιμος να αγορασεις και να σου λενε περιμενε, ομως νομιζω αν μπορεις να το κανεις αξιζει τον κοπο να παρεις το νεο stepping. το οποιο προς το παρον βγηκε για τον 965, αλλα λογικα και στα αλλα μοντελα θα ακολουθησει. στην αναγκη, παιρνοντας τις πιο φτηνες μνημες, δινεις τη διαφορα για τον 965. ολα αυτα, αν μπορεσεις να περιμενεις λιγο μεχρι να τον πετυχεις. αν μπεις στη διαδικασια να τον ψαξεις, για να τον ξεχωρισεις, πρεπει να εχει ενα Μ στο τελος του stepping του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntemian Νοέμβριος 8, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2009 Δυστυχώς δεν μπορώ να περιμένω ή να ψάξω για το καινούριο revision. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokemon6401442169101 Νοέμβριος 9, 2009 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2009 και ο 955 είναι πολύ καλός, καλύτερα ας έχεις 4GB μνήμη και 3.2GHz cpu παρά 2GB & 3.4GHz. Θα έλεγα και εγώ το kit της OCZ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.