AkisD Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2009 Γ Στο νεο μου συστημα ειχα ενα προβλημα οταν επαιζε mkv, και για την ακριβεια σερνοταν ο player και γενικα ολο το συστημα. Φοβομουν μηπως ηταν ασυμβατοτητα με τις μνημες και εφτιαξα αυτο το threadhttp://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=50567Τελικα το προβλημα ειναι στην καρτα γραφικων (HD 5870) και συγκεκριμενα οταν ειναι συνδεδεμενη μεσω hdmi. Αν την συνδεσω με dvi με την τηλεοραση ολα πανε σφαιρα οπως θα επρεπε. Εχει κανεις αυτην την καρτα και χρησιμοποιει το hdmi? Ο ηχος ειναι που την ζοριζει η καποια ρυθμιση σε σχεση με το hdtv support? Προσωπικα νοιμιζω το δευτερο μιας και σε παιχνιδια δεν κολαει. Ξερει κανεις πως μπορω να το ρυθμισω το hdmi ωστε να δουλευει σωστα? Ευχαριστω
lefteriz Νοέμβριος 8, 2009 #2 Νοέμβριος 8, 2009 εχω την οθόνη συνδεδεμένη με HDMI με την 5870 και δεν εχω κανένα πρόβλημα ούτε στον ήχο .Έχεις περάσει τους τελευταίους catalyst 9.10 ? τι codecs εχεις; δοκιμασε το τελευταιο k-lite mega pack 3.4 www.free-codecs.com
AkisD Νοέμβριος 9, 2009 Author #3 Νοέμβριος 9, 2009 Τι να πω δεν ξερω-σε ασχετη φαση χθες που το εψαχνα λιγο την εβαλα σε αλλη θυρα hdmi στην τηλεοραση και δεν το εκανε. Δεν ειχα πολυ χρονο να ασχοληθω. Τους 9.10 εχω βαλει, βρηκα και απο το site της realtek ενα driver για ati hdmi, και το τελευταιο klite. Θα δω μηπως τελικα φταει καποια ρυθμιση της sony.
Wizard! Νοέμβριος 9, 2009 #4 Νοέμβριος 9, 2009 ...βρηκα και απο το site της realtek ενα driver για ati hdmi...Γιατί να κάνεις κάτι τέτοιο...;;;; :101:Βάζουν οι Catalyst driver για τον ήχο!
spc Νοέμβριος 9, 2009 #5 Νοέμβριος 9, 2009 Γιατί να κάνεις κάτι τέτοιο...;;;; :101:Βάζουν οι Catalyst driver για τον ήχο! Γιατί συνήθως είναι πιο φρεσκος από της ΑΤΙ και στη χειρότερη ο ίδιος.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.