AkisD Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2009 Μολις εφτιαξα το παρακατω συστημαasus mb P7P55di5 750sapphire 5870corsair 2x2 gb, cmx4gxm2a1600c9enermax 625 modwin 7 64xΚαταρχας υπαρχει ενα μαλλον προβλημα ασυμβατοτητας με τις μνημες και δεν εκανε boot. Μετα απο αρκετες προσπαθειες αλλαζοντας τα slots και πατοντας το memok πηρε μπρος. Εβαλα το λειτουργικο και ενω φαινεται οτι δουλευουν κανονικα τα πραγματα δυσκολευεται να παιξει οτιδηποτε αρχειο mkv. Ακομα και με το vlc που δεν θελει codecs, χανει καρε και ακομα και ο κερσορας σερνεται. Εβαλα λιγο το crysis απ΄την άλλη και δεν φανηκε να εχει προβλημα. Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να φταει?Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 3, 2009 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2009 Για τις μνήμες, τρέξε το MemTest των Windows και δες αν υπάρχει πρόβλημα.Για το VLC τώρα, έχω ακούσει πολλές φορές πρόβλημα με τα Win.7. Δοκίμασε τον KM Player που είναι επίσης δωρεάν και εξαιρετικός και δες αν κάνει τα ίδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AkisD Νοέμβριος 4, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2009 Ευχαριστω για τη συμβουλη. Το ετρεξα αλλα δεν εβγαλε καποιο λαθος. Δοκιμασα και αλλα players, υπαρχει βελτιωση αλλα μου κανει εντυπωση οτι οταν παιζει την ταινια ολος ο υπολογιστης σερνεται. Εβαλα και τα βιστα και παλι τα ιδια. Παιζει να φταει η καρτα γραφικων? Το περιεργο ειναι λιγο σε παιχνιδια που την ειδα οτι ειναι μια χαρα.Τελικα ειναι θεμα της καρτας γραφικων και συσκεκριμενα φταει η συνδεση με hdmi. Εφτιαξα κινουργιο threadhttp://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?p=485696#post485696 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΔΙΟΜΗΔΗΣ Δεκέμβριος 17, 2009 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2009 Απεγκατέστησε το VLS μήπως είναι αυτό γιατί και εμένα μία φορά που το είχα βάλει μου δημιούργησε πρόβλημα και επανήλθε όταν το έβγαλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.