VBMAN1442169213 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2009 Καλησπέρα παιδιά.Χθες εγκατέστησα ubuntu στο pc μου. Η μητρική μου είναι η asus P5qc.Δυστυχώς δεν λειτουργεί ο ήχος. Βρήκα κάτι drivers από την asus αλλά δεν ξέρω πως να τα εγκαταστήσω. Έχει κανείς κάποια ιδέα?Ευχαριστώ:081:
Skyline1 Οκτώβριος 30, 2009 #2 Οκτώβριος 30, 2009 Καλησπέρα παιδιά.Χθες εγκατέστησα ubuntu στο pc μου. Η μητρική μου είναι η asus P5qc. Δυστυχώς δεν λειτουργεί ο ήχος. Βρήκα κάτι drivers από την asus αλλά δεν ξέρω πως να τα εγκαταστήσω. Έχει κανείς κάποια ιδέα? Ευχαριστώ :081: http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=919619 Αν ξέρεις αγγλικά εδώ τα λέει όλα... Ελπίζω να βοήθησα.. ότι θες ρωτάς.. ΥΓ Σύμφωνα το άρθρο κανονικά δεν έχεις πρόβλημα με την audio card... και εμένα που ήταν παλιά asus τα βρήκε μόνο του.... το έχεις συνδέσει στο internet μήπως βρει DRIVERS??? Τέλος πάντων το άρθρο έχει τα πάντα για αυτή τη mobo!!
VBMAN1442169213 Οκτώβριος 30, 2009 Author #3 Οκτώβριος 30, 2009 Go to asus.com support and download P5QC motherboard's LinuxDrivers.zipUnzip the file to a folder of your choice. cd into the .../LAN/AR8121-linux-ver1.0.0.7/src folder and... sudo KBUILD_NOPEDANTIC=1 makesudo KBUILD_NOPEDANTIC=1 make install# substitute your kernel version in the folder name below: cd /lib/modules/2.6.24-19-generic/kernel/drivers/net/atl1esudo insmod ./atl1e.ko Instantly the ethernet worked - no reboot required.Exo katevasi ta divers alla den mporo na katalavo se pio fakelo mpenoun...
WizarD1416003179 Οκτώβριος 30, 2009 #4 Οκτώβριος 30, 2009 Χθες τα εβαλα κι εγω με καθαρο install στο συστημα της υπογραφης μου και παιζει αψογα,ριξε μια ματια στο Hardware (System/Preferences/Sound/[tab] Hardware) την αναγνωριζει?Aν ναι επελεξε την και απο κατω στο Profile επελεξε το αναλογο Output συμφωνα με τα ηχεια σου.Επεισις στο tab Οutput αν εχεις πανω απο 1 device ηχου κοιτα ποια ειναι τσεκαρισμενη,σε εμενα τις αναγνωριζει κανονικα και τις δυο: Internal Audio Analog Surround 5.1 και HD48x0 Audio Digital Stereo (HDMI) της ATI.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.