Jump to content

Μητρική ON FIRE!! (κυριολεκτικα!!)

AlienHack

Recommended Posts

1 ειναι η λυση

μηνυση για ψυχικη οδυνη,επικινδυνα και ελατωματικα προιοντα....

φανταστειτε μονο τι εχει να γινει αμα στο κουτι εχεις ρικοφον κτλ κτλ....

συλληπητηρια και απο μενα

τοχω παθει με 2 σκληρους και οσο ηταν στο ρευμα συντηρουσαν και την φωτια...εκει να δεις

καλη συνεχεια

Ναι.. θα μπορουσα να ειχα παρει φωτια και εγω και το δωματιο ... :nuke:

Σκεφτομαι να βαλω κατι ασπρα στρογγυλα πλαστικα κουτακια που μπενουν στον τοιχο-ταβανι , δουλευουν με μπαταριες και μολισ "μυρισουν" καπνο βαρανε σειρηνα!!

Γιατι κοιμαμε λιγο βαρια... :zzz:

Αρχική απάντηση από BeetleJuice

συλληπητηρια και απο μενα

τοχω παθει με 2 σκληρους και οσο ηταν στο ρευμα συντηρουσαν και την φωτια...εκει να δεις

καλη συνεχεια

Καλα οι σκληροι πως πηραν φωτια?? και οι 2 μαζι? RAID ?? αυτο θα πει "ενωμενοι" χαχα

Ξαναβάλε την κάρτα πάνω στη μητρική και πήγαινε το πακέτο στο κατάστημα που πήρες την κάρτα. Κατόπιν πάρε στο άλλο χέρι ένα μεγάλο σφυρί ή ένα λοστό και πέτα την μπροστά σε έναν πωλητή. Κοίταζέ τον στα μάτια και ανάσαινε γρήγορα από την μύτη με γουρλωμένα μάτια και κουνώντας το σφυρί/λοστό απειλητικά. Εγγυημένη αλλαγή σε 30"...

[EDIT] Τώρα που το ξανασκέφτομαι, μάζεψε και ό,τι χαλασμένο/καμμένο/παλιό έχεις από μνήμες, σκληρούς και κάρτες και βάλτα πάνω να στ'αλλάξουν όλα.

Αρχική απάντηση από Chosen

Ξαναβάλε την κάρτα πάνω στη μητρική και πήγαινε το πακέτο στο κατάστημα που πήρες την κάρτα. Κατόπιν πάρε στο άλλο χέρι ένα μεγάλο σφυρί ή ένα λοστό και πέτα την μπροστά σε έναν πωλητή. Κοίταζέ τον στα μάτια και ανάσαινε γρήγορα από την μύτη με γουρλωμένα μάτια και κουνώντας το σφυρί/λοστό απειλητικά. Εγγυημένη αλλαγή σε 30"...

[EDIT] Τώρα που το ξανασκέφτομαι, μάζεψε και ό,τι χαλασμένο/καμμένο/παλιό έχεις από μνήμες, σκληρούς και κάρτες και βάλτα πάνω να στ'αλλάξουν όλα.

:rofl: :rofl: Απλα ακολουθα τις οδηγιες του Chozen και δε θα χεις προβλημα..

ηταν σε scsi οι δισκοι

αναβω το πισι γυρνανε και ξαφνικα ακουω ενα τσαφ και σκαει ολοκληρωμενο ή μοσφετ (στη νεκροψια δεν αναγνωριζοταν)

το κοιταω , εχει βγαλει φωτια μικρουλα και καιγεται ανενοχλητο

μετα απο λιγα sec απτοητο συνεχιζει να καιγεται

ρε λεω τι θα γινει θα σβησει

τιποτα

ε αμα δεν το εβγαζα απο την πριζα α ειχε καψει ολη τη πλακετα , το δισκο , το πισσι , το πατωμα , τη βιβλιοθηκη και συνεχιζεται μεχρι το νομο αττικης :p

το διαολο μεσα τους εχουνε αμα θελουν.ο οποιοσδηποτε θα περιμενε οτι με βλαβη σβηνουν τα παντα,κιομος....

ρε σεις δεν φτιαχνουμε μια κατηγορια με ιστοριες καταστροφης ετσι για τις ωρες που θελουμε να ευθυμησουμε ?

καμια φορα με το να βλεπεις ζημιες προλαβαινεις και τις δικες σου:devil:

εγω ειμαι μεσα

πρεπει να το κανουμε

και με φωτο να γινει κολαση

εχω πολυ καμενο υλικο σπιτι και πολλα πραγματα υπολογιστων που τα εχω ριμαξει απο τα νευρα μου (πληκτρολογιο κομμενο στα 2 , ποδοπατημενος celeron , σπασμενος PIII με σφυρι)

θα μας πουν οι αρχηγοι αν εγκρινουν τετοια κατηγορια

Εγω το εβαλα εδω γιατι απο το extreme cooling ξεκινησε η ζημεια....

Αρχική απάντηση από BeetleJuice

εχω πολυ καμενο υλικο σπιτι και πολλα πραγματα υπολογιστων που τα εχω ριμαξει απο τα νευρα μου (πληκτρολογιο κομμενο στα 2 , ποδοπατημενος celeron , σπασμενος PIII με σφυρι)

Βλεπω οτι εισαι .... "χαλαρος" χαρακτηρας χορις νευρα ε? Εχεις σκευτει την γιογκα?? :flower:

lol

μπα γενικα εχω υπομονη

υπολογισε οτι αυτα καταστραφηκαν υπο συνθηκες που ενας νορμαλ ανθρωπος θα ειχε παει στο δαφνι

ε,εγω αντι να τρελαθω τα ριμαξα να ησυχασω, και για δες...ησυχασα τωρα δεν θα με ξαναενοχλησουν ποτε...

αντε ρε σεις να φφτιαξουμε ενα τετοιο θεμα με φωτο , θαναι καλο !

οι admin τι λενε?

Αρχική απάντηση από enduracell

είχα κάνει ένα thread για να το κάνουμε βάση, αλλά χάθηκε από το Hackάρισμα που μας κάναν τότες...

μπράβο γιατί το θυμόμουνα, και λέω δεν μπορεί να τα χω παίξει τόσο.

εγώ τα κατεστραμμένα μου θα τα ποστάρω αφού τα δώσω για rma:p

ρε αστε τα λογια παμε να ποσταρουμε τις βλακειες μας να τα βλεπουμε να τα λεμε στα εγγονια μας

θα λεω σε 30 χρονια " καποτε ειχα ενα φιλο το σωτηρη που εκανε χειρουργειο σε μητρικες , τους εβγαζε τα αντερα και τα καμαρωνε "....."ενα φιλο τον ταδε που πηρε φωτια στον υπνο του απο μια καρτα δικτιου ..."

και θα εχω και backup φωτο απο το θρυλικο the lab να θυμαμαι τις καταστροφες των ανωμαλων με τους υπολογιστες

αντε αντε ανυπομονω να στειλω και να δω :T: :T:

το χειροτερο ειναι οτι εχω φυγει απο το μαγαζι που δουλευα και δεν εχω κρατησει φωτο απο μεταχειρισμενα

εκει να δειτε...

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=12596&perpage=20&pagenumber=2

απο τη μεση και κατω ειναι τα καλα

εχω βγαλει κοτσιδα ολοκληρη μεσα απο τροφοδοτικο και μου ελεγε ο αλλος "μα γιατι ζεσταινεται το κουτι..." (καταλαβατε , παθητικη ψυξη τροφοδοτικου μεσω του κουτιου...:cry: )

με αφορμη αυτο προτεινω και ενα θεμα με τα σταβα και αστεια των υπολογιστων.π.χ λαθη που εχουμε κανει ή που εχουμε ακουσει,οσοι δουλευαν ως τεχνικοι ξερουν καλα τι εννοω)

τυπου "κυριε κωστα δεν μπαινει στο ιντερνετ...και μετα απο μια ωρα καταλαβαμε οτι δεν ειχε γραμμη τηλεφωνου"

και παλι λεω οτι ειναι προς τερψην δικη μας εκει που καθομαστε και θελουμε λιγο να ευθυμησουμε ,να χαλαρωσουμε,να πουμε τις γκαφες μας και να μαθουμε των αλλων...

δεν το προτεινω για να ριξουμε το επιπεδο στο φορουμ :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.