Skinny13 Φεβρουάριος 21, 2005 #21 Φεβρουάριος 21, 2005 1 ειναι η λυσημηνυση για ψυχικη οδυνη,επικινδυνα και ελατωματικα προιοντα....φανταστειτε μονο τι εχει να γινει αμα στο κουτι εχεις ρικοφον κτλ κτλ....
BeetleJuice Φεβρουάριος 23, 2005 #22 Φεβρουάριος 23, 2005 συλληπητηρια και απο μενατοχω παθει με 2 σκληρους και οσο ηταν στο ρευμα συντηρουσαν και την φωτια...εκει να δειςκαλη συνεχεια
blade_pan Φεβρουάριος 23, 2005 #23 Φεβρουάριος 23, 2005 Μη στεναχωριεσαι για την mobo...Μπορει να ηταν και χειροτερα....κουραγιο!
AlienHack Φεβρουάριος 24, 2005 Author #24 Φεβρουάριος 24, 2005 Ναι.. θα μπορουσα να ειχα παρει φωτια και εγω και το δωματιο ... :nuke: Σκεφτομαι να βαλω κατι ασπρα στρογγυλα πλαστικα κουτακια που μπενουν στον τοιχο-ταβανι , δουλευουν με μπαταριες και μολισ "μυρισουν" καπνο βαρανε σειρηνα!! Γιατι κοιμαμε λιγο βαρια...
AlienHack Φεβρουάριος 24, 2005 Author #25 Φεβρουάριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από BeetleJuice συλληπητηρια και απο μενατοχω παθει με 2 σκληρους και οσο ηταν στο ρευμα συντηρουσαν και την φωτια...εκει να δειςκαλη συνεχεια Καλα οι σκληροι πως πηραν φωτια?? και οι 2 μαζι? RAID ?? αυτο θα πει "ενωμενοι" χαχα
Chosen Φεβρουάριος 24, 2005 #26 Φεβρουάριος 24, 2005 Ξαναβάλε την κάρτα πάνω στη μητρική και πήγαινε το πακέτο στο κατάστημα που πήρες την κάρτα. Κατόπιν πάρε στο άλλο χέρι ένα μεγάλο σφυρί ή ένα λοστό και πέτα την μπροστά σε έναν πωλητή. Κοίταζέ τον στα μάτια και ανάσαινε γρήγορα από την μύτη με γουρλωμένα μάτια και κουνώντας το σφυρί/λοστό απειλητικά. Εγγυημένη αλλαγή σε 30"...[EDIT] Τώρα που το ξανασκέφτομαι, μάζεψε και ό,τι χαλασμένο/καμμένο/παλιό έχεις από μνήμες, σκληρούς και κάρτες και βάλτα πάνω να στ'αλλάξουν όλα.
sisman Φεβρουάριος 24, 2005 #27 Φεβρουάριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen Ξαναβάλε την κάρτα πάνω στη μητρική και πήγαινε το πακέτο στο κατάστημα που πήρες την κάρτα. Κατόπιν πάρε στο άλλο χέρι ένα μεγάλο σφυρί ή ένα λοστό και πέτα την μπροστά σε έναν πωλητή. Κοίταζέ τον στα μάτια και ανάσαινε γρήγορα από την μύτη με γουρλωμένα μάτια και κουνώντας το σφυρί/λοστό απειλητικά. Εγγυημένη αλλαγή σε 30"... [EDIT] Τώρα που το ξανασκέφτομαι, μάζεψε και ό,τι χαλασμένο/καμμένο/παλιό έχεις από μνήμες, σκληρούς και κάρτες και βάλτα πάνω να στ'αλλάξουν όλα. :rofl: Απλα ακολουθα τις οδηγιες του Chozen και δε θα χεις προβλημα..
BeetleJuice Φεβρουάριος 24, 2005 #28 Φεβρουάριος 24, 2005 ηταν σε scsi οι δισκοι αναβω το πισι γυρνανε και ξαφνικα ακουω ενα τσαφ και σκαει ολοκληρωμενο ή μοσφετ (στη νεκροψια δεν αναγνωριζοταν) το κοιταω , εχει βγαλει φωτια μικρουλα και καιγεται ανενοχλητο μετα απο λιγα sec απτοητο συνεχιζει να καιγεται ρε λεω τι θα γινει θα σβησει τιποτα ε αμα δεν το εβγαζα απο την πριζα α ειχε καψει ολη τη πλακετα , το δισκο , το πισσι , το πατωμα , τη βιβλιοθηκη και συνεχιζεται μεχρι το νομο αττικης το διαολο μεσα τους εχουνε αμα θελουν.ο οποιοσδηποτε θα περιμενε οτι με βλαβη σβηνουν τα παντα,κιομος.... ρε σεις δεν φτιαχνουμε μια κατηγορια με ιστοριες καταστροφης ετσι για τις ωρες που θελουμε να ευθυμησουμε ? καμια φορα με το να βλεπεις ζημιες προλαβαινεις και τις δικες σου:devil:
AlienHack Φεβρουάριος 25, 2005 Author #29 Φεβρουάριος 25, 2005 THE DESTRUCTION THREAD!! Για ναμην συμβει και σε σας!! Δεν κακο!!!
BeetleJuice Φεβρουάριος 25, 2005 #30 Φεβρουάριος 25, 2005 εγω ειμαι μεσαπρεπει να το κανουμεκαι με φωτο να γινει κολασηεχω πολυ καμενο υλικο σπιτι και πολλα πραγματα υπολογιστων που τα εχω ριμαξει απο τα νευρα μου (πληκτρολογιο κομμενο στα 2 , ποδοπατημενος celeron , σπασμενος PIII με σφυρι)θα μας πουν οι αρχηγοι αν εγκρινουν τετοια κατηγορια
sotiris Φεβρουάριος 25, 2005 #31 Φεβρουάριος 25, 2005 είχε κάνει ο enduracell ένα τέτοιο thread παλιότερα, οπότε απλά βρείτε το
AlienHack Φεβρουάριος 25, 2005 Author #33 Φεβρουάριος 25, 2005 Εγω το εβαλα εδω γιατι απο το extreme cooling ξεκινησε η ζημεια....Αρχική απάντηση από BeetleJuiceεχω πολυ καμενο υλικο σπιτι και πολλα πραγματα υπολογιστων που τα εχω ριμαξει απο τα νευρα μου (πληκτρολογιο κομμενο στα 2 , ποδοπατημενος celeron , σπασμενος PIII με σφυρι) Βλεπω οτι εισαι .... "χαλαρος" χαρακτηρας χορις νευρα ε? Εχεις σκευτει την γιογκα?? :flower:
BeetleJuice Φεβρουάριος 26, 2005 #34 Φεβρουάριος 26, 2005 lolμπα γενικα εχω υπομονηυπολογισε οτι αυτα καταστραφηκαν υπο συνθηκες που ενας νορμαλ ανθρωπος θα ειχε παει στο δαφνιε,εγω αντι να τρελαθω τα ριμαξα να ησυχασω, και για δες...ησυχασα τωρα δεν θα με ξαναενοχλησουν ποτε...αντε ρε σεις να φφτιαξουμε ενα τετοιο θεμα με φωτο , θαναι καλο !οι admin τι λενε?
enduracell Φεβρουάριος 28, 2005 #35 Φεβρουάριος 28, 2005 είχα κάνει ένα thread για να το κάνουμε βάση, αλλά χάθηκε από το Hackάρισμα που μας κάναν τότες...
sotiris Φεβρουάριος 28, 2005 #36 Φεβρουάριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από enduracell είχα κάνει ένα thread για να το κάνουμε βάση, αλλά χάθηκε από το Hackάρισμα που μας κάναν τότες... μπράβο γιατί το θυμόμουνα, και λέω δεν μπορεί να τα χω παίξει τόσο.εγώ τα κατεστραμμένα μου θα τα ποστάρω αφού τα δώσω για rma:p
BeetleJuice Φεβρουάριος 28, 2005 #37 Φεβρουάριος 28, 2005 ρε αστε τα λογια παμε να ποσταρουμε τις βλακειες μας να τα βλεπουμε να τα λεμε στα εγγονια μας θα λεω σε 30 χρονια " καποτε ειχα ενα φιλο το σωτηρη που εκανε χειρουργειο σε μητρικες , τους εβγαζε τα αντερα και τα καμαρωνε "....."ενα φιλο τον ταδε που πηρε φωτια στον υπνο του απο μια καρτα δικτιου ..." και θα εχω και backup φωτο απο το θρυλικο the lab να θυμαμαι τις καταστροφες των ανωμαλων με τους υπολογιστες αντε αντε ανυπομονω να στειλω και να δω :T:
BeetleJuice Μάρτιος 1, 2005 #38 Μάρτιος 1, 2005 το χειροτερο ειναι οτι εχω φυγει απο το μαγαζι που δουλευα και δεν εχω κρατησει φωτο απο μεταχειρισμενα εκει να δειτε... http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=12596&perpage=20&pagenumber=2 απο τη μεση και κατω ειναι τα καλα εχω βγαλει κοτσιδα ολοκληρη μεσα απο τροφοδοτικο και μου ελεγε ο αλλος "μα γιατι ζεσταινεται το κουτι..." (καταλαβατε , παθητικη ψυξη τροφοδοτικου μεσω του κουτιου...:cry: ) με αφορμη αυτο προτεινω και ενα θεμα με τα σταβα και αστεια των υπολογιστων.π.χ λαθη που εχουμε κανει ή που εχουμε ακουσει,οσοι δουλευαν ως τεχνικοι ξερουν καλα τι εννοω) τυπου "κυριε κωστα δεν μπαινει στο ιντερνετ...και μετα απο μια ωρα καταλαβαμε οτι δεν ειχε γραμμη τηλεφωνου" και παλι λεω οτι ειναι προς τερψην δικη μας εκει που καθομαστε και θελουμε λιγο να ευθυμησουμε ,να χαλαρωσουμε,να πουμε τις γκαφες μας και να μαθουμε των αλλων... δεν το προτεινω για να ριξουμε το επιπεδο στο φορουμ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.