Jump to content

Leds + sleaving

Anubis13

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδια καλησπερα σας.Πρωτα απ'ολα να ζητησω συγνωμη αμα γραφω στο λαθος μερος γιατι δεν ειμαι σιγουρος αν εδω πρεπει να θεσω το ερωτημα μου,το οποιο ειναι το εξης.

Που θα βρω leds για το PC,οχι ομως αυτα,γιατι ειχα στο παρελθον και δε με εντυπωσιασαν και πολυ.Δεν ειχαν τοσο φωτισμο,εκτος και αν εφταιγε οτι τα δικα μου ηταν blacklight(?) καπως ετσι νομιζω και τονιζε τα λευκα σημεια...Θα θελα κατι που να φωτιζει πιο πολυ δηλαδη!

Κατι τετοιο δηλαδη...

Επισης θελωνα κανω sleaving ολα τα καλωδια και θα ηθελα να μου πειτε απο που μπορω να προμηθευτω εδω στην Ελλαδα τα απαραιτητα και τι χρωμα να τα επαιρνα?(Υπ'οψην οτι θελω να βαλω κοκκινα leds και ισως σε συνδυασμο με λευκα sleaves να ηταν καλυτερο το αποτελεσμα η εχετε να προτεινετε κατι αλλο?

Ευχαριστω πολυ παιδια.:109:

Led stripes ,χμμ δεν τα ξερω αυτα.Βγαινουν σε διαφορα χρωματα?

Εγω θα ηθελα το αποτελεσμα να ειναι καπως ετσι

dsc02156z.jpg

Στην Ελλαδα θα βρω για sleaving?

Σορρυ για την παρεμβαση..

ρε φιλαρακι, sleeving γραφεται, οχι sleavin

To εγραψε και ο dellman..

(Θα εσκαγα αν δε το εγραφα)

Anubis13 sleeving λέγεται και προέρχεται από την λέξη sleeve ( "μανίκι" ).

Δεύτερον για τις "λάμπες" δεν είναι LEDs όπως λες, CCFL λέγονται ( Cold Cathode Fluorescent Lamps ).

Αυτή που είχες πάρει εσύ είμαι 100% σίγουρος ( εκτός και αν ήταν λευκού χρώματος :D ) ότι ήταν BlackLight ( UltraViolet ) λάμπα... που είναι φυσιολογικό να μην φωτίζει σαν λάμπα αλλά να "φωσφωρίζει" τα UV-reactive ( υλικά που έχουνε βαφτεί με βαφή που αντιδρά ( φωσφωρίζοντας ) στην υπερ-ιώδη ( Ultra Violet ) ακτινοβολία ) κομμάτια.

Αν έπαιρνες κανονική CCFL κάποιου χρώματος θα φώτιζε όπως στις φωτό που έδειξες.

Ναι μπερδευτηκα,τωρα το παρατηρησα.

Ξερω ξερω απο που προερχεται η λεξη,απλως μπερδευτηκα στην ορθογραφια.

Ναι Blacklight ειχα,το θυμαμαι καλα,απλως νομιζα οτι ολα αυτα βγαινουν μονο σε blacklight....

Ευχαριστω για τις πληροφοριες

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.