Jump to content

ASUS P6T

ionas1442169305

Recommended Posts

Τι γνωμη εχετε για τις P6T της asus και για μοντελα SE και DELUXE(V2)

ποια ακομα εταιρια θεωρειτε ανταγωνιστρια, η GIGABYTE UD5 ειναι ανταξια κ ποια εκτος αυτων ειναι αξιοπιστη κ εχει απροβληματιστη χρηση κ σε απαιτητηκες εφαρμογες(audio recording,editing),gaming kai o.c. (οχι τιποτα ακρεο με αεροψυξη πανω σε ι7 920 με 1366 socket,ετσι για να ανεβασω λιγο την αποδωση) αυτες οι λιγες ερωτησεις απευθηνονται στους εμπειροτερους που εχουν κανει χρηση κ μπορουν να κρινουν.Ολες οι γνωμες δεκτες βεβαια!:026:

Σαν χρηστης της P6T SE που τρεχει ενα μπανανε C0 920 στα 3.8GHz με 1.34V δεν εχει κανει κιχ με HT ON σε 24/7 100% load με rosetta@home.Για τα λεφτα που εχει ειναι μια χαρα και την εχω τωρα τελευταια φλασαρει σε P6T χωρις κανενα προβλημα...

το προβαδισμα στην ud5 το δινεις λογο των σατα η και στην αξιοπιστια?

κατι ακομα ασχετο το C0 k to D0 που το βλεπω συχνα στους επεξεργαστες τι ακριβος συμαινει γιατι εχω μεινει με την απορια?

το C0 k to D0 που το βλεπω συχνα στους επεξεργαστες τι ακριβος συμαινει γιατι εχω μεινει με την απορια?
Eιναι το Revision του επεξεργαστη,στο παραδειγμα που αναφερεις το D0 ειναι το νεοτερο.:)

αξιζει να παρεις κατι τετιο σχετικα με τα χρηματα του ?

τελικα με τις μητρηκες δεν ακουσα γνωμες για την deluxe τη γνωμη εχετε?γενικα ποια μητρηκη θα μου προτεινατε κ γιατι?

• 4 weeks later...
παιδια ξερεται τι διαφορα εχει η P6T DELUXE/OC PALM http://gr.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=179&l3=815&l4=0&model=2588&modelmenu=1

απο την απλη DELUXE http://gr.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=179&l3=815&l4=0&model=2593&modelmenu=1

Η asus p6t DELUXE/OC Palm την οποία και έχω περιλαμβάνει ένα gadgetaki (κατι σαν pda φαντάσου) το οποίο συνδέεις με USB και μπορείς να σώσεις διάφορα profiles gia overclocking τα οποία χειρίζεσαι κατευθείαν απο εκεί χωρίς περεταίρω φασαρίες με BIOS ανάλογα με το πρόγραμμα ή το παιχνίδι που θέλεις να τρέξεις. Βέβαια να ξέρεις είναι προεραιτικό. Προσωπικά δε το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.:047:

σαν χρηστης της ud5 ειμαι πολυ ευχαριστημενος.νομιζα πως με ειχε προδωσει αλλα ειχα κανει εγω λαθως ρυθμισεις τλκ.απλα να ξερεις πως στο overclock πχ στα 3600 θελει περισσοτερο ρευμα στο qpi/vtt απο οτι οι υπολοιπες πχ asus/msi/dfi.

Καθομουν και εγραφα ποση ωρα για τις διαφορες που εχουν οι p6t εκδοσεις με τη p6t v2 κ εχασα το post κατα λαθος!!!Εν συντομια λοιπον οι εκδοσεις p6t παρουσιασαν προβληματα με τον SAS Controller στον οποιο οσοι ειχαν τα λεφτα μπορουσαν να συνδεσουν σκαζι δισκους. Στη V2 αυτα τα slots αφαιρεθηκαν και αυτη ειναι η μοναδικη τους διαφορα. Απο προσωπικη εμπειρια παντως εχω παρατηρησει πως η μητρικη μου p6t deluxe/ oc palm σηκωνει 48C-52C κ μαλιστα σε ενα πολυ καλα αεριζομενο case (Thermaltake Candalf). Επειδη ομως λογο προβληματος με ενα BIOS update που εκανα κ καηκε ενα ethernet slot οπως αναφερω σε ενα αλλο thread, θα βαλω παλι την ιδια καθοτι ειμαι γενικα πολυ ικανοποιημενος, απλα θα ειναι η V2 εκδοση.

Οσο για τη GIGABYTE UD5 δε μπορω να φερω αποψη καθως ειμαι κολλημενος με τις asus και αν χρειαζοταν να βαλω αλλη μητρικη εκτος απο asus θα ηταν EVGA για τις οποιες ακουω πολυ καλα reviews. Ελπιζω τουλαχιστον να δω και διαφορα στη θερμοκρασια με τη V2 αν και το θεωρω χλωμο.

εμενα που χτυπουσε 51-52 (σε full ζορια)????Με noctua ψυκτρα επεξεργαστη, ανεμιστηρακια στις ram και γενικα με ενα προσεγμενο συστημα ψυξης μου φαινοταν καπως υψηλο. Να δουμε τωρα μολις το παρω πισω απο το service της εγγυησης με τη v2 M Π Α Σ και δουμε ΄΄κρυα΄΄ μερα! :-D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.