serpico75 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2009 Seagate 160GB ATA-100 2.5" με κωδικό ST9160821A.Πού μπορώ να τον βρω;Για να σας διευκολύνω, να σας πω ότι το κατάστημα πρέπει να τον έχει σε stock γιατί η Seagate δεν τον παράγει πιά.Λίγο δύσκολο να βρεθεί αλλά γι' αυτό ζητάω βοήθεια.Ευχαριστώ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo7dlx Οκτώβριος 20, 2009 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2009 Αν επιτρεπεται γιατι τον συγκεκριμενο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hodad1442169305 Οκτώβριος 20, 2009 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2009 Με μια απλή αναζήτηση (στο skroutz π.χ.) θα βρεις αρκετά μαγαζιά (τώρα όσον αφορά τη διαθεσιμότητα θα σε γελάσω - μερικά δείχνουν ότι υπάρχει κανονικά π.χ.).Τώρα αν τον θες για κανα data recovery καλύτερα να ψάξεις για κανα μεταχειρισμένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Οκτώβριος 20, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2009 Με μια απλή αναζήτηση (στο skroutz π.χ.) θα βρεις αρκετά μαγαζιά (τώρα όσον αφορά τη διαθεσιμότητα θα σε γελάσω - μερικά δείχνουν ότι υπάρχει κανονικά π.χ.).Τώρα αν θες τον θες για κανα data recovery καλύτερα να ψάξεις για κανα μεταχειρισμένο.Ήδη έχω κάνει την αναζήτηση στο skroutz και επικοινώνησα με όλες τις εταιρείες τηλεφωνικά. Καμία δεν τον έχει σε stock.Δεν τον θέλω για recovery. Απλά, μου κάνει ο συγκεκριμένος σε μέγεθος και εμπιστεύομαι Seagate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo7dlx Οκτώβριος 20, 2009 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2009 Εγω θα ελεγα να απομακρυνθεις απο την εν λογω εταιρια. Οτι εχω παρει σχεδον παντα χαλαει ταχυτατα. Western Digital, Maxtor και Hitachi ειναι αυτες που συστηνω. Φιλικα Εχεις p.m. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hodad1442169305 Οκτώβριος 20, 2009 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2009 Τότε δύσκολα θα βρεις κάποιον να σου πει ότι έχει δει να υπάρχει stock (ειδικά αφού μιλάμε για συγκεκριμένο μοντέλο) σε κάποιο κατάστημα. Δυστυχώς εγώ δεν γνωρίζω. Καλή τύχη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gblakas Οκτώβριος 20, 2009 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2009 βαλε αγγελια στις αγορες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Οκτώβριος 20, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2009 thanks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.