Dr Mendel Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2005 Οποιος ξέρει ας μου απαντήσει γιατι έχω χάσει τη μπάλα...Βρήκα ένα site www.play247.gr όπου δίνουν ένα φορητό Sony Vaio VGN-A397XP P-M 760 2.0 GHz/512 MB/17"/80GB με 2400 ευρώ.Για τα χαρακτηριστικά του είναι φτηνό σε σχέση με sony φορητους που έχει π.χ. το πλαισιοΤο μοντέλο αυτο δεν το έχει στη σελίδα της η αντιπροσωπεια της sony στην ελλάδα,έχει κάποια άλλα πιο ακριβά και με χειρότερα χαρακτηριστικά.Έχει ακούσει κανεις τίποτα για αυτό το site και αν είναι αξιόπιστο?Πώς γίνεται να έχουν αυτοι τα φορητά αυτα και να μην τα έχει η ίδια η αντιπροσωπεία της sony?Tα φέρνουν από εξωτερικό?Από ΑΜΑΖΟΝ αν κάνει κανεις παραγγελία φορητού τί πλεονεκτήματα έχει και σε πόσες μέρες έρχεται ελλάδα?Αν έχει κάποιο πρόβλημα το φορητό μπορείς να πας στην αντιπροσωπεία στην ελλάδα ή κάθε φορά που θες κάτι πρέπει να πετιέσαι στο εξωτερικό?(έχει γούστο...)Ποια site είναι πιο αξιόπιστα για αγορά φορητου μέσω ιντερνετ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Φεβρουάριος 20, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 ναι βρε πάρε άφοβα!. link Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Mendel Φεβρουάριος 21, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 To μοντέλο που ανέφερα όμως στη σελίδα της sony-europe δεν υπαρχει πουθενά...Κάτι πρέπει να παίζει άλλα δεν ξέρω τι...2500 ευρώ δεν τα δίνει κανείς εύκολα αν δεν είναι σίγουρος.Υπάρχει κανένας που να έχει "ψωνίσει" φορητό από ιντερνετ να μας πει τι γίνεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Φεβρουάριος 21, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Mendel δες λιγο καλύτερα, , λες να ειναι λαθραίο ?? >. uk GREECE κοιτα εχει πολλα θεματα link 2500 ευρώ δεν τα δίνει κανείς εύκολα αν δεν είναι σίγουρος.Υπάρχει κανένας που να έχει "ψωνίσει" φορητό από ιντερνετ να μας πει τι γίνεται? τι εννοεις ? δεν εχει ξααναγορασει μεσω νετ ? για το play247 σου εξήγησα,, εχουν αγόρασει πολα ατομα .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Mendel Φεβρουάριος 21, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από LordOfRings [Σήμερα, στις 02:47] Mendel δες λιγο καλύτερα, , λες να ειναι λαθραίο ?? >. [ για το play247 σου εξήγησα,, εχουν αγόρασει πολα ατομα .. Έβλεπα στο sony usa και δεν το έβρισκα.Η αντιπροσωπεία της sony στην Ελλάδα άραγε γιατί δεν το έχει και έχει άλλα χειρότερα και ταυτόχρονα ακριβότερα? Μπορείς να μου το εξηγήσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Mendel Φεβρουάριος 21, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Το Link που μου έδωσες έχει το ίδιο όνομα υπολογιστη με χειρότερα χαρακτηριστικα.(64ΜΒ καρτα γραφικών και 1.7 GH Ίσως να μην έχει γίνει ενημέρωση στην ελληνική σελίδα.Στη σελίδα της sony-europe υπάρχει ακριβώς το ίδιο μοντέλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 21, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 αφού ο Lord σου έδωσε link για το συγκεκριμένο φορητό VGN-A397XP από το επίσημο site, γιατί λες ότι δεν υπάρχουν. Σε USA λογικό είναι να μη το βρίσκεις αφού τα modelα για Ευρώπη είναι διαφορετικά σε σημεία και γι αυτό έχουν διαφορετική ονομασία πολλές φορές. Το μαγαζί είναι αξιόπιστο όπως και να έχει έχουν αγοράσει αρκετοί από αυτό και έμειναν μόνο ευχαριστημένη απ ότι ξέρω. Στο θέμα τιμής μπορεί να είναι χωρίς ΦΠΑ ενώ στο site της με. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Mendel Φεβρουάριος 21, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 03:13] αφού ο Lord σου έδωσε link για το συγκεκριμένο φορητό VGN-A397XP από το επίσημο site, γιατί λες ότι δεν υπάρχουν. Σε USA λογικό είναι να μη το βρίσκεις αφού τα modelα για Ευρώπη είναι διαφορετικά σε σημεία και γι αυτό έχουν διαφορετική ονομασία πολλές φορές. Το μαγαζί είναι αξιόπιστο όπως και να έχει έχουν αγοράσει αρκετοί από αυτό και έμειναν μόνο ευχαριστημένη απ ότι ξέρω. Στο θέμα τιμής μπορεί να είναι χωρίς ΦΠΑ ενώ στο site της με. Είπα οτι έκανα λάθος και το διόρθωσα(μην κάνουμε και δυσφύμηση στην εταιρία άδικα...). Υπάρχει στο αγγλικό site άλλα δεν υπάρχει στο ελληνικό(ίσως υπάρχουν και από την αντιπροσωπεία τα μοντέλα αλλά δεν έχει γίνει ενημέρωση ακόμα στη σελίδα γιατί τα μοντέλα είναι καινούργια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.