poet Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2005 Παιδιά έχει κανείς σύνδεση Germanosnet για να μου πει αν έχει πρόβλημα να συνδεθεί στο internet? Εγώ εχω μια σύνδεση PSTN Germanosnet ετήσια εδω και 15 μέρες και άλλοτε συνδέεται και άλλοτε όχι. Με άλλες συνδέσεις μπαίνω κανονικά. Επίσης μερικές φορές "σέρνεται" και δεν γίνεται απροσκοπτα η λήψη δεδομένων, αλλά καθυστερεί αρκετά. Υποψιάζομαι ότι μάλλον φταίει η υποδομή του δικτύου της HOL διότι με αυτή συνεργάζεται ο Γερμανος. Ξέρει κανείς τι φταίει και αν όντως είναι θέμα δικτύου και δεν διορθωθεί μπορώ να κάνω διακοπή συμβολαίου και να μου επιστραφούν τα χρήματα? Σε ποιον να απευθυνθώ?ΥΓ: έχω επανηλειμμένα καλέσει το technical support του γερμανού και δεν μου έχουν δώσει μια πειστική απάντηση. Επίσης το site ths www.germanosnet.gr δεν λειτουργεί πλήρως κα8ώς δεν ανοίγει το link -> account info και η διεύθυνση e-mail support@germanosnet.gr δεν λειτουργεί (μου βγάζει mailer demon). Τι μου προτείνετε να κάνω?Αγανακτισμένος πελάτης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouraklas Φεβρουάριος 20, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 to provlhma ofeiletai sth hol eixe sumbei to idio se ena filo mou.pare thn hol kai pes tous na sou kopsoun thn sundesh kai na sou dwsoun ta lefta pisw an kai einai ligo duskolo...Edit: Ελληνικά... την επόμενη φορά.. έτσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
johny111 Φεβρουάριος 21, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Φίλε poet αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με μία ετήσια PSTN σύνδεση του Γερμανού. Από τα Χριστούγεννα που την αγόρασα δεν έχω σοβαρό πρόβλημα με την ταχύτητα σύνδεσης (downloading) όταν όμως καταφέρνω να συνδεθώ!! Ειδικά εδώ και περίπου ένα μήνα το πράγμα πάει από το κακό στο χειρότερο. Συχνά τυχαίνει να κάνω, χωρίς υπερβολή, 5, 6 ή και 7 προσπάθειες μέχρι να καταφέρω να συνδεθώ. Το ποιο σύνηθες παράθυρο που βγάζει είναι «Η προσπάθεια σύνδεσης απέτυχε γιατί το μόντεμ ή άλλη συσκευή στον απομακρυσμένο υπολογιστή δεν λειτουργεί»!! Δεν ξέρω πολλά από αυτά. Να αποδώσω το πρόβλημα στο ότι δεν υπάρχει ικανός αριθμός διαθέσιμων γραμμών από την germanosnet; Η μεγάλη ειρωνεία είναι ότι περνώντας σήμερα έξω από ένα κατάστημα του Γερμανού είδα ένα μεγάλο stand/διαφημιστικό με ύψος ενός ανθρώπου «Η φθηνότερη σύνδεση της αγοράς κτλ.»!!!!!! Μου άναψαν τα λαμπάκια! Φτιάξτε πρώτα αξιόπιστες υπηρεσίες και μετά βγείτε να τις διαφημίσετε ρεεεεεεεε. Κρίμα και είχα σε υπόληψη την αλυσίδα. Τώρα και εγώ δεν ξέρω πώς να αντιδράσω. Αισθάνομαι ότι με έχουν ΚΛΕΨΕΙ. Στο ΙΝΚΑ δεν νομίζω να μπορώ να απευθυνθώ μια και δεν νομίζω να μπορώ να αποδείξω το πρόβλημα. Έχει κανείς καμιά ιδέα ; Είναι γενικό το κακό με τις PSTN του Γερμανού; Link to comment Share on other sites More sharing options...
poet Φεβρουάριος 21, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Φίλε Johny111 οι άνθρωποι δεν παίζονται. Εχω επικοινωνήσει επανηλλειμένα με το technical support του Γερμανού και τι μου λένε!!! Ότι φταίει το modem μου τη στιγμή που τους εξηγώ ότι συνδέομαι με άλλες συνδέσεις! Πώς είναι δυνατόν το modem να φταίει μονο για τη σύνδεση του Γερμανού κι όχι για άλλες όπως Tellas, Vodafone. Είναι φανερό ότι δεν έχουν να πουν κάτι ουσιαστικό, και αντί να παραδεχθούν ότι το δίκτυό τους θέλει αναβάθμιση μου λένε ότι φταίει το modem μου. ΑΠΑΤΗ!!!ΑΠΑΤΗ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Φεβρουάριος 22, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από mouraklas to provlhma ofeiletai sth hol eixe sumbei to idio se ena filo mou.pare thn hol kai pes tous na sou kopsoun thn sundesh kai na sou dwsoun ta lefta pisw an kai einai ligo duskolo... Edit: Ελληνικά... την επόμενη φορά.. έτσι; Ετσι για να φενεται DJD... :) Καλος Ηρθατε παιδια στο the lab................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Φεβρουάριος 22, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Με το συμπάθειο.... Καλωσήρθατε στον παλαβό κόσμο της HOL !!!!!!καμμένος χρήστης της εν λόγω ''εταιρίας'' και εγώ έχω ξοδέψει αμέτρητες ώρες με το προσωπικό της τεχνικής υποστήριξης και η μόνιμη επωδός τους είναι ότι δεν είναι συμβατό το μοντεμ με το ''νεότατο'' πρωτόκολλο V.90 !!!!! (?). και παρ'όλα τα initialization strings και τα 3 μοντεμ που έχω δοκιμάσει τον τελευταίο χρόνο, εξακολουθώ να γράφω κάθε μήνα στον πΟΤΕ πάνω απο 300 κλήσεις ΕΠΑΚ για να συνδεθώ το 10% απο αυτές, με συνήθη πλέον μυνήματα τα 619, 629, και 721. Και το πιό αστείο είναι ότι με πήρανε μεσημεριάτικα για να μου ''προσφέρουν'' αννανέωση συνδρομής.... αμ δε σφάξανε !!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Φεβρουάριος 22, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Θα συμφωνήσω και γω ότι το πρόβλημα είναι στο δίκτυο της εταιρείας η οποιά παρέχει στο Γερμανο το δικό της δίκτυο για να εξυπηρετήσει τους πελάτες της(εφόσον δεν διαθετει ο γερμανός δικό του). Δεν ξέρω αν είναι η ΗΟL αλλά το ίδιο μύνημα και η αδυναμία σύνδεσης εμφανίζει και η σύνδεση του πανεπιστημίου. Λίγο που το έψαξα το θέμα μάλλον αδυνατεί να εξυπηρετήση ο server το πλήθος των κλήσεων που δέχεται για να δόση πρόσβαση στο internet.Και σε μένα συνδεέται κατευθείαν με άλλες εταιρέιες αλλα με authnet θελεί λίγη προσπάθεια. Γιατί όμως ρε παιδια τα σκάτε σε εταιρείες που δεν έχουν δικό τους δίκτυο και βασίζονται σε άλλους ειδικά όταν είναι νεοσύστατες εταιρείες?Τουλάχιστον η Authnet είναι τζάμπαΠάντως Hol που είχα παλιότερα ήταν απο τις καλύτερες συνδέσεις που είχα δοκιμάσει, προφανώς δεν είναι πια Link to comment Share on other sites More sharing options...
poet Φεβρουάριος 22, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Τελικά απ'ότι βλέπω παιδιά κι άλλοι είχατε το ίδιο πρόβλημα με την HOL!! Είναι δηλ. θέμα "εταιρίας". Μπορεί να γίνει διακοπή σύνδεση και επιστροφή των χρημάτων; Θα το μαθω σήμερα που 8α πάω στο Γερμανο όπου την αγόρασα την κωλοσύνδεση και να δω τι θα μου πούνε. Οι άχρηστοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Φεβρουάριος 22, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Ρε παιδια πολυ απλα καντε συνδεση vodafone...και παρτε δωρεαν account για καθε φορα που ο λογαριασμος σας ειναι πανω απο 17 eyro... Με την συγκεκριμενη δεν ειχα ποτε προβλημα και παντα μεγαλες ταχυτητες...οσο γινεται δλδ για 56 κ....εχω κατεβασει και σταθερα με 6 kb...ενα φεγγαρι...(οσοι εχουν dsl μην τολμησουν να γελασουν διοτι......) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Φεβρουάριος 23, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 Εγώ πάντως που έχω ISDN με την HOL, δεν έχω κανένα πρόβλημα απολύτως.Μια χαρά συνδέομαι (είμαι όμως εκτός Αθηνών, συνδέομαι στον κόμβο της Λειβαδιάς) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.