Jason_ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2009 Επικρατούσε και επικρατεί ένας πανικός στο δωμάτιο μου...:044: Μέχρι την τρίτη θα έχω ανεβάσει φωτογραφίες τελειωμένο :096:
Paintstar Οκτώβριος 2, 2009 #2 Οκτώβριος 2, 2009 Και τι μας νοιαζει το δωματιο ρε φιλε?? Αντε να δω τι φτιανς εκει
Nemesis1442169105 Οκτώβριος 3, 2009 #3 Οκτώβριος 3, 2009 Μέχρι την τρίτη θα έχω ανεβάσει φωτογραφίες τελειωμένο :096:Στο δωμάτιο αναφέρεσαι? :044:Καλη επιτυχία και σε σένα και ελπίζω να δούμε περισσότερα σύντομα!
Jason_ Οκτώβριος 3, 2009 Author #4 Οκτώβριος 3, 2009 Και τι μας νοιαζει το δωματιο ρε φιλε??Ποπό κακία.. hahahahaha
gblakas Οκτώβριος 4, 2009 #6 Οκτώβριος 4, 2009 η pic είναι πολύ γενική, σαν να βλέπω 2 pc στο δωματιο. σε ποιο αναφέρεσαι man ?
Jason_ Οκτώβριος 4, 2009 Author #7 Οκτώβριος 4, 2009 Σε αυτό πάνω στο τραπέζι αλλα τώρα έτσι όπως έγινε καμια σχέση με αυτό που βλέπεις Stay tuned για φωτογραφίες
Jason_ Οκτώβριος 4, 2009 Author #8 Οκτώβριος 4, 2009 Είπα να το κάνω black & White και κάποια κοψίματα γιατί βαρέθηκα τα μπλε φωτάκια τους σωλήνες και τα χρώματα.. Αρχίζουμε με ένα βάψιμο των ανεμιστήρων.. Έλικες άσπροι και το υπόλοιπο μαύρο.Έβαψα και τις γρίλιες όλες μαύρες Βγάζοντας πρώτα όλα τα led που είχαν πάνω και κλείνοντας το κύκλωμα με χαρτοταινία για να μην βαφτεί Βάφτηκαν όλα τα πλαστικά κλίπ για την είσοδο των drive και των σκληρών δίσκων. Βάφτηκε και το spu άσπρο όπως και το drive Όλες οι βίδες γίναν άσπρες. από τις βίδες που κρατάνε την μητρική στο backplate μέχρι και των ανεμιστήρων Είχα στο ράφι ένα fan cooler για τις μνήμες μου και είπα να το βάλω βάφοντας το όμως πρώτα άσπρο και αυτό Στο πάνω μέρος του υπολογιστή θα μπει ένα πανελάκι για την ένδειξη θερμοκρασίας του επεξεργαστή.(Για το νερό προοριζόταν αλλα μπήκε cpu) Κόπηκαν πλαστικά για όλη την πρόσοψη όπως και για το πλαϊνό παράθυρο που είχε κάτι "νεύρα" τα οποια και έκοψα και ανοίχτηκε μια τρυπα για να φυσάει αέρας στην κάρτα γραφικών. Μπροστά θα μπούνε άλλοι 2 δωδεκάρηδες. Τελικό αποτέλεσμα. Ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Γιώργο (κοπρίτη) για τις τρεις τρύπες που μου άνοιξε για τους ανεμιστήρες θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας. Αν σας αρέσει και αν όχι?τι? Το όλο project πως ξεκίνησα και που έφτασα μπορείτε να το βρείτε εδώ
gblakas Οκτώβριος 4, 2009 #10 Οκτώβριος 4, 2009 Απλο,λιτο και απεριττο..Απίστευτο,αυτό είχα στο μυαλό μου πριν διαβάσω το μήνυμα σου....lol...όντως απλό και πολύ όμορφο. σουλουπωμένο σωστά και περιποιημένο!άξιος φίλος μου άρεσε πολύ! να ρωτήσω κάτι Man,αυτό γύρο από την λάμπα,είναι μαζί 'η extra ?
Jason_ Οκτώβριος 4, 2009 Author #11 Οκτώβριος 4, 2009 Είναι πλαστικό uv (ήταν) που μπαίνει γύρο από τους σωλήνες γιατί όταν κάνουν μεγάλη κλίση λυγίσουν . Όταν βάζεις αυτό το ελατήριο δεν το αφήνει να τσακίσει Δεν το χρειαζόμουν εκεί γιατί σπάει μετά από λίγο καιρό και την ζεστη που δημιουργείται μέσα στον υπολογιστή οποτε το έβαλα γύρο γύρο από την λάμπα να δείξει πιο όμορφη Πιστεύω να σε κάλυψα πλήρως. Ευχαριστώ Νίκο και gblakas για τα καλά λόγια EDIT: Μου μένουν και 2 αυτοκόλλητα να βάλω.. Ένα στο ψυγείο και ένα κάτω δεξιά στο διάφανο πλαϊνό Θα ανεβάσω photos μόλις τα πάρω και τα κολλήσω
Skyline1 Οκτώβριος 5, 2009 #13 Οκτώβριος 5, 2009 Το pc είναι πολύ ωραίο αλλά όταν είδα αυτό: Το όλο project πως ξεκίνησα και που έφτασα μπορείτε να το βρείτε εδώ ... παραξενεύτηκα.. και στην αρχή το είχες πολύ ωραίο απλά άλλο στιλ!!! Γιατί τα άλλαξες όλα???
Jason_ Οκτώβριος 5, 2009 Author #14 Οκτώβριος 5, 2009 Μια αλλαγή ποτε δεν κάνει κακό. Όπως είπα στην αρχή.. βαρέθηκα τα μπλε φωτάκια και τις βλακείες Σάρεσε πιο πολύ παλιά θες να μου πεις?
Skyline1 Οκτώβριος 5, 2009 #15 Οκτώβριος 5, 2009 Το ίδιο με πριν (μου αρέσει) απλά μου φάνηκε υπερβολή να τα αλλάξεις όλα... Επίσης το πριν ήταν πολύ εντυπωσιακό στο σκοτάδι.. αυτό που έχεις είναι πιο εντυπωσιακό στο φως. Πολύ ωραίο είναι και έτσι απλά ίσως να ήταν καλύτερα ανά άφηνες διαφανείς τους σωλήνες υδρόψυξης και κανένα φως..
Jason_ Οκτώβριος 5, 2009 Author #16 Οκτώβριος 5, 2009 Έχω λάμπες uv μέσα) Όπως και το λάστιχο είναι uv. Δεν έχω τραβήξει καμια photo με τελείως "κλιστ" φώτα και ανοιγμένες λάμπες
junior-21- Οκτώβριος 5, 2009 #17 Οκτώβριος 5, 2009 εγώ πάντως το προτιμώ έτσι...!είναι πολύ πιο διακριτικό και προσεγμένο
Skyline1 Οκτώβριος 5, 2009 #19 Οκτώβριος 5, 2009 Βασικά όντως είναι πιο πρωτότυπο... (αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι οι ανεμιστήρες!!! ΥΓ βάλε καμια photo στα σκοτάδια (αν θες).
Hodad1442169305 Οκτώβριος 5, 2009 #20 Οκτώβριος 5, 2009 Πολύ ωραία δουλειά Jason.Μια πρόταση δική μου (αν και είναι λεπτομέρια) να βάλεις μαύρα sleeves σε όλα τα καλώδια του τροφοδοτικού (π.χ. στα molex για τους δίσκους).
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.