Jump to content

Σταθερο γραμμα σε εξωτερικο σκληρο

AkisD

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδια, παρακαλω για την βοηθεια σας για ενα προβλημα που αντιμετωπιζω. Εχω δυο εξωτερικους σκληρους mybook τους οποιους θελω να εχουν παντα το ιδιο γραμμα, οποτε ακομα και οταν ειναι κλειστοι και συνδεσω καποιον αλλο εξωτερικο η αλλη συσκευη να μην αλλαζουν γραμμα. Και το προβλημα ειναι οτι τους εχω κοινοχρηστους και αν αλλαξουν γραμμα παιρνει αρκετη ωρα να ξαναγινει κοινοχρηστος δισκος 1 τερα.

Η βλακεια ειναι οτι το ειχα κανει παλιοτερα και θυμαμαι με καποιο τροπο εφτιαχνες μια συντομευση του σκληρου και μετα εκανες αυτη κοινοχρηστη. Το ειχα βρει στο γοογλη αλλα πλεον ξαναδινοντας την ιδια περιγραφη μου βγαζει σχεδον αποκλειστικα λινκς για πωληση και γενικα ασχετα. Ξερει κανεις να βοηθησει?

Ευχαριστω

Start-> Settings -> Control -> Panel -> Administrative Tools -> Computer Management -> Disk Management

Δεξι κλικ στουε δίσκους που σε ενδιαφέρει κα΄που έχει απιλογή Change Letter.

Τελικα το θυμηθηκα πως γινεται. Για οποιον ενδιαφερεται κανεις τα εξης. Φτιαχνεις ενα φακελο στο c: με το ονομα που θελεις να εχει ο σκληρος σου. Μετα στο diskk management διαλεγεις το change letter.. αλλα δεν πατας change αλλα το add, και κανεις mount το σκληρο στον φακελο που εφτιαξες( που γινεται ntfs folder). Τωρα αυτον τον φακελο μπορεις να τον κανεις share και το link στους αλλους υπολογιστες μενει παντα σταθερο ακομα και αν βγαλεις και ξαναβαλεις τον σκληρο και το πιο σημαντικο δεν χρειαζεται να τον ξανακανεις share.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.