gblakas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2009 καλησπέρα, με την σειρά μου θα ήθελα και εγώ να δηλώσω συμμετοχή στο διαγωνισμό. Σε περίπτωση που η συμμετοχή μου διακριθεί μέσα στα 20 κουτιά που θα βρεθούν στο Αthnes Digital Week, δυστυχώς δεν θα μπορέσω να παραβρεθώ στο event αυτό, λόγου επαγγελματικών υποχρεώσεων (βρίσκομαι 450κμ μακριά και δεν μπορώ να πάρω άδεια από την δουλειά μου)…… ΟΜΩΣ θα με αντιπροσωπεύσει ο πολύ καλός μου φίλος και μέλος της παρέας μας nectons . *να ευχηθώ καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες και στους διοργανωτές (Σχετικά με την κατασκευή μου) Oι πρώτες εργασίες στην κατασκευή του κουτιού άρχισαν το Απρίλιο του 2009 δηλαδή περίπου πριν 6 μήνες, Oλοκληρώθηκε πρόσφατα αλλά δεν έχει τεθεί σε λειτουργία ακόμη. Mένουν μερικές λεπτομέρειες και πιστεύω μεχρι το διαγωνισμό να ειναι ετοιμο. Το project ονομαζετε "ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΑΣ" Θα ανεβάσω μερικές φωτογραφίες σχετικά με : -Το κουτί που modaριστικε -τα υλικά/προϊοντα που χρησιμοποίησα -πως το κατασκεύασα και τέλος το αποτέλεσμα, που εύχομαι να σας είναι αρεστό . Είναι παλιό κουτί της altec,σχετικά μικρό (midi) ΧΑΛΚΟΣΩΛΗΝΑ Φ 15ΜΜ ΓΩΝΙΕΣ ΧΑΛΚΟΣΩΛΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΞΙ ΚΑΠΑΚΙ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΟΥΜΠΙΟΥΤΕΡΑΚΙ ΠΡΑΞΕΩΝ ΕΝΑ 2ΠΛΟ ΨΥΓΕΙΟ ΑΝΤΛΙΑ 220 volt ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ 2Χ12cm ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΨΥΓΕΙΟΥ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ 24 cm WATERBLOCKS ΨΗΦΙΑΚΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ
gblakas Σεπτέμβριος 29, 2009 Author #2 Σεπτέμβριος 29, 2009 ME TIΣ ΧΑΛΚΟΣΩΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑ ΕΝΑ ΨΥΓΕΙΟ ΔΕΞΙ ΚΑΠΑΚΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΠΑΚΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΡΟΣΟΨΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΒΑΨΙΜΟ
Paintstar Σεπτέμβριος 29, 2009 #5 Σεπτέμβριος 29, 2009 ΠΟλυ εντυπωσιακο,Συγχαρητηρια για το μερακι και τον χρονο που διεθεσες για το τελικο αποτελεσμα!
lunatic89 Σεπτέμβριος 29, 2009 #6 Σεπτέμβριος 29, 2009 Φιλε μου ενταξει τι να πουμε τωρα?Ειναι απλα καταπληκτικο.....
Nemesis1442169105 Σεπτέμβριος 29, 2009 #8 Σεπτέμβριος 29, 2009 Μπράβο, ωραίος, ανυπομονώ να το δω κι από κοντά....!!!
Linos801442169065 Σεπτέμβριος 30, 2009 #9 Σεπτέμβριος 30, 2009 Πολυ ωραια δουλεια.Μπραβο.Χαιρομαι που μου εστειλες και τα στοιχεια σου με PM ωστε να κανονισουμε τις λεπτομερειες προκειμενου το project σου να ειναι στο φετινο event.
tzitzibp Σεπτέμβριος 30, 2009 #10 Σεπτέμβριος 30, 2009 φανταστικό!ψάξε για διαγωνισμούς!ελπίζω να το δω από κοντά.....
gblakas Οκτώβριος 1, 2009 Author #12 Οκτώβριος 1, 2009 ευχαριστω πολυ,να ειστε καλα ολοι σας και ευχομαι ο διαγωνισμός και γενικα το event να εχει μεγαλη επιτυχια και πολλες συμετοχες!
skydiver Οκτώβριος 10, 2009 #14 Οκτώβριος 10, 2009 Είσαι καλλιτέχνης φίλε! Μπράβο, πολύ ωραίο σαν ιδέα και στην υλοποίηση... έσκισες!
Angelman1442169271 Οκτώβριος 12, 2009 #15 Οκτώβριος 12, 2009 Φίλε είσαι άψογος!! Φοβερό το αποτέλεσμα και το όλο σκεπτικό!! Ένα μεγάλο μπράβο και από μένα! Καταπληκτική δουλειά!! :luxhello::041:
mariosalice Οκτώβριος 12, 2009 #18 Οκτώβριος 12, 2009 Είσαι ωραίος. Μπράβο. Πολύ ωραία χρώματα και το hand made ψυγείο όλα τα λεφτά.Θα έλεγα να βάλεις μεταλλικά προστατευτικά στους ανεμιστήρες του ψυγείου, μήπως κατά λάθος κάποιος βάλει το χέρι του εκεί.
gblakas Οκτώβριος 12, 2009 Author #19 Οκτώβριος 12, 2009 Θα έλεγα να βάλεις μεταλλικά προστατευτικά στους ανεμιστήρες του ψυγείου, μήπως κατά λάθος κάποιος βάλει το χέρι του εκείαρχικά τα τοποθέτησα και δε μου γέμισαν το μάτι και τα έβγαλα!είναι νίκελ,μήπως να τα άλλαζα χρώμα?τι χρώμα θα πήγαινε μαύρο , πράσινο η όπως να τα αφήσω ετσι νικελ?
gblakas Οκτώβριος 15, 2009 Author #20 Οκτώβριος 15, 2009 Επειδή πολλοί με ρωτούν σχετικά κε το χαρακτήρα που αποφάσισα να του δώσω και την ονομασία πυρηνικός αντιδραστήρας, θέλω να αναφέρω μερικές λεπτομέρειες που δεν διακρίνονται στην κατασκευή μου η μάλλον δεν έγιναν κατανοητές .Καλά ..όλα τα παρακάτω μπορεί να ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας μου αλλά ,Κάπως έτσι εμπνεύστηκα το όλο θέμα και ελπίζω να άγγιξα την πραγματικότητα .Αρχικά είχα φανταστεί ότι το πράσινο υγρό είναι ένα πυρηνικό στοιχειό που πρέπει να μείνει σε χαμηλή θερμοκρασία .Έτσι το υγρό κυκλοφορεί στο σύστημα και το ψύχουν τα ψυγεία .Τώρα..… σε κάποιο σημείο στο επάνω μέρος υπάρχει μια διαρροή … εξου και τα νερά-τρεξίματα που σχεδίασα ..είναι και ίδιο χρώμα μα το αντιψυκτικό .στο κάτω μέρος υπάρχει μια πυρηνική ζώνη ασφαλείας ,που σε προειδοποιεί για τον κίνδυνο μέχρι εκείνο το σημείο .οι διακόπτες μπροστά συμβολίζουν την υψηλή τάση του συστήματος .τέλος.. φτάνω στο κομπιουτεράκι που τοποθέτησα, αν και πιστεύω είναι πολύ τραβηγμένο .ίσως επηρεάστηκα από πολλές ταινίες επιστημονικής φαντασίας του διαστήματος που παρακολουθώ, έτσι σκέφτηκα για να μπεις σε δωμάτια ασφάλειας θα πρέπει να πληκτρολογήσεις τον κωδικό όσοι το δουν από κοντά θα καταλάβουν ότι ειναι πλήρως λειτουργικό . όπως ανάφερα και παραπάνω μπορεί να μην άγγιξα την πραγματικότητα με την υλοποίηση των σκέψεων μου αλλά όλοι μας ,λίγο πολύ έχουμε φαντασία !!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.