Jump to content

ACER ASPIRE 1673WLMi εντυπώσεις....

psilos2000

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μετά απο έντονο ψάξιμο στο net, κ σύμφωνα με τις ανάγκες του φίλου που μου ανέθεσε την αγγαρεία, βρήκα οτι η πιό "τίμια" προσφορά ήταν η ακόλουθη:

ACER ASPIRE 1673WLMi στα 1173 euro (F.P.A included)

P4 3.2GHz.

15.4" wide XTFT

512 MB DDR SDRAM (2x256).

60GB.

CD-RW / DVD-RW Dual layer.

ATI Mobility Radeon 9700 με 64 MB deticated memory.

Modem 56Kbps, V.92.

Fast Ethernet 10/100Mbps,Wi-Fi IEEE 802.11b, IEEE 802.11g

Τον παρήγγειλα την παρασκευή , οπότε αύριο μεθαύριο θα τον έχω στα χέρια μου

Η ανταμοιβή μου για αυτήν την αγγαρεία, θα είναι να παίξω μαζί του για μια βδομάδα.

Θα σας πω τις εντυπώσεις μου, για όποιον ενδιαφέρεται...:alien:

για τα λεφτα του ειναι τιμια.αν και ο 3.2 και οχι σεντρινο θα ειναι προβλημα.....επισης καλο ηταν να ειχε 1χ512 ή 2χ512μνημη και οχι 2χ256.δυσκολια στην αναβαθμιση........αν και εγω δεν θα διεθετα κατω απο 1600-1700ευρω για ενα φορητο.....δυστυχως τα κομματια που αξιζουν εκει κυμαινονται.......

δυσκολα θα βρείς φορητό με 1χ512 ....

μια χαρα ειναι ο 3,2.

τον Αcer Aspire 1524 τον κοίταξες?

1700euro σκέφτηκα να δώσω αλλα ειναι πολλα λεφτά και σε λιγο χρονικο διάστημα θα έχει χάσει την αξία του ...

• 2 weeks later...

Το δούλεψα λιγάκι το 1673WLMi και έχω ψιλοκολήσει....και το WiFi όλα τα λεφτά....συνδεδεμένο με το desktop με adsl και σερφάρισμα στο κρεβάτι ξάπλα.....είναι και γρήγορο το άτιμο(3.2g)....:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.