KoTs82 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2009 Για σας παίδες! Παρακάτω σας παραθέτω μερικές φωτό απο το pc που moddαρα φέτος το καλοκαίρι. Ήταν ένα απλό pc σε κουτί Armor LCS της Thermaltake άλλα απο την στιγμή που μπήκε η δεύτερη κάρτα γραφικών μου μπήκε η ιδέα να το κάνω full υδρόψυκτο και κατά συνέπεια πήρα φόρα και άλλαξα όλα του τα σωθηκά. Εδώ το pc πριν το modding: Core 2 Duo 2,66Ghz Asus p5n32e-sli plus 2gb Ram 2x8800 gts 640mb Και παρακάτω το pc μετά το modding Intel i7 920 2,66Ghz Asus P6T 3Gb Ram 2x8800Gts 640Mb Έκανα κάποια κοψίματα με dremel για να περάσουν τα καλώδια και έπεσε ένα εσωτερικό βαψιματάκι Μπήκαν τα waterblocks στις κάρτες γραφικών Το παλιό ψυγείο μπήκε ανάποδα γιατί βόλευε καλύτερα και ένα μικρό πίσω Μια δοκιμή του χώρου που απομένει με την μητρική και το reservoir-τέρας δίπλα της Έτοιμη και η μητρική off the box με το Volcano 4005 Έβαλα και το παλιό reservoir με τις 2 αντλίες της Thermaltake Εδώ βλέπετε μια κόλαση από καλώδια που έπειτα μπήκαν στην θέση τους Πρώτα έκανα ένα τεστάκι με τις αντλίες μόνο και τους ανεμιστήρες να δουλεύουν με το απαραίτητο βραχυκύκλωμα στο 24pin connector Το μοβ που φαίνεται στην φωτό με φως είναι 3 led που έβαλα αλλά αν τα έβγαζα και αυτά θόλωνε η φωτό Και εδώ έτοιμο με όλες τις συνδέσεις και την τροφοδοσία της CPU (όσοι το πρόσεξαν...) Ελπίζω να το φέρω στην έκθεση για να δείτε το μπροστινό μέρος, το πίσω μέρος και περισσότερες λεπτομέρειες από κοντά Θα τα πούμε στην έκθεση με pc ή χωρίς
Linos801442169065 Σεπτέμβριος 19, 2009 #2 Σεπτέμβριος 19, 2009 Καλωσηρθες.Ανοιγεις τον δρομο του moddig contest καθως προκειται για την 1η συμμετοχη για φετος.Περιμενουμε οπωσδηποτε να το δουμε και απο κοντα.Για να επικοινωνησουμε απευθειας, στειλε μου PM ωστε να σου δωσω και το νουμερο του κινητου μου.Υ.Γ. Καποιες φωτογραφιες δεν τις βλεπω.
KoTs82 Σεπτέμβριος 19, 2009 Author #3 Σεπτέμβριος 19, 2009 Άντε βρε καλή αρχή να σπάσει ο πάγος και να 100στήσουνε!! Μην ντρέπεστε λίγο χρόνο αφιερώστε Αν δεν βλέπετε κάποια φωτό τις έχω βάλει όλες εδώ http://img524.imageshack.us/gal.php?g=palior.jpg
pokemon6401442169101 Σεπτέμβριος 25, 2009 #5 Σεπτέμβριος 25, 2009 Έτοιμη και η μητρική off the box με το Volcano 4005 Απο θερμοκρασίες πως πας; πολύ καλή μου φαίνεται, πόσο την είχες πάρει;
TASOS Σεπτέμβριος 25, 2009 #6 Σεπτέμβριος 25, 2009 Αν δέν κάνω λάθος ... το υγρό - οι σωληνώσεις είναι UV reactiveΠιθανόν να έδειχνε καλύτερα με λίγο περισσότερο φωτισμό.
Skyline1 Σεπτέμβριος 25, 2009 #7 Σεπτέμβριος 25, 2009 Αν δέν κάνω λάθος ... το υγρό - οι σωληνώσεις είναι UV reactiveΠιθανόν να έδειχνε καλύτερα με λίγο περισσότερο φωτισμό. +10000 Είμαι απόλυτα συμφώνως!! θα δείξει πιο πονηρό και όμορφο!
KoTs82 Σεπτέμβριος 25, 2009 Author #8 Σεπτέμβριος 25, 2009 Απο θερμοκρασίες πως πας; πολύ καλή μου φαίνεται, πόσο την είχες πάρει;Σε ideal έχω 39.5 στην cpu και 38 στο mobo.Σε load δεν έχω κοιτάξει.Τιμή αν θυμάμαι καλά ήταν κάπου στα 50 euro από το εξωτερικό.Δοκίμασα λάμπες uv αλλά δεν μου άρεσε, παραήταν φωτεινό.Γιαυτό αρκέστηκα σε ένα τριπλό uv led.Ήδη έχει δυο μπλε ανεμηστήρες μπροστά, έναν μέσα κ έναν κόκκινο στην cpu.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.