serpico75 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2009 Ανοίγοντας τον υπολογιστή εμφανίζεται το μήνυμα "read ROM error".Έχει κανείς γνώμη για τί πρόκειται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
αντωνης 55 Σεπτέμβριος 18, 2009 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2009 Ανοίγοντας τον υπολογιστή εμφανίζεται το μήνυμα "read ROM error".Έχει κανείς γνώμη για τί πρόκειται;οταν αρχιζει να μπαινει στα windows?που ακριβως στο βγαζει αυτο ?στην welcome screen του mobo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Σεπτέμβριος 18, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2009 στη welcome screen του boot Link to comment Share on other sites More sharing options...
αντωνης 55 Σεπτέμβριος 18, 2009 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2009 στη welcome screen του bootπας για format(γνωμη μου) αλλα πριν το κανεις δοκιμασε να κανεις repair!αυτο το error σημαινει οτι κατι λεπει η κατι δεν διαβαζει σωστα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
backgroundman Σεπτέμβριος 18, 2009 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2009 στη welcome screen του bootΔεν έχει σχέση με τα Windows αλλα με το bios του m/b.Μπορείς να μπεις στο bios?Αν ναι τότε φόρτωσε τα defaults στο bios και κάνε save.Αν παίξει πήγαινε και ξαναβάλε τις ρυθμίσεις σου.Αν δε μπορείς να μπείς στο bios, δοκιμασε να κανεις bios-upgrade και να περάσεις απο δισκέτα το ίδιο bios ή καποιο απο τα επόμενα (αν έχουν βγεί για το mobo σου).Αν δε μπορεί να γίνει update τότε κατι κακό έγινε με το bios Link to comment Share on other sites More sharing options...
αντωνης 55 Σεπτέμβριος 18, 2009 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2009 Δεν έχει σχέση με τα Windows αλλα με το bios του m/b.Μπορείς να μπεις στο bios?Αν ναι τότε φόρτωσε τα defaults στο bios και κάνε save.Αν παίξει πήγαινε και ξαναβάλε τις ρυθμίσεις σου.Αν δε μπορείς να μπείς στο bios, δοκιμασε να κανεις bios-upgrade και να περάσεις απο δισκέτα το ίδιο bios ή καποιο απο τα επόμενα (αν έχουν βγεί για το mobo σου).Αν δε μπορεί να γίνει update τότε κατι κακό έγινε με το biosφιλε μου το παλικαρι μου απαντησε στη welcome screen toy boot και οχι του mobo για αυτο του απαντησα ετσι.αν ειναι ετσι τοτε ισχυει η δικια σου διαδικασια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
backgroundman Σεπτέμβριος 19, 2009 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2009 φιλε μου το παλικαρι μου απαντησε στη welcome screen toy boot και οχι του mobo για αυτο του απαντησα ετσι.αν ειναι ετσι τοτε ισχυει η δικια σου διαδικασια!!Δε διαβάζει καμία ROM όταν εκκινούν τα windows. Η μόνη ROM που διαβάζεται είναι το BIOS.Προφανώς εννοούσε στο welcome του m/b. Link to comment Share on other sites More sharing options...
αντωνης 55 Σεπτέμβριος 19, 2009 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2009 Δε διαβάζει καμία ROM όταν εκκινούν τα windows. Η μόνη ROM που διαβάζεται είναι το BIOS.Προφανώς εννοούσε στο welcome του m/b.πρεπει να μας εξηγησει τοτε για να καταλαβουμε και εμεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.