malachaskos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2009 παιδία καλημέρα σημερα πήρα απο το πλαίσιο ένα πληκτρολόγιο με σύνδεση PS2 αλλά έχει καεί η θύρα PS2 του υπολογιστή μου και δοκιμασα να το βάλω με αντάπτορα USB... δεν μοθ το αναγνωρίζει κι γράφει unknown devise και μου λέει ότι αναφερει προβλήματα "πρόβλημα 43" παιδιά SOS!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Σεπτέμβριος 16, 2009 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2009 Επιστροφή το πληκτρολογιο δε παιζει ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
malachaskos Σεπτέμβριος 16, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2009 λογικά δεν πρέπει να έχει πρόβλημα το πληκτρολόγιο... γιατι δεν μοθ βλέπει οθτε το άλλο... αλλά είχα πάρει ένα με usb και το έβλεπε κανονικά αλλά το άλλαξα γιατι ήταν χαλασμένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Σεπτέμβριος 16, 2009 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2009 SP3 εχεις εγκατεστημενο στο λειτουργικο? (Υποθέτω ότι ειναι XP). Link to comment Share on other sites More sharing options...
malachaskos Σεπτέμβριος 16, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2009 έχω windows 7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Σεπτέμβριος 16, 2009 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2009 Οκ , επόμενη ερώτηση. Το έχεις δοκιμάσει σε ολες τις πορτες usb? Tι τροφοδοτικό εχεις? Μπορει το ρευμα να μην φτάνει επειδη το νεο πληκτρολογιο να εχει λιγο μεγαλυτερη κατνάλωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
malachaskos Σεπτέμβριος 16, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2009 ναι το δοκίμασα σε όλες το τροδοτικό είναι 550w. δεν πρέπει να έχει πρόβλημ λογικά. το βλέπει αλλά δεν το αναγνωρίζει και μου λεεί κοδικός σφάλματος 43. Link to comment Share on other sites More sharing options...
malachaskos Σεπτέμβριος 16, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2009 πήρα ένα με USB και όλα ΟΚ! ευχαριστώ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.