ARK Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2005 Υπάρχει ποθενά κανένα προγραμματάκι για να μάθει κανείς σήματα οδήγησης? (για δίπλωμα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Φεβρουάριος 20, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Όταν είχα πάει στα καταστήματα του Παπασωτηρίου στην Αθήνα είχα δει αυτό το cdακι: Autoschool Δεν ξέρω όμως πόσο βοηθάει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Φεβρουάριος 20, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 ειχα βρει εγω πριν 3-4 χρονια στο νετ ενα προγραμμα ηταν 17mb μου φένεται που είχε ολο το βιβλίο των σημάτων σε ερωτήσεις. . ψαξε κατι θα βρείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Φεβρουάριος 21, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Έχω κάνει ένα απλό προγραμματάκι σε PowerPoint.Θα στο στείλω τις επόμενες μέρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Φεβρουάριος 21, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από Kanonieris Έχω κάνει ένα απλό προγραμματάκι σε PowerPoint.Θα στο στείλω τις επόμενες μέρες. Θέλω και γώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Φεβρουάριος 24, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2005 Έχω πρόβλημα με την σύνδεση μου και το άρχείο είναι λιγάκι μεγάλο.Η θα περίμενετε καμία βδόμαδα η μπόρω να δώσω το cd στον καφέ της παρασκευής(την μεθεπόμενης) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.