Nick86 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2009 Καλησπερα σε ολους.Σκεφτομαι σιγα σιγα να φτιαξω μια custom υδροψυξη..Το προβλημα -απορια μου ειναι η εξης..Εχω το thermaltake spedo advanced και σκεφτομουν να βγαλω τον πανω 240αρι ανεμηστηρα και να τοποθετησω εκει ενα 360αρι ψυγειο με 3 12αρηδες απο το πισω μερος εψς μπροστα...Ειναι ομως αξιοπιστα τα ψυγεια??ή θα ξυπνησω κανα ωραιο πρωινο και θα το δω ολοκληρο μεσα στα νερα...??Και δεν εννοω απο κακη συναρμολογηση αλλα απο τρυπημενο ψυγειο και τα σχετικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokemon6401442169101 Σεπτέμβριος 14, 2009 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2009 Το ψυγείο η θα σου είναι τρύπιο από την πρώτη μέρα η καθόλου. Δεν υπάρχει περίπτωση να τρυπηθεί μετά παρά μόνο αν βιδώσεις πολύ τους ανεμιστήρες και τυπώσεις τους εσωτερικούς σωλήνες η βάλεις βιτριόλι.Επίσης πρόσεχε τους σφιγκτήρες να τους σφύξις καλά διαφορετικά σταγόνα σταγόνα θα αδειάζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick86 Σεπτέμβριος 15, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2009 Thanks φιλε μου.Απλα σκεφτηκα τα ψυγεια των αυτοκινητων που μετα απο καποια χιλιομετρα κανουν συνηθως τρυπες στο ψυγειο αλλα μαλλον ατυχης σκεψη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
viper1442169065 Σεπτέμβριος 15, 2009 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2009 Thanks φιλε μου.Απλα σκεφτηκα τα ψυγεια των αυτοκινητων που μετα απο καποια χιλιομετρα κανουν συνηθως τρυπες στο ψυγειο αλλα μαλλον ατυχης σκεψη... Και τα ψυγεία των αυτοκινήτων δεν τρυπάνε έτσι.Πρέπει να φάνει καμιά καλή πέτρα για να γίνει ζημιά.Αλλιώς θα βγάλουν και 250.000 χλμ χωρίς πρόβλημα. Όπως σου είπε και ο Pokemon, τις ενώσεις πρόσεξε με τους σωλήνες να έχεις καλά σφίξει και θα είσαι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Αύγουστος 8, 2010 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2010 και στη χειροτερη περιπτωση να αρχισει απο καπου καποια στιγμη να τρεχει, με λιγο σιλικονη (εκεινη που τη θερμαινεις) σε εκεινο το σημειο και θα κλεισει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.