Jump to content

Φωτογραφιες κινητων

learner

Recommended Posts

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

Εαν διαβασεις απο την αρχη αναφερω οτι εχω ακουσει αυτην την φημη. Τωρα εαν ισχυει η οχι δεν το εχω δει με τα ιδια μου τα ματια για να πω. Εχει τυχει ομως να δω αλλα πραγματακια συσκευες κτλ τα οποια με εξεπληξαν και δεν απορω εαν κατι τετοιο γινεται και στα κινητα... Και φυσικα δεν ειναι αναγκη να το κανουν μονο οι εταιρειες αλλα ο οποιοσδηποτε που παρει προσβαση σε ενα κινητο μεσω ας πουμε mobile - net (wap) κτλ....

Αυτα ειχα να πω. Το αν γινεται να μας υποκλεπουν η οχι δεν νομιζω να βγει καποιος και να μας πει οτι ισχυει και προπαντως να μας πει και τον τροπο δημοσια.

Αρχική απάντηση από totally_wired [21-02-2005 23:01]

Δεν ξέρω εάν σας το είπα αλλά τουλάχιστο σε 10 users από το thelab.gr βλέπω από την webcam τους κρυφά.

Χριστέ μου!!!Γυρνάω την κάμερα προς τον τοίχο αμέσως!!!:hehe: :hehe: Μάλλον λέω να την γυρίσω προς στην αφίσα της Πάμελα για να βλέπεις και κάτι ευχάριστο!!:rofl: :rofl: :rofl::hehe:

νομιζω οτι πολλοι απο εδω μεσα σπουδαζουν σε καποια σχολη πληροφορικης-ηλ.μηχανικων-επικοινωνιων κα...

μπορουν να μας πουν αν κατι τετοιο ειναι εφικτο?

και αν ναι μπορουμε να αντιληφθουμε ποτε "μας περνουν ματι"?

καλο παντως θα ειναι να μην αναπαραγουμε φημες γιατι ετσι χτιζονται οι μυθοι...

Να μην ξεχάσουμε να συμπληρώσουμε ότι οι hackers τηλεμεταφέρονται από πίσω σου όταν κάνεις συναλλαγές στο διαδίκτυο και σου κλέβουν τον αριθμό της πιστωτικής σου κάρτας για να πάνε να αγοράσουν χακερίστικα πράγματα, τρώνε μικρά παιδάκια και δεν στρώνουν το κρεββάτι τους.

Έλεος πια με αυτή τηνν ημιμάθια, όλα τα δαιμονοποιούμε... Κάπως έτσι ξεκίνησε και το κυνήγι των μαγισσών...

Αρχική απάντηση από astrolabos [Χθες, στις 23:42]

...οι hackers τηλεμεταφέρονται από πίσω σου όταν κάνεις συναλλαγές στο διαδίκτυο και σου κλέβουν τον αριθμό της πιστωτικής σου κάρτας για να πάνε να αγοράσουν χακερίστικα πράγματα, τρώνε μικρά παιδάκια και δεν στρώνουν το κρεββάτι τους.

:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:....

Αρχική απάντηση από astrolabos

Έλεος πια με αυτή τηνν ημιμάθια, όλα τα δαιμονοποιούμε... Κάπως έτσι ξεκίνησε και το κυνήγι των μαγισσών...

ουγκ! στην πυρα οι hackers !!!

τωρα περι τηλεφωνων εμενα με το κινητο μου ειναι χειροτερα τα πραγματα ...

οχι μονο με ακουνε αλλα τους ακουω κιολας , πολλες φορες μαλιστα με βοηθανε στο overclocking . πχ τι timmings να βαζω στις μνημες , τι tweakes να κανω κτλ κτλ :hehe:

Χμ ψοφατε για παρεξηγηση. Την εικονα που εβαλα την βρηκα εντελως τυχαια σε περιοδικο που διαβαζα και την βρηκα μετα αφοτου ξεκινησα να γραφω σχετικα με τις φωτογραφιες. Ειναι σχεδον ασχετο με το θεμα απλα το εβαλα σαν απλη ενημερωση το τι μπορουν να κανουν καποιοι . Ποσο μαλλον να κανουν hijacking το κινητο καποιου και να το εξουσιασουν ( :magic: ) . Τωρα εαν σαν φαινονται ολα παραξενα συγγνωμη αλλα ειμαι :OT: ..

παιδια δυστηχως γινεται,

και το κακο ειναι οτι δεν γινεται μονο αυτο...

αν θελουνε (ειτε ο provider ειτε o mobilohacker)

μπορουνε να πραγματοποιησουνε κληση απο το κινητο σου καπου αλλου οπου θελουνε. οπως επισης γινεται να ακουνε συνομιλια σου, οπως επισης γινεται να κανουνε Copy oλα τα περιεχομενα του κινητου σου και γενικως να εχουνε ολα τα features που εχεις και εσυ στο κινητο σου.

βασικα μπορουνε να κανουνε το οτιδηποτε.....

εκανα το ιδιο πραγμα για πλακα στο στρατο οταν ημουνα απο το κεπικ...ειναι πανευκολο.... Φιλος που δουλευει σε τηλεφωνικη εταιρεια μου εχει πει οτι το κανουνε αλλα συνηθως γινεται για χαβαλε, εκτος αν υπαρχει εντολη απο πανω οποτε γινεται...επισημα

οτιδηποτε κανεις, γινεται και remote, ασχετα αν σε εμας μοιαζει με σεναριο επιστημονικης φαντασιας

α και το κλασικοτερο ολων... εχεις το τηλ. κλειστο...ειτε κινητο ειτε σταθερο... και ο αλλος σου ανοιγει το μικροφωνο και ακουει οτι συμβαινει διπλα στο τηλεφωνο.. τρελλο γελιο... το εχω κανει... οχι σε κινητο ομως

Για να υποκλεψουν μυνηματα που εχουν σταλει απο το κινητο δεν χρειαζεται να τα παρουν απο το ιδιο το κινητο αλλα απο τον παροχεα. Επισης στο κειμενακι που εβαλε ο φιλος learner λεει οτι οι χακερ εισεβαλαν στον παροχεα και σε διαφορες υπηρεσιες οχι σε κινητα. Τωρα αν η Μυστικες Υπηρεσιες των ΗΠΑ ειναι τοσο χαζες που στελνουν απορρητα στοιχεια σε μηνυματα μεσω T-Mobile καλα να παθουν.

Επισης το να γινουν υποκλοπες συνομιλιων απο τον παροχεα, οπως ειπε και ο φιλος ζαρρας γινεται χωρις προβλημα αφου διαθετει τις απαραιτητες πληροφοριες για να το κανει οπως και να αντιγραψει περιεχομενα απο το κινητο. Τωρα ο mobilohacker (αλλα ζαρρας :) ) εχει πολυ πιο δυσκολη δουλεια γιατι πρεπει ωα σπασει καποια security features που εχουν τα κινητα.

Οποτε οτι μπορουν να υποκλαπουν συνομιλιες απο κινητα γινεται...πολυ πιο πολυπλοκα ομως απο οτι σε σταθερα τηλεφωνα.

Παίδες εγώ ενστερνίζομαι την άποψη ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΛΕΣ ΠΟΤΕ οπότε.....

πριν 30 χρονια αν τους ελεγες για υπολογιστη στο χερι σου(pad laptop) θα γελαγαν τουλαχιστον μεχρι να πάθουν ρίξη στομάχου....Αν το έλεγες πιο νωρίς(-40) τότε το ανευρισμα το είχαν άνετα.

Παίδες εγώ ενστερνίζομαι την άποψη ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΛΕΣ ΠΟΤΕ οπότε.....

Αν και εγω ειμαι γενικα(και αοριστα) υπερ αυτου του ρητου,οταν προβαλεται ως επιχειρημα συμβαινουν σε μενα η ριξη στομαχου και το ανευρισμα....

α και το κλασικοτερο ολων... εχεις το τηλ. κλειστο...ειτε κινητο ειτε σταθερο... και ο αλλος σου ανοιγει το μικροφωνο και ακουει οτι συμβαινει διπλα στο τηλεφωνο.. τρελλο γελιο... το εχω κανει... οχι σε κινητο ομως

δλδ υπαρχει περιπτωση σε ενα κλειστο κινητο που δεν ειναι πειραγμενο η παγιδευμενο να (remote)

υποκλαπουν συνομιλιες και αλλα data?

επετρεψε μου να αμφιβαλλω.

Επειδη αρκετα ατομα αμφιβαλλουν και ισως με το δικιο τους απο την στιγμη που δεν εχουν δει καποια πραγματακια ειναι δικαιολογημενο.

Λοιπον σχετικα με τα κινητα. Και κλειστο να ειναι μπορουν να σε ακουσουν τι λες. Δηλαδη λειτουργει σαν ασυρματος (βεβαια εδω μιλαμε για κυψελες [cells] του οποιου το press το ελεγχει αυτος που θελει να κρυφακουσει. Εξου και το γεγονος που σε συμβουλια επιχειρησεων(πολυ ιδιωτικες συναντησεις) αναγκαζουν τα ατομα να κλεισουν τα κινητα τους και να αφαιρεσουν και την μπαταρια. Τραβανε τις κουρτινουλες οχι για να μην τους βλεπουν (μπανιστηρι) αλλα για αλλους λογους .... και καποια αλλα πραγματακια που δεν χρειαζεται να αναφερθουν εδω γιατι ισως να παραβουμε καποιους κανονες του forum. .

Αυτα ειχα να γραψω με πολυ απλα λογακια(ακομα και μικρα παιδακια θα καταλαβουν)...

Τωρα εαν καποιοι συνεχιζουν να μην θελουν να πιστεψουν αυτα(Ποσος που μας νοιαζει) δικαιωμα τους αλλα και δικο μας δικαιωμα ειναι να πιστευουμε καποιες σκεψεις μας.

Αυτα χωρις να θελω να θιξω καποιους και ουτε να ειρωνευτω επισης, οπως ισως να κανανε καποιοι..

δλδ ενα κινητο μπορει να εκπεμπει ακομα και οταν ειναι κλειστο?

ωραιοτατα!

Αυτο διαπιστωνεται ευκολα!

ΥΓ

αυτα τα "πραγματακια" μπορεις να μου τα γραψεις σε πμ.

Ευχαριστω

Giorika περιμενεις να το καταλαβεις απ' τον συνηθισμενο θορυβο που κανουν κοντα σε ηχεια? :laughing: Μαλλον θα περιμενεις τσαμπα. :woot:

Εκτος βεβαια εαν ξερεις καποιον αλλον τροπο και θα ηθελες να μας τον πεις και σε μας.

Και κατι αλλο, μερικα κινητα εχουν μεσα τους και ενα αλλο ειδος μπαταριας (θα ελεγα κατι σε πυκνωτικο) το οποιο θα το παρατηρησετε εαν βγαλετε πχ την μπαταρια για κανα 10λεπτο και αυτα οταν τα ξανανοιξετε θα δειτε οτι η ωρα συνεχιζει να δειχνει κανονικα λες και δεν αποσυνδεσατε το κινητο για το 10λεπτο.

η ισχυς αυτου του "πυκνωτικου" μαλλον μικρης μπαταριας παραειναι χαμηλη για εκπομπη.

Το τροπο οχι τωρα δωσε λιγο χρονο και θα ανοιξω νεο thread

ΥΓ

Περιμενω το πμ,μη ξεχνιομαστε

και καπου διαβαζα οτι το ρευμα κατα την εκπομπη κινητου σε Bluetooth ειναι περιπου 30mA.(και με εμβελεια μολις 10Μ χωρις εμποδια,ντουβαρια κτλ)

Δυστυχως αν και μικρο το ρευμα θα σκοτωνε τα λιγοστα nanoCb του πυκνωτη σε dt

αλλα μην λεμε και κοτσανες.

Ας μας βοηθησουν και λιγο οι ειδημονες(της ηλεκτρονικης) που κυκλοφορουν εδω μεσα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.