learner Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2005 Χα, ακουσατε μηπως πουθενα οτι τα κινητα με καμερες βγαζουν μονα τους(??? Φυσικα βεβαια απο τις εταιρειες) φωτογραφιες? Καλα ειναι οταν δεν το χρησιμοποιειτε να βαζετε το ματι της καμερας προς την επιφανεια που το αφηνετε. Γραφτε τις γνωμες σας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATi Φεβρουάριος 20, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Εμένα δεν μου έχει συμβεί ποτέ τίποτα τέτοιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
learner Φεβρουάριος 20, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Εννοειται οτι δεν κανει θορυβο οταν τραβαει φωτο, και εννοειται και παλι οτι δεν φαινονται καθολου οι ενεργειες του φανερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATi Φεβρουάριος 20, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Δηλαδή αφού τραβήξει την Photo την στέλνει στην εταιρία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Φεβρουάριος 20, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 αντε ρε χαζομάρες.. αποκλείεται , , :P :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
psilos2000 Φεβρουάριος 20, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Εμένα πάντως μια φορά πατίθηκε το κουμπί όπως το είχα στο παντελόνι μου κ εβγαλε καμια 20αρία φωτο μονο του...!! mobile A.I.... :alien: Link to comment Share on other sites More sharing options...
learner Φεβρουάριος 20, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Βεβαια χαζομαρες οπως τοτε που εβλεπα ενα αρθρο στο οποιο μπορουσαν να ντουμπλαρουν το νουμερο του κινητου. π.χ. ειχε καποιος ενα κινητο με νουμερο 69**123456 και οταν τον καλουσαν, χτυπουσε και ο κλωνος ο οποιος ακουγε την συνομιλια του γνησιου αριθμου με τον καλουντα. Συν το οτι οι εταιρειες μπορουν να ακουνε οτι και εαν λεμε οταν πχ οταν εχουμε το κινητο σε αναμονη. Αυτο μαλιστα δηλωμενο απο εκπροσωπο κινητης τηλεφωνιας πριν αρκετα χρονια. Αυτα για ατομα που δεν πιστευουν.... Μακαρι να μπορουσαμε να μαθαιναμε πραγματικα τι παιζει αλλα :toomuchne Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Φεβρουάριος 20, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από learner [Σήμερα, στις 23:30] Συν το οτι οι εταιρειες μπορουν να ακουνε οτι και εαν λεμε οταν πχ οταν εχουμε το κινητο σε αναμονη. Αυτο μαλιστα δηλωμενο απο εκπροσωπο κινητης τηλεφωνιας πριν αρκετα χρονια. Αυτό δεν ισχύει παρά μόνο ελαχίστων εξαιρέσεων π.χ.εξαφάνισης ενός ατόμου και θέλουν να δουν τις κλήσεις του.Είναι 100% παράνομο(εκτός εάν υπάρχει δικαστική εντολή για παρακολούθηση από αστυνομία) Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Φεβρουάριος 21, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από learner [Χθες, στις 23:30] ...το οτι οι εταιρειες μπορουν να ακουνε οτι και εαν λεμε οταν πχ οταν εχουμε το κινητο σε αναμονη. Αυτο μαλιστα δηλωμενο απο εκπροσωπο κινητης τηλεφωνιας πριν αρκετα χρονια. Αυτα για ατομα που δεν πιστευουν.... Μακαρι να μπορουσαμε να μαθαιναμε πραγματικα τι παιζει αλλα :toomuchne Αυτό συμβαίνει... αλλά το να βγάζει φωτογραφίες το κινητό και να τις στέλνει στην εταιρία... αυτά είναι επιστημονική φαντασία... :hehe: :clap: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Φεβρουάριος 21, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Βρε τί κάνει ο κόσμος.... Λέτε να μπορούνε να τραβάνε και video???? Να μου πάρουνε και τους ήχους?! :snap: :snap: :snap: Καλά παιδιά, πάω για ξύρισμα, πάλι μούσια γέμισα... :tw: Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Φεβρουάριος 21, 2005 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Ναι βρε, αλήθεια είναι! Το άκουσα κι εγώ στο Radio Boot FM, όπως κι εκείνο με τα αντι-ραντάρ Nokia, εκείνο με τα... αντιαρματικά Ericsson, το άλλο με τον Τοτό κλπ κλπ κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 21, 2005 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Εμένα πάντως έχει τάπα στην κάμερα (M65). Χρειάζεται να φοβάμαι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
learner Φεβρουάριος 21, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Aν εχει ταπα μην φοβασαι. Αν εχει κλειδαροτρυπα να φοβασε... Η αληθεια ειναι πως αν ειναι να θελουν να βρουν κατι (ειτε αυτοι ειναι Υπηρεσιες ειτε κατι αλλο..) θα το βρουν και εμεις θα νομιζουμε οτι ειναι σεναρια επιστημονικης φαντασιας..:daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Φεβρουάριος 21, 2005 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Για να σοβαρευτουμε λιγο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Φεβρουάριος 21, 2005 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Δεν ξέρω εάν σας το είπα αλλά τουλάχιστο σε 10 users από το thelab.gr βλέπω από την webcam τους κρυφά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Φεβρουάριος 21, 2005 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 σιγουρα παντως αυτο δεν το γνωριζε η Ματσουκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 21, 2005 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired Δεν ξέρω εάν σας το είπα αλλά τουλάχιστο σε 10 users από το thelab.gr βλέπω από την webcam τους κρυφά. Καλά είχα πάρει χαμπάρι οτι κάτι παιζόταν με την webcam... Καλά, έτσι και την ξανασυνδέσω τρύπα μου τη μύτη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Φεβρουάριος 21, 2005 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired [Χθες, στις 23:01] Δεν ξέρω εάν σας το είπα αλλά τουλάχιστο σε 10 users από το thelab.gr βλέπω από την webcam τους κρυφά. Εεεεεππ... άσε ήσυχη την WebCamera μου... :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Φεβρουάριος 22, 2005 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired [Χθες, στις 23:01] Δεν ξέρω εάν σας το είπα αλλά τουλάχιστο σε 10 users από το thelab.gr βλέπω από την webcam τους κρυφά. εγω βλεπω ακομα και οταν εχουν κλειστο το pc.......... :whistling :whistling ρε παιδια ας σοβαρευτουμε.... ειναι δυνατον οι εταιριες να μας παιρνουν φωτογραφιες???? :tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
learner Φεβρουάριος 22, 2005 Author #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 ....Ειναι δυνατον τοσα χρονια οι λεγομενες υποκλοπες που εχουν γινει στον ΟΤΕ να ειναι τυχαιες ... η απλα φουγάρα? ...Ειναι δυνατον το ιδιο να ισχυει και με τα κινητα ? ....Ειναι δυνατον???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.